2024 ŞUBAT AYLIK BURÇ YORUMLARI

 

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları ; Şubat ayı ile sosyalleşme ve kariyer alanınızda değişim ve dönüşümler başlıyor.  Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün sosyalleşme ve kariyer alanınıza girişiyle başlıyorsunuz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumuna hazırlanın.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay yine sosyalleşme ve kariyer alanınızda gerçekleşecek. Para ve yatırım alanınızda ani riskler almayın. Kariyer konularınızda güzel sürprizler olabilir.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizin çoğunluğunu kariyer, sosyalleşme ve seyahat alanlarınıza yönlendiriyorsunuz..

16 Şubat Venüs’de Kova burcuna geçiyor ve kariyer, sosyalleşme alanınızla ilgili değişimler , kendinizi bu alanlarda daha özgür kılacak yeni sistemler ve yöntemlerle ilgilenebilirsiniz.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek bilinçaltı ve ruhsal alanınıza mistik enerjiler ve bazı konularda tamamlanma kararları getirmeye hazırlanıyor. Şubat sonu ve Mart ortasına kadar mümkün olduğunca ruhsal ve psikolojik olarak yaşam enerjinizi yüksek tutun. Yaşamda daha aktif olarak geçirmeye çalışın.

Ay sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle rüyalarınız ve sezgileriniz artabilir. Daha empat ve sanatsal duygular gelebilir. Kendinize yatırım olarak şifa çalışmaları yapabilirsiniz.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay iş, sağlık ve günlük akış alanınızda gerçekleşecek.

27 Şubat dengeye odaklanın. Aşırı harcamalar ve abartı tutumlardan uzak durun.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Şubat ayı ile kariyer alanınızda değişim ve dönüşümler başlıyor. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün kariyer alanınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay kariyer alanınızda gerçekleşecek. Kariyer ve statü alanınızda ani riskler almayın. Güzel sürprizler ve seyahatler olabilir.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizin çoğunluğunu kariyer alanınıza yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’de Kova burcuna geçiyor ve kariyer alanınızda kendinizi daha özgür hissedeceğiniz yeni sistemler ve yöntemlerle ilgilenebilirsiniz.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki ederek bazı konularda tamamlanmalar getirebilir.

Ay sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle sosyal konular, yardımlar, hayır işleri, dost ya da arkadaşlarınızla daha çok ilgili olabilirsiniz.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay şans ve yatırım alanınızda gerçekleşerek olumlu etkide.

27 Şubat dengeye odaklanın. Kariyer alanınızda aşırı harcamalar ve abartı tutumlardan uzak durun.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Şubat ayı ile bir çok alanda hayatınızda pozitif değişim ve dönüşümler başlıyor. Uluslararası alanlar, uluslararası seyahatler, basın, yayın, hukuk, ticaret, eğitim ve inanç alanlarınıza bu değişimler daha çok etki edecek. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün tüm bu alanlarınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay yine tüm bu alanlarınızda gerçekleşecek. Bu alanlarda ani riskler almayın. Para konularında güzel sürprizler olabilir.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizin çoğunluğunu bu alanlara yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’de Kova burcuna geçiyor ve kendinizi daha özgür hissedeceğiniz yeni sistemler ve yöntemlerle ilgilenebilirsiniz.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek kariyer alanınıza etki ederek bazı konularda tamamlanmalar getirebilir.

Ay sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle kariyer konularınızla daha meşgul olacağınız süreç başlıyor.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay ev ve aile alanınıza etki ediyor.

27 Şubat dengeye odaklanın. Aşırı harcamalar ve abartıdan uzak durun.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burçları: Sevgili Yengeç burçları; Şubat ayı ile para, gelir kaynaklarınız ve ortak gelirlerinizle ilgili konularda değişim ve dönüşümler başlıyor. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün tüm bu alanlarınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay yine para alanınızda gerçekleşecek. Para ve iş konularında ani riskler almayın. Yurtdışı seyahatler ay sonuna doğru daha uygun. İlişki konularında ise güzel sürprizler olabilir.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizin çoğunluğunu para, vergi, miras, gelir kaynaklarınızla ilgili konulara yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’ünde Kova burcuna geçmesiyle finansal ve maddi konularda kendinizi daha özgür hissedeceğiniz yeni sistemler ve yöntemlerle ilgilenebilirsiniz.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek uluslararası seyahatler, işler, ticaret, hukuk, basın, yayın, eğitim ve inanç  alanlarınıza etki ederek bazı konularda pozitif tamamlanmalar getirebilir. Ay sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle bu konularla zihinsel olarak daha meşgul olacağınız süreç başlıyor.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay eğitim, iletişim, yakın akraba veya kardeşler ile ilgili konular, araba yolu seyahatler alanınıza pozitif etkide.

27 Şubat dengeye odaklanın. Para ve kariyer alanınızda abartı harcamalardan uzak durun.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Şubat ayı ile evlilik ve ortaklık alanınızla ilgili konularda değişim dönüşüm ve kendinizi özgürleştirme yönünde hareketler olabilir. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün tüm bu alanlarınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay evlilik ve ortaklık alanınıza etki edecek. Kariyer, ortaklık ve evlilik alanınızda ani riskler almayın. İş ve sağlık konularında güzel sürpriz haberler alabilirsiniz.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizin çoğunluğunu evlilik ve ortaklık konularına yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’ünde Kova burcuna geçmesiyle evlilik ve ortaklık alanlarınızda ani kararlar ve risklerden kaçınmanız iyi olabilir.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek dışarıdan veya ortak olduğunuz para kaynaklarınız, gelirleriniz, vergi, miras, sigorta alanlarınıza etki edecek. Ay sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle bu konularla zihinsel olarak daha meşgul olacağınız süreç başlıyor.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda gerçekleşecek. Stabil ilerleyebilirsiniz.

27 Şubat kariyer ve evlilik alanınızda abartı harcamalardan ve tutumlardan kaçının.

 

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Şubat ayı ile iş, sağlık ve günlük akışınız, düzeniniz ile ilgili değişim ve dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün tüm bu alanlarınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Dolayısıyla ay sonuna kadar bu konularla zihinsel olarak meşgul olabilirsiniz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay iş ve sağlık alanınızda gerçekleşecek. İş, sağlık ve hukuki konularda ani riskler almayın. Şans ve yatırım alanınızdan güzel sürprizler olabilir.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizin çoğunluğunu iş, sağlık ve günlük plan ve organizasyonlarınıza yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’ünde Kova burcuna geçmesiyle kendinizi genel olarak özgürleşme ve yenileme üzerine düzen kurabilirsiniz.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek evlilik ve ortaklık konularınızda bazı tamamlanmalar olabilir. Ay sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle bu konularla zihinsel olarak daha meşgul olacağınız süreç başlıyor.

24 Şubat burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sağlığınızı önplana alarak ilerleyin. İş konularında pozitif tamamlanmalar olabilir.

27 Şubat aşırı ve abartı harcamalardan kaçının.

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Şubat ayı ile şans ve yatırım alanlarınızda değişim ve dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün tüm bu alanlarınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Dolayısıyla ay sonuna kadar bu konularla zihinsel olarak meşgul olabilirsiniz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay; şans ve yatırım alanınıza pozitif etkide olurken para konularında ani riskler almayın. Ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili konularda güzel sürpriz haberler alabilirsiniz.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizin çoğunluğunu şans, yatırım ve eğlence alanlarınıza yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’ünde Kova burcuna geçmesiyle ilişkilerde hızlı ve ani potansiyeller olabilir.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek günlük dinamiklerinizde daha az çalışıp daha çok dinlenerek kendinize alan açmak isteyebilirsiniz. Sağlık ve iş konularında tamamlanmalar olabilir.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay bilinçaltı ve ruhsal alanınızda gerçekleşeceğinden bazı görev ve iş konularında içsel tamamlanma kararları aldırabilir. Stabil ve akışta ilerleyebilirsiniz.

27 Şubat’ta şans, yatırım ve para konularında abartı tutum ve davranışlardan kaçının.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Şubat ayı ile aile, ev, yuva ve gayrimenkul konularında değişim ve dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün tüm bu alanlarınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Dolayısıyla ay sonuna kadar bu konularla zihinsel olarak meşgul olabilirsiniz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay; aile ve ev alanınızda etkili olacağından bu alanlarda ani risklerden kaçının. Eğitim, medya, iletişim veya danışmanlıkla ilgili konularda, yakın akraba ya da kardeşlerinizden, hem de bunların dışında farklı güzel sürpriz haberler alabilirsiniz.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizi ev, aile, yuva ve gayrimenkul konularına yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’ünde Kova burcuna geçmesiyle ev, aile, yuvayla ilgili konularla daha özgürleşeceğiniz ve rahatlayacağınız süreci gösteriyor.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek şans ve yatırım alanınıza pozitif etkide.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay; sosyal çevre ve kariyer alanınıza olumlu etkide.

27 Şubat’ta ev, aile, ortaklık ve ilişki alanlarınızda dengeli ilerleyin. Bu alanlarda abartı tutumlardan kaçının.

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Şubat ayı ile eğitimler, iletişim,  danışmanlıklar, araba yolu seyahatler ve yakın akraba, kardeş ilişkilerinizle ilgili konularda değişim ve dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün tüm bu alanlarınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Dolayısıyla ay sonuna kadar bu konularla zihinsel olarak meşgul olabilirsiniz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay; eğitim, seyahatler ve yakın ilişkileriniz alanına olumlu etki ederken bu alanlarda hiç bir şeyi abartmayın. İş ve sağlık alanınızda ani risklerden kaçının. Yatırım ve çalışma konularında güzel sürpriz haberler enerjinizi ve kendinize olan güveninizi yükseltebilir.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizi tüm bu yukarıdaki konulara yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’ünde Kova burcuna geçmesiyle yine bu alanlardan hızlı, ani kazançlar olurken kendinizi de pozitif yönde özgürleştireceğiniz ve rahatlayacağınız süreci gösteriyor.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek ev, aile, yuva ve gayrimenkul alanınıza etki edeceğinden bu konularda destek verirken bu alanlarda hedeflerinizde istikrarlı olmanız, ev ve aile ile ilgili konuları ihmal etmemeniz gerekeniz süreci de gösteriyor.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay kariyer alanınızda gerçekleşiyor.

27 Şubat ; iletişim, eğitim, seyahatler, iş ve sağlık alanlarınızdaki dengeye önem vermeli, bu alanlarda hiç bir şeyi abartmayın.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Şubat ayı ile yatırım ve maaşlı çalışma alanınızla ilgili konularda değişim ve dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün tüm bu alanlarınıza geçişiyle başlıyorsunuz. Dolayısıyla ay sonuna kadar bu konularla zihinsel olarak meşgul olabilirsiniz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay; çalışma, birikim ve yatırım alanınıza etki edecek. Stabil ilerleyebilirsiniz. Yatırım konularında ani riskler almayın. Dış imajınız ve statünüzle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle enerjinizi maaşlı çalışma alanınız ve yatırım alanlarınıza yönlendirebilirsiniz.

16 Şubat Venüs’ünde Kova burcuna geçmesiyle yatırım alanınıza hızlı, ani kazançlar ve getirileri olabilir. Akışta ilerleyebilirsiniz.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek eğitim, danışmanlık, kısa veya araba yolu seyahatler, yakın akraba ve kardeş ilişkileriniz alanınıza etki ederek pozitif etkide olacak.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay; basın, yayın, ticaret, yüksek eğitim, hukuki konular, mahkemeler, uluslararası seyahatler,uluslararası işler ve konular, inanç, maneviyat alanlarınızın hepsine pozitif etkide. Güzel tamamlanmalar getirebilir.

27 Şubat; şans, yatırım, birikim, maaşlı çalışma alanınızda dengeli ilerlemeye özen gösterin bu alanlarda hiç bir şeyi abartmayın.

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Şubat ayı ile genel anlamda, hayatınızın bir çok alanında değişim ve dönüşüm süreciniz başlıyor sevgili Kova burçları. Gökyüzünde çoğu gezegenlerin ard arda burcunuza geçmesiyle büyük bir Stelyum yaratıyorsunuz. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün burcunuza geçişiyle başlıyorsunuz.

9-10 Şubat burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay!a doğru ev, aile alanınızda ani riskler almayın.Aile ilişkilerinizi dengeli götürmeye gayret edin. Dış imajınız ve statünüzle ilgili yenilikler ve geçmişten gelen iş konularınızda, otorite konumunda kişilerden güzel haberler ve gelişmeler olabilir.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına burcunuza geçmesiyle enerjiniz yükseliyor. Uluslararası seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Her alanda özgürlük hissiyatınız ve duygunuz yükselebilir.

16 Şubat Venüs’ünde burcunuza geçmesi genel anlamda yatırım alanınıza hızlı, ani kazançlar ve getirileri olabilir. Kendinizle, benliğinizle,imajınızla daha çok ilgileneceğiniz süreç başlıyor. İlişki konularında dengeyi göz ardı etmeyin.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş Balık burcuna geçerek maaşlı çalışma ve yatırım alanınıza olumlu etkide. Stabil ve akışta ilerleyebilirsiniz. Hislerinize ve sezgilerinize güvenebilirsiniz.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay; ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen gelirleriniz ve para kaynaklarınız alanına etki edeceğinden bu alanlarda ani riskler almazsanız, koruyucu ilerlerseniz olumlu etkide.

27 Şubat ev, aile, yuva ve gayrimenkul ile ilgili konularda ve ilişkilerinizde abartıdan uzak kalın. Dengeli ilerlemeye çalışın.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Şubat ayı ile bilinçaltı ve ruhsal alanınızda tam bir değişim, dönüşüm ve gelişim sürecine giriyorsunuz. Bu ay gökyüzünde Kova stelyumu var. Teker teker gezegenler Koa burcuna geçerken sizlerinde 12.ev alanına giriş yapacak. Ay başı zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün bilinçaltı alanınıza geçişiyle mantıklı ve kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz sürece başlıyorsunuz.

9-10 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay; ruhsal ve bilinçaltı alanınıza etki edecek. Stabil ve akışta ilerleyebilirsiniz. Duygusal ve fikirsel olan hiç bir şeyi abartmayın. İletişim, eğitim, araba yolu seyahatler, yakın akraba veya kardeş ilişkilerinizle ilgili konularda ani risklerden kaçının.

13 Şubat Mars’ın yaklaşık 1.5 aylığına Kova burcuna geçmesiyle kendinizle iyi geçinmeye programlı olun.

16 Şubat Venüs’ünde Kova burcuna geçmesiyle kendinize alan yaratacağınız, kendinize olan sevgiye ve şefkate yoğunlaşabileceğiniz ve mantıklı değerlendirmeler yapabileceğiniz sürece geçiyorsunuz.

19 Şubat’ta yaklaşık 1 aylığına Güneş burcunuza geçiyor ve hedeflerinizde destekliyor.

24 Şubat Başak burcundaki Dolunay karşıt evinizde gerçekleşeceğinden evlilik, ortaklık ve kendiniz arasında mantıklı ve dengeli ilerlemeye çalışın. Ortaklık ve evliliklerde tamamlanma, bitişler ve kopmalar olabilir. Yeni bir ben lazım diyebilirsiniz.

27 Şubat; iletişim, eğitim, yakın akraba ve kardeşlerle ile ilgili alanlarda ve konularda karşı taraftan abartı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Akışınızda ve stabil ilerleyin. Siz de abartıya katılmayın.

ASTRO-SHERA

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ