9-10 Şubat Kova burcunda Yeni Ay

 


“ Hep ileride.”

Türkiye saatiyle 10 Şubat 01:59’da 20° Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor.

Sevgili dostlar; Yeni ay ve dolunay’lar 2023’ün 2. yarısı itibariyle hem yenilik hem tamamlanma enerjisiyle hepsini kapsar hale geldi.

Kova burcundaki Yeni ay esnasında Ay, Güneş ve Merkür, Uranüs ve Jüpiter’le kare açıya giriyor. Mars ve Venüs ise yükselen aksına tam destekte. İş, gayrimenkul ve haritalarınızın Oğlak Boğa aksında maddi manevi ilahi hak edişler geliyor. Yeni ayın Uranüs ve Jüpiter karşıtlığından sebep sağlık, para, iş, ilişki ve yatırım alanlarında hiçbir şeyi abartmamalı. Hava koşullarında büyük değişimler ve yer hareketleri olabilir. Aza tamah etmeyen çoğu bulamayabilir bakış açısını kolektif olarak benimsemeli. Yükselen Akrep 1 derece orbla Yeni aya kare açıda olucak. Kendi içinde yenilenme ve dönüşüm enerjisi mevcut. Gizli kapaklı konular ifşa edilebilir. Finansal konularda ani ve büyük riskler almamalı. Adalet ve hukuk alanlarında olumsuz gündemler olabilir.

Yeni ay 3 derece orbla Sadalsuud sabit yıldızıyla kavuşumda olucak. Okült alanlarda çalışanlara ün ve başarılar sunabilir. Gerçek ve sahte arasındaki farkı görebilmek ve keskin sezgiler verirken ruhsal anlamda huzursuzluk hissiyatı yapabilir. Sadalsuud şansın en şanslısıdır o sebepten gölge yönünden uzak kalmak hep ileriye taşıyacaktır.

Yeni ayın gölge tarafında 3.ev merkezde olacağı için ani sinir, huysuzluk, öfke, sakarlıklara, kazalara, zihin sakarlıklarına karşı dikkatli olmak gerekebilir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin. Haklı da olsanız serbest bırakın. Hiç uğraşmayın, enerjinizi boşa harcamayın. Değerinizi düşürmeyin. Akılda vermeyin. Kendini geliştirmek isteyen gelişir. Böylelikle gölge tarafına kaymadan Yeni ay; yüksek atılımlar, bilim ve teknoloji alanında sıçramalar, keşifler ve çözümler, geniş bakış açısı, başarılar ve ileriye dönük enerji verecektir. Türkiye’de madenlerle ilgili keşif ve gelişmelerde olabilir.

Bireysel haritalarınızda 14-26 derece arası sabit burçlar Kova, Akrep, Boğa ve Aslan’da gezegenleri olanlar kesinlikle ani riskler almasınlar ve gölge tarafından uzak dursunlar. Bunların içinde Aslan ve Kova burçları bir bakıma şanslı çünkü Kuzey ve Güney ay düğümünden destek var. Balık ve Oğlak burçları stabil ilerleyebilirler. Hava elementi Terazi ve İkizler burçlarına Yeni ay pozitif etkide. Başak burçları sağlık alanlarında, Yengeç burçları para konularında ani risklerden ve abartı tutumlardan kaçınmalı. Yay ve Koç burçlarını ise Yeni ay destekliyor.

Her türlü duruma hep ileriden gelecekten bakmaya çalışarak öyle ilerlemeli. Büyük resmi görmeli ve çiçekleri sulamaya devam etmeli🌱😊

Kova Yeni ayının enerjisi hayatınıza yeni bağlantılar ve insanlar getirebilir. Olumlu etkilerini gelecek süreçte göreceksiniz. Sosyal dayanışma, etkinlikler ve organizasyonlar içinde yeni ay enerjisini değerlendirebilirsiniz.

Şifa, huzur ve şükürle 

Astro-Shera

Zeynep İrem Çağlar

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ