2024 Ocak Ayı Genel Burç Yorumları

 



Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür uluslararası her türlü konu, vize, pasaport gibi işlemler, basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, seyahat, inanç, psikoloji, astroloji tüm bu alanlarınızda düz seyrine geçişte olacak. Hafta başı gerçekleşecek Venüs Satürn karesi sebebiyle Ocak ayının ilk 10 günü bu alanlarınızda akışta ve dengeli ilerleyin.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek mücadele alanınız kariyer konularınıza kayıyor. Kad burcunuzda Mars’ı markajına alacaktır. Etiklik ve dürüstlükten vazgeçmeyin.

10 -11 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni ay kariyer, maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınıza etki edeceğinden fırsatlar ve sürpriz durumlar getirebilir. İş konularında yaratıcı enerjinizin yükseleceği kendinize güven duygunuzun daha da yükseleceği dönem sizi bekliyor.
20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi sosyalleşme, kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ilişkilerinizin, işlerinizin kuvvetleneceği dönüşümsel sürece geçiyorsunuz.

23 Ocak -16 Şubat arası Venüs Oğlak burcuna geçerek iş ve kariyer konularınızda daha ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

25 Ocak Aslan burcundaki Dolunay yatırım ve şans alanınıza yüksek destekle geliyor.

27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızda hareket, ani ve hızlı kararlar aldırabilir. Stabil ve akışta ilerleyebilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Boğa Burcu:
Sevgili Boğa burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanında düz seyrine geçişte olacak. Hafta başı gerçekleşecek Venüs Satürn karesi sebebiyle kariyer ilişkileriniz ve para kaynaklarınız alanında akışta ve stabil ilerleyebilirsiniz. Sizlere bir yan etkisi yoktur.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek mücadele alanınız yurtdışı ile ilgili evraklar, seyahatler, genel olarak ticaret, basın, yayın, eğitim, hukuki konular, davalar ile ilgili geri dönüş konularına kayarak sizlere pozitif etkide sevgili Boğa’lar. Ufkunuzu genişletmek ve kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda Mars’ın desteğini arkanıza alıyorsunuz.

10 - 11 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay uluslararası konular, basın, yayın, ticaret,hukuk, yüksek eğitim, seyahatler, inanç, astroloji, psikoloji alanlarınıza etki ederek olumlu etkide.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi kariyer alanınıza etki edeceğinden kariyer alanınızda değişim ve dönüşümlerin olabileceği sonunda daha kuvvetli hissedeceğiniz sürece geçiyorsunuz.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs Oğlak burcuna geçerek sizleri en iyi şekilde destekliyor. Uluslararası her türlü konu, vize, pasaport gibi işlemler, basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, seyahatler, inanç, astroloji, psikoloji alanlarınızla daha ilgili olacağınız ve bu alanlardan şans ve fırsatların geleceği süreci gösteriyor sizler için.

25 Ocak Aslan burcundaki Dolunay ev ve aile alanınıza etki edeceğinden ani ve dürtüsel reaksiyonlardan kaçınarak akışta ve sakin geçirmeniz faydanıza olabilir.

27 Ocak Uranüs’ün burcunuzda düze geçmesi dış imaj, sağlık, statü, kariyer alanlarınıza pozitif hareketler getirebilir. Taşınma ya da yer değişikliği gibi gündemler olabilir. İlişki ve ortaklıklarda ani kararlar almak yerine akışa uymanız iyi olabilir.
 
Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür karşıt eviniz olan ortaklık ve evlilik alanınızda düz seyrine geçiyor olacak. Hafta başı gerçekleşecek Venüs Satürn karesinden sebep Ocak ayının ilk 10 günü evlilik, ortaklık ve kariyer alanınızda sakin ve kendinize olan sevgiye yoğunlaşarak geçirmeniz daha iyi olacaktır.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek mücadele alanınız miras, vergi, para kaynaklarınız alanına geçeceğinden bu alanlarda etik, dürüst, disiplinli ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Çünkü bu süreçte Kad Koç’ta Mars’ı markajına alacaktır.

10-11 Ocak Oğlak Yeni ayı ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanına etki edecek. Mantıklı, akışta ve dengeli ilerlemenizde fayda var çünkü Yeni aya Uranüs desteği var.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi uluslararası konular, basın, yayın, ticaret, hukuk, seyahatler, yüksek eğitim, psikoloji, astroloji, inanç alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda değişim, dönüşümlerin olabileceği daha da kuvvetleneceğiniz ve sizlere olumlu yansıyacak olan sürece geçiyorsunuz.

23 Ocak – 16 Şubat Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınızla daha çok ilgili olacağınız süreci gösteriyor.
25 Ocak Ocak Aslan Dolunayı eğitim, araba yolu seyahatler, hizmet alma verme, yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz alanına etki ederek bu alanlarınıza destekleyici enerjilerle geliyor.
27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden ay sonunu sakin ve akışta geçirmeye özen gösterin.
 
Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür sağlık, iş ve gündelik akışınız alanında düze geçiyor olacak. Hafta başı gerçekleşecek Venüs Satürn karesi sebebiyle Ocak ayının ilk 10 günü uluslararası konular, seyahatler, hukuk, basın, yayın, ticaret, yüksek eğitim gibi alanlarda işleri ve süreçleri olanlar bu alanlarda ilişki ve para konularında zorlamadan tatlı dille ilerlemeniz lehinize olacaktır.

4 Ocak Mars karşıt eviniz olan yüceldiği Oğlak burcuna geçerek mücadele alanınız evlilik ve ortaklık alanına geçeceğinden bu alanlarda etik, dürüst ilerleyenlerin ilişkileri kuvvetlenirken tam tersine durumda olanların ilişkileri için sıkıntılı durumlar olabilir.

10 - 11 Ocak Oğlak Yeni ayı karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınızda gerçekleşeceğinden yeni başlangıçlar için duygusal ya da dürtüsel ilerlemek yerine makul gerçekçi ve mantıklı ilerlemenizde fayda var. Çünkü Yeni aydan sizede olumlu yansıyabilecek olan Uranüs desteği var.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanına etki edeceğinden bu alanlarda değişim, dönüşüm potansiyeliyle mantıklı ilerlemeniz gereken süreci gösteriyor.

23 Ocak – 16 Şubat Venüs karşıt eviniz olan Oğlak burcuna geçmesiyle evlilik, ortaklık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yukarıda Oğlak yeni ayında yazdığım gibi karşıt evinizde Venüs hareket edeceğinden farkındalıklı ve mantıklı ilerleyin.

25 Ocak Aslan Dolunayı maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda tamamlanmalar getirebilir. Bu konularda stabil ilerleyebilirsiniz. Cesaretiniz ve yaşam enerjiniz dolunay enerjisiyle yükseliyor.
27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki ederek bazı hareketlenmeler, hızlı ve olumlu gelişmeler yaratabilir.
 
Güneş ve Yükselen Aslan Burcu:
Sevgili Aslan burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür şans ve yatırım alanınızda düze geçiyor. Haftabaşı gerçekleşecek Venüs Satürn karesi şans, yatırım, ortak veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanına olumlu etkide.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek mücadele alanınız iş, sağlık ve günlük akışınızın düzenine geçiyor. Planlı, programlı , araştırarak ve sağlığınızı da düşünerek bilinçli ilerlediğiniz sürece Mars’ın desteği arkanızda. İş konularında emeklerinizin karşılığı alıyorsunuz. İş ilişkilerinizde etiklik ve dürüstlükten şaşmayın.

10 – 11 Ocak Oğlak burcundaki Yeni ay sağlık ve iş alanınıza etki edeceğinden ve Uranüs desteği olacağından bu alanlarda farkındalıklı, akışta ve sakin ilerlemeniz olumlu başlangıçlara ve güzel gelişmelere vesile olabilir.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi evlilik, ortaklık alanınıza alanına etki edeceğinden bu alanlarda değişim, dönüşüm potansiyeli ve mantıklı ilerlemeniz gereken süreci gösterirken kuvvetleneceğinizide gösteriyor.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi iş ve sağlık alanınızla daha ilgili olacağınız, şifalı ve koruyucu enerjileri gösteriyor.
25 Ocak burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile hayatınızın bazı alanlarından kazançlı tamamlanmalar, otorite konumunda kişilerden yüksek destekler gelebilir. Cesaretinizin ve kuvvetinizin daha da yükseleceği bu Dolunayda her türlü dedikodu ve spekülasyonlara ve abartı tutumlara kapalı olmanız ekstra fayda sağlayacaktır.

27 Ocak’ta Uranüs’ün düze geçmesi kariyer konularında hızlı ve ani gelişmelere sebebiyet verebilir. Ani ve dürtüsel kararlardan uzak akışta kalın.
 
Güneş ve Yükselen Başak Burçları:
Sevgili Başak burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün ev, aile alanınızda düze geçişiyle başlıyorsunuz. Hafta başı gerçekleşecek Venüs Satürn karesi sebebiyle Ocak ayının ilk 10 günü ev, aile, ortaklık, evlilik alanlarınızda dengeyle ve esnek ilerlemeye çalışın.

4 Ocak Mars’ın yüceldiği Oğlak burcuna geçerek şans ve yatırım alanınıza son derece pozitif destekle.

10 – 11 Ocak Oğlak burcundaki Yeni ay şans ve yatırım alanınıza olumlu etkide geliyor.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi sağlık, iş, genel günlük akış  alanınıza etki edeceğinden kuvvetleneceğiniz, değişim ve dönüşüm enerjileriyle birlikte geliyor.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınızla daha çok ilgileneceğiniz ve bu alanlardan şifalı, koruyucu olumlu enerjileri gösteriyor.

25 Ocak Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ruhsal ve bilinçaltı alanınıza etki edecek olup cesur enerjiler verebilir. Stabil ilerleyin, olumluyu büyütün, pozitif düşünün, şans sizinle.

27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi sizlere olumlu etkide. Uluslararası konular, basın, yayın, ticaret, hukuk, yurtdışı seyahatler, yüksek eğitim, psikoloji, astroloji, inanç alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda hızlı pozitif hareketler olabilir.
 
Güneş ve Yükselen Terazi Burcu:
Sevgili Terazi burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün eğitim, araba yolu seyahatler, iletişim, hizmet, yakın çevre ve kardeşler ilgili konularda düze geçmesiyle başlıyorsunuz. Hafta başı Venüs Satürn karesi tüm bu alanlarınızla  birlikte iş ve sağlık alanınıza etki ederek pozitif etkide.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek mücadele alanınız ev, aile konularına kayarak bu alanlarda emek vermiş, etik, dürüst, disiplinli ilerlemiş olanlara pozitif etkide.

10 – 11 Ocak Oğlak burcundaki Yeni ay ev aile alanınıza etki edeceğinde bu alanlarınızda dengeyle ilerlemeniz faydalı bir bilgi olabilir.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza pozitif etkide değişimler, dönüşümler getirmeye hazırlanıyor.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ev ve aile konularıyla daha ilgili olmanız gereken süreci gösterirken hayatınızın diğer alanlarıyla dengede götürerek kendinizi heba etmeden ilerleyin. Kuzey ay düğümü bu defa Koç’ta biliyorsunuz.

25 Ocak Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile sosyalleşme ve kariyer alanınızda pozitif etkide tamamlanma kararları alabilirsiniz.

27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanında akıllıca ilerlediğiniz sürece olumlu etkide.
 
Güneş ve Yükselen Akrep Burcu:
Sevgili Akrep burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızda düze geçmesiyle başlıyorsunuz. Hafta başı gerçekleşecek Venüs Satürn karesi şans ve yatırım alanınıza olumlu etkide. Stabil ve akışta ilerleyebilirsiniz.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek
iletişim, eğitim, araba yolu seyahatleriniz, seyahat, yakın çevre, akraba ve kardeş ilişkileriniz alanına pozitif etkide.

10 – 11 Ocak Oğlak burcundaki Yeni ay eğitim, araba yolu seyahatler, hizmet, danışmanlık, iletişim konularında başlangıçlar için sizlere olumlu etkide.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve kendi gezegenlerinizden biri olan Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi ev ve aile alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda hem öngörülü hem dikkatli olmanız gereken sürece geçiyorsunuz. Değişimlere ve dönüşümlere açık bir süreç olabileceğinden kuvvetlenerek ilerleyeceğinizi gösteriyor.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi eğitim, araba yolu seyahatler, hizmet, iletişim, yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konularda olumlu etkide.

25 Ocak Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanda tamamlanmalar ve ödüller getirebilir. Stabil ilerleyin ve dürtüsel hareket etmeyin.


27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınıza etki edeceğinden bu alanda hızlı ve ani hareketlenmeler, değişimler getirebilir. Akışta kalın.
 
Güneş ve Yükselen Yay Burcu:
Sevgili Yay burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün burcunuzda düze geçişiyle başlıyorsunuz. Hafta başı burcunuzda seyahat eden Venüs ile Satürn karesi sebebiyle ilk 10 gün ev ve aile işlerinin yanında kendinize ve öz bakımınıza zaman ayırmanız iyi olabilir.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek mücadele ve enerjinizin yoğunlaşacağı alanınız maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınız olurken bu alanlarınızda stabil ilerleyebilirsiniz.

10 – 11 Ocak Oğlak burcundaki Yeni ay maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızda yeni başlangıçlar için olumlu etkide. Stabil ilerleyebilirsiniz.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi eğitim, hizmet, iletişim, araba yolu seyahatler ve yakın çevre, kardeşler ile olan ilişkilerinizde destekleyici değişim ve dönüşümler ile geliyor.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızla daha ilgili olabilirsiniz.

25 Ocak Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay uluslararası her türlü konu, vize, pasaport gibi işlemler, basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, seyahat, inanç, psikoloji, astroloji alanlarınıza pozitif tamamlanmalarla geliyor.

27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi iş, sağlık ve günlük akış alanınıza etki edeceğinden acele eylemlerden uzak kalmanızda fayda var. Akışta kalın, rutininiz yerine oturacaktır.
 
Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu:
Sevgili Oğlak burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün düze geçişiyle zihniniz geçmiş konulardan rafine olarak pozitif tamamlanmalarla An’a uyum sağlıyor olacak. İletişim, iş konularında geleceğe yönelik, yeni ve akıcı enerjilere geçiyorsunuz.

4 Ocak Mars yüceldiği burcunuza geçiyor . Yaşam enerjiniz, dirayetiniz ve çalışma azminiz kuvvetleniyor yükseliyor. Eklemlerinizi zorlamayın. Ev, iş veya aile ilişkileriniz arasında dengeli kendinizede zaman ve alan yaratarak ilerleyin.

10 – 11 Ocak burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay hızlı ve ani başlangıçlar yaratabilir.

Burcunuzda bulunan Güneş’e Ay düğümlerinden destek yok fakat Uranüs’ten tam destek var. Kazanç ve maddi güvenlik mantığıyla ilerleyerek diğer bir deyişle maddi güvenliğinizi riske atmayarak yeni başlangıçlarda bulunabilir ya da hedefler belirleyebilirsiniz. Geçmişten gelen durumlar için  destekleyici değil. 

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine Kova burcuna geçmesi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda değişim ve dönüşümler getirebilir. Stabil ilerleyebilirsiniz çünkü bu geçiş sizlere radikal değişimler yerine daha pozitif ve yavaştan hem çalışma hayatınızı he maddi yatırım alanınızı evrilten yöne götürebilir. Maddi olarak aşama aşama kuvvetleneceğiniz sürece geçiyorsunuz.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs’ün burcunuza geçmesiyle kendinizle her anlamda daha çok ilgili olacağınız süreç. İlişki konularında ay düğümleri destek vermeyeceğinden bu süreci kendi öz bakımınızla, dış bakımınızla :) imaj, güzellik bakımları gibi ve akışta geçirmeniz çok daha iyi gelecektir.

25 Ocak Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanına etki edeceğinden bu alanlarda bazı tamamlanmalar getirebilir.

27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi şans ve yatırım alanınıza tamamen olumlu etkide geliyor.
 
Güneş ve Yükselen Kova Burcu:
Sevgili Kova burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür sosyalleşme ve kariyer alanınızda düze geçiyor. Hafta başı gerçekleşecek Venüs Satürn karesi kariyer, sosyalleşme ve maddi yatırım alanınıza tamamen olumlu etkide. Kendinize olan güveniniz daha da yükselebilir.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden ve bu sefer Kad Koç’ta olacağından iş konularında abartmadan ve kendinizi yormadan stabil ilerleyiniz. Mars’ın desteği sizinle.

10 – 11 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni ay bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden ve Uranüs’ün yeni aya olan tam desteğinden yaratıcılığınız artacağından yeni başlangıçlar için sizler için uygun zaman. Stabil ilerleyebilirsiniz. Pozitif düşünün.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına burcunuza geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine yine burcunuza geçmesiyle daha kuvvetleneceğiniz pozitif değişim ve dönüşümleri içinde barındıran olumlu sürece geçiyorsunuz.

Burada sizler için önemli olan Ay düğümlerininde önümüzdeki süreçte sizlere tam destekte olacak olması.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle iş konularınızla daha çok ilgilenme isteyebilirsiniz. Ay düğümlerinden sebep kendinizi bu sefer bu süreçte iş konularından biraz uzak tutmanız, dengeyle götürmeniz ve kendinize zaman ayırmaya alan yaratmanız iyi ve güzel olan olacaktır.

25 Ocak Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile evlilik ve ortaklık alanınızla ilgili tamamlanma kararları alabilirsiniz. Ani ve dürtüsel kararlardan ziyade burcunuzun has özelliği olan mantık ve empatiyi elden bırakmadan kararlarınızda ilerlemeniz daha iyi olacaktır. Dedikodu ve spekülasyonlardan bu süreçte kaçının.

27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesiyle ev, aile ve yaşam alanınızla ilgili ani durumlar, hareketlenmeler veya değişiklikler yaratabilir. Yer değişikliği, taşınma gibi de buna dahil. Su gibi akışta kalın. Ani karar vermeyin. Bakalım süreç nereye götürüyor ? :)
 
 
Güneş ve Yükselen Balık Burcu:
Sevgili Balık burçları; Ocak ayı ilk hafta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür kariyer alanınızda düze geçiyor. Merkür’ün Yay burcundaki retro hareketi iş ve iletişim alanınızda sizleri olumsuz etkilemiş olabilir. Hafta başı gerçekleşecek Venüs Satürn karesi sebebiyle ve Merkür’de bu süreçte düze dönüşte olacağından ilk 10 gün iş konularında kimseye söz vermeyin. Vaatte bulunmayın ve hiç bir şeyi kişisel almayın.

4 Ocak Mars yüceldiği Oğlak burcuna geçerek sosyal çevre ve kariyer alanınızda olumlu destekte. Kendi kariyeri ve işi olanlar için müşterileriniz ve iş talepleri artabilir. Maaşlı çalışanlar için iş olanakları artabilir. Kad Koç’ta Mars’ı markajına alacağına için çalıştığınız kişilerde dürüstlüğe önem verin.

10 – 11 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni ay sosyalleşme ve kariyer alanınızda yeni başlangıçlar ya da bu alanda yeni başlangıç yapmak isteyenler için sizlere olumlu etkide.

20 Ocak ve sonrası Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Kova burcuna geçişi ve Plüto’nun 17 seneliğine yine Kova burcuna geçmesi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki ederek ruhsal olarak daha da büyüyeceğiniz ve gelişeceğiniz, değişim ve dönüşümlere açık sürece geçiyorsunuz.

23 Ocak – 16 Şubat arası Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi sosyalleşme ve kariyer konularınızla daha ilgili olacağınız aynı zamanda sizler için yeni ortaklıklara, iş ve sosyal alanlardan güven temelli ve  ciddi ilişki potansiyellerine açık ve destekleyici süreç olacaktır.

25 Ocak Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile iş ve sağlık alanınıza etki edeceğinden bu süreçte daha çok yaratıcılığınızı harekete geçirmek, kendinize bakım yapmak olumlu yönde Dolunay enerjisini kullanmanızı sağlayacaktır. Ani ve dürtüsel karar almayın. Mantıklı ilerleyin.

27 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düze geçmesi eğitim, iletişim, hizmet, araba yolu seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilgili alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda pozitif ve destekleyici süreç sizler için. Yeni bir araba almak isteyenler varsa uygun zamandır.
 
ASTROSHERA

Zeynep İrem Çağlar

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ