2024 Mart Aylık Burç Yorumları

 


Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Mart ilk haftaya çalışma ve yatırım alanınızda iyimser, kazançlı enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; sosyal ağınız, bağlantılarınız, çalışma ve yatırım alanlarınızda ani riskli harcamalardan ve kararlardan ise kaçınmanızda fayda var.

10 Mart’ta iletişim ve zihin gezenimiz Merkür burcunuza geçiyor. Merkür 16 Mayıs’a kadar aradaki retro hareketiyle birlikte burcunuzda seyir halinde olacak.

Merkür’ün burcunuza geçtiği gün 10 Mart’ta Balık burcundaki Yeni Ay ile sizler için bilinçaltı ve ruhsal çalışmalar almak ya da başlamak için zamanı.

12 Mart – 6 Nisan Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle maneviyat, merhamet ve mistik enerjiler gökyüzünde. Rüyalarınız artabilir. Romantizmi daha çok hisssedebilirsiniz. Kısmetli ve bereketli süreç. Hem Satürnün hem de Neptün’ün Balık seyri sebebiyle ve Venüs Balık’ta maneviyatı ve hayır işlerini sevdiğinden imkanınız dahilinde nereye gittiğinden emin olduğunuz bağış veya maddi yardımlarda bulunmanız hem enerjinize hem de genel enerjiye çok iyi gelerek korumaya alacaktır.

20 Mart İlkbahar ekinoksuyla ve astroloji bayramıyla Güneş burcunuza geçiyor.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi kendinizle daha çok barışık olmanızı, enerjinizi aktif tutmayı ve bolca hareket bekliyor.

24-25 Mart 5° karşıt eviniz olan Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması evlilik ve ortaklık alanınızda denge bekliyor.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Mart ilk haftaya sosyal ağınız, bağlantılarınız, statünüz alanlarından iyimser, kazançlı enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; kariyer alanınızda ani risk ve kararlardan kaçınmanızda fayda var.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi 16 Mayısa kadar rekabet duygunuzu yükseltebilir. Aynı zamanda yaratıcılığınızın, güven ve cesaretinizin artacağı süreci gösteriyor.

10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; kariyer ve sosyalleşme alanınıza etki edeceğinden sonradan değişiklik şansınızın olabileceği kariyer alanınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle sosyal çevreniz ve kariyer alanınızdan bolluk, bereket ve kısmetli enerjileri yanınıza alıyorsunuz. Bu süreçte imkanınız dahilinde sosyal yardımlarda bulunabilirsiniz. Gökyüzünde maneviyat ve merhamet yükseliyor.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş Koç burcuna geçiyor ve hedefleriniz, fikirleriniz, üretimleriniz, yaratıcılık konularınızda cesur enerjisini vermeye geliyor.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle sosyal çevre ve kariyer çevrenizde hareket ve berekete devam.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması iş, sağlık ve günlük akışınızda denge bekliyor.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Mart ilk haftaya kariyer alanınızda iyimser, fırsat dolu ve kazançlı enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; hukuk, basın, yayın, ticaret, eğitim ve uluslararası alandaki işlerinizle ilgili ani risk ve kararlardan kaçınmanızda fayda var.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi 16 Mayısa kadar sosyal çevre ve kariyer alanınızla daha meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; kariyer alanınızda değişken enerjiler yaratabilir. Satürn ve Neptün’ün Balık seyri kariyer alanınızda kanma, kandırılma ve kendinizi de kandırma gibi duygulara ve durumlara aynı zamanda baskı enerjisi hissettirebilir. Ani kararlar vermeyin. Dengeli, kontrollü ve sakin ilerleyin. Manevi tarafınızı kuvvetlendirin. Ne oluyorsa hayrınıza oluyor çünkü Plüto değişim ve dönüşüm alanında sizlere destekte İkizler burçları.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle gökyüzünde maneviyat ve merhamet yükseliyor.  İmkanınız dahilinde sosyal yardımlarda ve hayır işlerinde bulunmanız enerjinize ve genel enerjiye çok iyi gelecektir.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş Koç burcuna geçiyor ve sosyal çevre,kariyer konularınız ilgili cesaretini ve güvenini vermeye geliyor.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi kariyer alanınıza etki edecek. Kendinize güvenerek, drama yerine gerçekçi ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması şans ve yatırım alanınıza pozitif etkide.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Mart ilk haftaya sosyal çevreniz, yurtdışı seyahatler, eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, astroloji ve psikoloji alanlarını içine alan tüm bu alanlarda iyimser, fırsat dolu ve kazançlı enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; ortak veya dışarıdan gelen para kaynaklarınızla ilgili konularda ani risk ve kararlardan kaçınmanızda fayda var.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi 16 Mayısa kadar kariyer konularınızla meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; yurtdışı seyahatler, eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, astroloji ve psikoloji alanlarının hepsini kapsayarak pozitif etkide.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle tüm bu alanlardan şans, kazanç ve fırsatlar sizinle. Sezgilerinizi çok daha kuvvetli hale geleceği, ilham ve yaratıcılığınızın artacağı süreç. Gökyüzünde maneviyat ve merhamet yükseliyor. İmkanınız dahilinde nereye gittiğinden emin olduğunuz yardımlarda bulunmanız hem kendi enerjinize hem gökyüzüne iyi gelecektir.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş Koç burcuna geçiyor ve kariyer konularınız ilgili cesur olmanız ve harekete geçmeniz ve kendinize güvenmeniz gereken süreci gösteriyor.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi yine ; yurtdışı seyahatler, eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, astroloji ve psikoloji alanlarınızın hepsine olumlu etkide.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması ev, aile ve yuva alanınızda dengeli ilerlemeniz gereken süreci gösteriyor.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; ; Mart ilk haftaya kariyer, dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz para kaynaklarınızla ilgili iyimser, kazançlı, fırsat dolu enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; ortaklık, evlilik ve kariyer alanlarınızda ani risk ve kararlardan kaçınmanızda fayda var.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi 16 Mayısa kadar yurtdışı seyahatler, eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, astroloji ve psikoloji alanlarının hepsini kapsayarak bu konularla daha çok meşgul olacağınız sizlere pozitif etkide.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz para kaynaklarınız alanına etki edeceğinden ani risklerden uzak kaldığınız sürece pozitif etkide.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle gökyüzünde maneviyat ve merhamet yükseliyor. İmkanınız dahilinde nereye gittiğinden emin olduğunuz yardımlarda bulunmanız hem kendi enerjinize hem gökyüzüne iyi gelecektir.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş Koç burcuna geçiyor ve ışığınızı parlatıyorsunuz. Son derece olumlu etkide.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi yine dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz para kaynaklarınız alanınıza etki edeceğinde bu konularda kendinizi kurban rolüne düşürmeden akıllı ilerlediğiniz taktirde pozitif etkide.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması yakın akraba ve kardeş ilişkilerinizde aynı zamanda araba yolu seyahatler ve eğitim konularında destekleyici.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Mart ilk haftaya evlilik, ortaklık, basın, yayın, ticaret, eğitim, uluslararası alanlardan iyimser, kazançlı ve fırsat dolu enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; sağlığınızla ilgili konularda ani risklerden kaçınmanız ve sağlığınızı önplanda tutarak ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi 16 Mayısa kadar dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz para kaynaklarınız alanına etki edeceğinde bu konularla zihinsel olarak daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınıza etki ederek dengeli ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle gökyüzünde maneviyat ve merhamet yükseliyor. Ortaklık ve evlilik konularında kurban rolüne bürünmeyin. Kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı olun. İmkanınız dahilinde nereye gittiğinden emin olduğunuz yardımlarda bulunmanız hem kendi enerjinize hem gökyüzüne iyi gelecektir.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş yaklaşık 1 aylığına Koç burcuna geçiyor ve hem ortak hem dışarıdan gelen para kaynaklarınıza pozitif etkide.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi yine evlilik, ortaklık alanınıza etki edecek. Sağlık alanınızda vücut sularınıza ve bağırsaklarınıza iyi bakarak koruyarak ilerlemeniz iyi olabilir. Panik, takıntı ve kurban rolünden mümkün olduğunca uzak kalmanızda fayda var. Kendi sağlığınıza odaklanın ve öncelik verin. Dingin enerjler sizinle.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edecek. Stabil ilerleyebilirsiniz.

 

Güneş Ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları;  Mart ilk haftaya sağlık, iş ilişkileriniz ve günlük rutinlerinizde iyimser, kazançlı ve fırsat dolu enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; yatırım ve şans alanınızda ani risk ve kararlardan kaçınmanız faydalı olacaktır.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte karşıt eviniz olan Koç burcuna geçmesiyle 16 Mayısa kadar evlilik, ortaklık alanınızla zihinsel olarak daha çok meşgul olabilirsiniz.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; iş ilişkilerini, sağlık ve günlük rutinleriniz alanına etki edecek. Dengeli ve akışta ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle gökyüzünde maneviyat ve merhamet yükseliyor. İmkanınız dahilinde nereye gittiğinden emin olduğunuz yardımlarda bulunmanız hem kendi enerjinize hem gökyüzüne iyi gelecektir.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş yaklaşık 1 aylığına Koç burcuna geçiyor ve karşıt eviniz olan evlilik, ortaklık alanınıza cesur, girişimci enerjisini vermeye hazırlanıyor. Dengeli ve kendi faydanıza durum ve tutum içinde ilerlerseniz mükemmel etkide !

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi iş ilişkileriniz, sağlık ve günlük rutinleriniz alanına etki edecek. Tüm bu alanlarınızda kurban bilincinden uzak kalarak lütfen ilerleyin.

24-25 Mart 5° ile burcunuzda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulmasında hayatınızın her alanında dengeli ilerlemeye çalışın. Sağlığınıza öncelik verin. Tutulma süreci kendinizi yormayın. Kendinize iyi gelecek faaliyetlerde ve aktivitelerde bulunabilirsiniz.

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Mart ilk haftaya şans, yatırım, evlilik, ortaklık alanlarınızda iyimser, fırsat dolu ve kazançlı enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte, aile, ev, yuva alanınızla ilgili ani risk ve kararlardan kaçınmanız faydanıza olacaktır.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi 16 Mayısa kadar iş ve sağlık alanınızla daha meşgul olacağınız, iş, sağlık ve günlük akış alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda dengeli ve sağlığınıza önem vererek ilerlemeniz daha iyi olacaktır.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; şans ve yatırım alanınıza pozitif etkide.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle gökyüzünde maneviyat ve romantizm sizler için yükseliyor. Şans ve yatırım alanınızda ilahi hakedişlerinizi alacağınız olumlu süreci gösteriyor. İmkanınız dahilinde yapacağınız yardım hem gökyüzüne hem kendinize iyi gelecektir.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş Koç burcuna geçiyor ve iş konularınızda daha girişimci, cesur hamlelerde bulunabilirsiniz. Mart ayı genel anlamda sağlığınızı da önemseyin lütfen.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza olumlu etkide.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulmasında stabil ilerleyebilirsiniz. Bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden kendinize nazik ve şefkatli olmanız güzel bir ritüel olacaktır.

 

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Mart ilk haftaya aile, ev, yuva, iş ve sağlık alanlarınızda iyimser, fırsat dolu ve kazançlı enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; iletişim, eğitim, yakın çevre ilişkileriniz ve alım satım gibi konularda ani risk ve kararlardan kaçınmanız faydanız olabilir.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi; 16 Mayısa kadar şans ve yatırım alanınızla daha çok meşgul olacağınız süreci gösterirken sizlere son derece pozitif etkide.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; ev, aile ve yuva alanınıza etki edeceğinden kendinizi fazla yormadan akışta ve dengeyle ilerlemeniz iyi olacaktır.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle gökyüzünde manevi enerjiler yükseliyor olacak. İmkanınız dahilinde yardımlar ev, aile ve yuva alanınıza iyi gelecektir.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş Koç burcuna geçiyor ve şans, yatırım alanınıza pozitif etkide cesur ve kendine güvenli enerjilerle geliyor.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi yine ev, aile ve yuva alanınıza etki edeceğinden bu konular ay geneli biraz ilgi ve önem istiyor. Kurban ve kurtarıcı rolüne girmeden dengeli ilerlemeye gayret edin.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması sosyal çevre ve kariyer alanınıza pozitif etkide.

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Mart ayı ilk haftaya şans, yatırım, eğitim, hizmet, seyahat ve yakın çevre ilişkilerinizde iyimser, fırsat dolu ve kazançlı enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda ani risk ve kararlardan kaçınmanız faydanıza olacaktır.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi; 16 Mayısa kadar ev, aile ve yuva konularıyla daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor. Bu konularda dengeli ilerleyin.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; eğitim, hizmet, araba yolu seyahatler ve yakın ilişkilerinizde iletişim ve bu alanlarda başlangıçlar için destekleyici.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle gökyüzünde manevi enerjiler yükseliyor. Tüm bu yukarıdaki alanlardan ödül ve ilahi hak edişler gelebilir. Yeni bir araba alabilirsiniz.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş Koç burcuna geçiyor ve ev, aile, yuva alanınızda hedeflerinizde dengeyle ilerleyeceğiniz süreci gösteriyor.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi yine eğitim, hizmet, araba yolu seyahatler ve yakın ilişkileriniz alanında destekleyici süreci gösteriyor.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanda adil ve dengeli ilerlemenizi bekliyor.

 

 

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Mart ilk haftaya maaşlı çalışma, yatırım, aile, ev, yuva konularınızda iyi, pozitif, fırsat dolu ve kazançlı enerjilerle başlayabilirsiniz. Bu süreçte; dış imajınız ve statünüzle ilgili ani risklerden kaçınmanız faydanız olacaktır.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi; 16 Mayısa kadar eğitim, hizmet,  araba yolu seyahatler ve yakın çevre ilişkilerinizle daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

Aynı gün 10 Mart Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay; maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınıza destekleyici yeni enerjilerle geliyor. Genel enerjinize de pozitif yönde bir yeni ay.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ünde Balık burcuna geçmesiyle gökyüzünde manevi enerjiler yükseliyor. Çalışma ve yatırım konularında ödül ve ilahi hak edişler gelebilir. İmkanınız dahilinde yapacağınız iyilikler gökyüzüne ve kendinize çok iyi gelecektir.

20 Mart ilkbahar ekinoksuyla Güneş Koç burcuna geçiyor ve eğitim, hizmet, seyahat, yakın çevre ilişkilerinize destekleyici etkide olurken iletişiminizde daha cesur ve girişimci enerjiler vermeye hazırlanıyor.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın Balık burcuna geçmesi iş ve yatırım konularınızda destekleyici. Yine de algı dağınıklığına karşı farkındalıklı olmanız iyi olabilir.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması yurtdışı seyahatler, eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, astroloji ve psikoloji alanlarınızın hepsine etki edeceğinden bu alanlarda pozitif etkide.

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Mart ayı ilk haftaya iletişim, eğitim, alım satım, yakın çevre ilişkileriniz ile ilgili konu ve alanlardan iyi, fırsat dolu, kazançlı enerjiler başlayabilirsiniz. Bu süreçte, ruhsal olarak dengeli ve kendinizi pozitif alanlardan besleyerek ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

10 Mart’ta zihin ve iletişim gezegenimiz Merkür’ün arada gerçekleştireceği retro hareketiyle birlikte Koç burcuna geçmesi; 16 Mayısa kadar maaşlı çalışma ve yatırım alanınızla daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

Aynı gün 10 Mart burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay ile sonradan değişiklik şansınız olabileceği için yeni ve güvende hissettiğiniz başlangıçlarda bulunabilirsiniz.

12 Mart – 6 Nisan arası Venüs’ün kendini iyi hissettiği burcunuza geçmesiyle kendinize olan öz bakımınıza, sağlığınıza ve dış imajınıza pozitif etkide. Her zaman ihtiyaç sahiplerini hatırlarsınız. İmkanınız dahilinde nereye gittiğinden emin olduğunuz yardımlar bu süreçte size de iyi gelecektir. Satürn ve Neptün’de burcunuzda olduğu için kanma ve kandırılmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

23 Mart yaklaşık 1.5 aylığına Mars’ın burcunuza geçmesiyle hareket etmeye daha çok yönelmeniz gereken süreci gösteriyor. Algı dağınıklığı yapabilir.

24-25 Mart 5° Terazi burcunda gerçekleşecek Gölgeli Ay Tutulması; dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz para kaynaklarınızda dengeli ve adil ilerlediğiniz sürece pozitif etkide.

 

Sevgiler

ASTRO-SHERA

Zeynep İrem Çağlar

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ