11 Ocak 2024 Oğlak burcunda Yeni Ay

 






" Eskiyle savaşmayı bırak. Yeniyi inşa et. "

11 Ocak 2024 şanslı, şifalı ve talihli Jüpiter gününde Türkiye saatiyle 14:58’de 20° Oğlak burcunda Yeni ay gerçekleşiyor sevgili dostlar.  İş, kariyer, finans, para, vergi, miras konularının ön planda olacağı bu yeni aya Güneş ve düze dönüşüne hazırlanan Uranüs üçgeniyle, Mars'ın Satürn'e desteği ve  Jüpiter’in bereketli ve kuvvetli üçgeni eşlik ederken yeni ay Kuzey ve Güney Ay düğümüyle derecesel olarak tam kare açıda olacak. Geçmişi salıverip, Yeniyi inşa etme ve yeniye ilerleme zamanı. İş, kariyer ve finans konularında pozitif haberler, fırsatlar ve ilahi hakedişler gelebilir.

Sevgili dostlar; Plüto 17 seneliğine Kova’ya geçiyor. Yenileri inşa ederken fark yaratmak ister ve doğal bir farklılık bekler. Asıl verimini 2025’te gösterecek.

An’ın yükseleni İkizler iletişimin ve hareketin yoğun olacağı Yeni ay enerjisini gösterirken finans, bankacılık, eğitim ve her türlü medya iletişim, haber kanallarına yeni kurallar getirilebilir.

Bu yeni ay; geçmişten bugüne üstesinden geldiğiniz birçok sorunu, sahip olduğunuz olgunluk ve deneyimleri geleceğinize ve ileriye doğru giden yolunuzda tekrar düşünmenize yardımcı olabilir.

Sevgiler

Astro-Shera

Zeynep İrem Çağlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ