27 Aralık 2023 Yengeç burcunda Dolunay

 

27 Aralık Çarşamba Türkiye saatiyle 03:34’te 4 derece 4.evin sahibi aile, ev, yuva ve vatan duygusunu yoğun hisseden Yengeç burcunda Dolunay meydana gelecek.

27 Aralık’taki Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunaya ilahi korumayla bereketle şefkatle sevgi dolu Venüs Neptün ve fırsatlarla, ödülleriyle iyimser Güneş Jüpiter üçgeni eşlik ederken diğer taraftan iletişim sorunlarına, dalgınlıklara, hatalara, gecikmelere, rötarlara, unutkanlıklara, imza, hesap ve sözleşmelerde hatalara, para ve yatırım alanlarında kanma, kandırılma ve yalan potansiyeline açık enerjide olan Mars ve Merkür'ün Neptün karesi aktif. O sebepten yukarıdaki konularda farkındalıklı ve dikkatli olmalı.

Yükselen Akrep’te Dolunaya tam üçgen açıda anaretik konumdaki Venüs; geçmiş köklerden gelen miras, arsa, gayrimenkul ve ev konularında Satürn’ün desteğiyle tamamlanmaları gösteriyor.

Sağlık alanında dolaşımı ve mideyi zorlayacak gaz yapıcı ve mide asidini arttırıcı aşırı yeme içme gibi durumlardan uzak kalmak gerektiği konusunda uyarıyor. Mars, Merkür ve Neptün karesinden sebep zehirlenmelere karşı dikkat edilmeli. Hafif beslenmeye özen göstermeli.

Türkiye’nin haritasında Yengeç Dolunayı gizli ev olan 12.evinde toprak bütünlüğünü gösteren yükseleniyle ve İkizler burcundaki Ay’ı ile kavuşumda olucak. Kadınlar ve gençlerde gizli konular, gizli hamilelik gibi durumlar gündeme gelebilir. Diğer taraftan 5. ve 10.evindeki Venüs Neptün üçgeni yabancı para ve yatırım konularında hükümet kontrolünü gösteriyor. Türkiye’nin haritasında Merkür Neptün karesi sağlık alanına ve 2024 bakış açısından dış politikada stratejik ilerlemesi gerektiğini aksi halde diplomasi açısından karışıklıklara meyil olabilir. Türkiye’nin kendi natal haritasındaki su üçgeni ve dolunay esnasında Venüs’le Neptün’ün bağlantısı ülkemizi korumaya alıyor.

Bireysel olarak arsa yatırımları için uygun zaman. Tabi Merkür Neptün karesinden sebep iyice analiz ederek ve düşünerek.

Venüs ve Neptün yardım et, iyilik yap, imkanın dahilinde yedir içir ve dua et der.

Bu dolunayda sessizliğe yer açmaya çalışın. Enerji seviyeleri düşük olabilir. Kendinize bir nefes alın.

Venüs 29 Aralık'ta Yay burcuna geçiyor ve Jüpiter 31 Aralık'ta Boğa burcunda Retro hareketini bitirerek ödülleri dağıtmaya başlıyor. İyimser ruh hali yılın son gününe doğru devam edecek. Yeni yıla da yayılması niyetiyle.

Şifayla Şükürle Keyifle .

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ