25 Ocak 2024 Aslan burcunda Dolunay

 

Bu dolunayın yükseleni iyi ki Başak !

25 Ocak Perşembe Boğa’daki Jüpiter’in gününde Türkiye saatiyle 20:55’te 5 derece Aslan burcundaki Dolunayda kuvvetli, kadersel etkili ve dalgalı enerjiler var sevgili dostlar.

Aslan’ın kendi evi 5.ev ve Kova’nın kendi evi olan 11.evde gerçekleşecek. 6 derece Jüpiter’e tam kare. Yükselen Başak korumasında, sağlık bilincinde, mantıklı, titiz, detaylı çalışması ve analiziyle destekleyici.

6 derece 58 dakikadaki
Praesaebe sabit yıldızı ve
7 derece 32’ Asellus Borealis sabit yıldızlarıyla kavuşumda. Asellus Borealis genel olarak destekleyici etkiler sağlayan bir yıldızdır. Başarı, tanınma ve kararlılık verir. Praesaebe fırtınalarla ilgilidir. Hastalıklara karşı hassasiyet, tansiyon, bulaşıcı hastalıklar, gözlerle ilgili durumlar, duygusal karmaşa, suça meyil, yangın, kaza , fırtına, gibi durumlara açık enerji. Diğer taraftan Praesaebe huzurlu ruh hali verende bir yıldızdır. Toplumsal olarak itibar sarsıcı durumlara sebebiyet verebilir.

Duygusal ve fiziksel olarak kalbi yormamalı ve dolaşımı zorlamamalı. Sırt ağrıları yapabilir. Sağlıklı beslenin. Jüpiter konumundan sebep şekerli tüketimleri sınırlayın ya da en aza indirin. Güneşe çıkarken mutlaka gözlük kullanın. Hamileler konforuna öncelik versin ani riskler almasın. Çocukların, gençlerin sağlığına, güvenliğine, nerede ne yapıyor Aslan dolunayı sürecinde dikkatli olmalı.

Haritasında sabit Aslan, Boğa, Kova ve Akrep burçlarında 0 - 11 derecede gezegenleri olanlar yatırım, şans ve sağlık alanlarında ani risklerden kaçınmalı.

Haritalarınızda yine aynı derecede Koç ve Yay burçlarında olan gezegenlerinize ve yine bu burçlara dolunay pozitif etkide. İkizler , Terazi burçlarını destekleyici. Başak burçları stabil, Yengeç burçları mantıklı ve devam enerjisinde, Oğlak burçları para kaynaklarında , Balık burçları iş ilişkileri, sağlık ve günlük rutinlerinde dengeli ilerlemeliler.

Türkiye’nin haritasında 5 derece Akrep burcundaki Güneş’ine tam kare yapacak. Altın, yatırım, dolar ( yabancı parada) yüksek dalgalanmalara işaret ediyor. 8.evindeki Kova’daki Ceres’ine de 1 derece orbla karşıtlıkta olucak. Özgürlük hareketlerine sebebiyet verebilir. Salgın potansiyellerine karşı kural bütünlüğü olmadan kendimiz bireysel olarak daha kontrolcü özgürlük kısıtlamalarına gidebiliriz. Türkiye’nin yükseleni
7 derecede toprak bütünlüğünü ve sınırlarını simgeleyen Yengeç burcunu ise dolunay korumaya alacaktır.

Diğer gezegen geçişleriyle bu hafta itibariyle altın ve simli renkleri ( altın gümüş farketmez) objeleri bolca kullanın. Altın aksesuarlar kullanmakta enerjiyi koruma yönünde harekete geçirecektir. Masaj ve manuel terapi uygulamalar yaptırabilirsiniz. Hava elementi yoğunluğuna ilerliyoruz. Teknolojiyle birlikte dış uyarıcıların daha da artabileceği süreçler bizleri bekliyor. Gerçekçi ve mantıklı olurken duygularlada temasa geçmeli, duyguları bastırmak yerine tanımalı, kendini önemsemeli. Kendini önemserken yükselen başak etkisi başkalarına karşı fazla eleştirel olmamaya gayret etmeli. Bu dolunayda mutlaka içinizdeki çocuğu mutlu edecek bir hediye verin kendinize.

Kolektif enerjiler yükselsede;
Ay Aslan’da yaşam enerjisi ve coşkusu yüksek, çocuklarla bağı kuvvetli, komik ve eğlencelidirde. Bireysel ve içsel olarak bu enerjilere daha çok yoğunlaşmalı.

An’da kalmak değil !
An’ın içinde genişleyebilmeli.

Şansla Sevgiyle

 Zeynep İrem Çağlar

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ