10 Mart 2024 Balık Burcunda Yeni Ay

 

10 Mart Pazar günü Türkiye saatiyle 20 derece Balık burcunda 10.evde bireysel olarak kariyer ve iş başlangıçlarını, kolektif olarak ise kuvvetli toplumsal ve kitlesel hareketleri kapsayan bir Yeni ay geliyor sevgili dostlar.

Yeni ayın ve genel anlamda Mart ayının değişkenlik ve başlangıç enerjisi çok kuvvetli. O sebepten bunu kişisel ve bütünsel faydaya yönelik yönetmek ve çalıştırmak çok önemli.

An’ın haritasında Yükselen 5 derece İkizler burcunda şans noktasıyla kavuşumda ve yeni aya kare açıda. Merkür aynı gün durağan. 23 derece Markab sabit yıldızı ruhsal büyüme ve olgunlaşmayı gösterirken gölge tarafında kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalı. Venüs anaretik derecelerinde olacağından her türlü iş, ilişki ve para/finansal konularda bilinçle , dikkatli, empatiyle ve ileri görüşle ilerlendiğinde şans ve yenilikler çok yüksek.

Yeni ayın 5 derece orbla kavuşumda olduğu diğer bir sabit yıldız Achernar ise gölge tarafından çalkantılı ruh hallerine meyil verebilirken manevi yükselme , mutluluk, başarı, yetenekler ve fırsatları göstermekte.

İş konularında sosyal ağ ve çevrenin etkin olacağı, iletişimde dengeli ve adil ilerlendiği takdirde mucizelerini ve çözüm yollarını sunabilecektir.

Basın, yayın, ticaret, hukuk, eğitim , okült alanlar, din, inanç ve havacılık, hava koşulları, toplum/ kitlelerle ilgili ani gündemlere değişimlere ve isyankar tutumlara sebep olabilir. Türkiye nin haritasında madenlerle ilgili yeni ve olumsuz gündemler oluşabilir .

Sanatsal zevkler ve yaratıcılık alanında çalışmalar, farklı kültürlere ya da yerlere mistik seyahatler , sakinleşip müzik dinlemek, meditasyonlar için oldukça destekleyici ve besleyici.

Balık yeni ayından en çok faydalanacak olan burçlar Akrep, Yengeç, Oğlak, Boğa burçları.

Kova ve Koç burçları stabil ilerleyebilirler.

Aslan burçları para kaynakları ve finansal konularda, Terazi burçları sağlık ve iş ilişkilerinde kendi faydalarına durumlar yaratarak , ani tepki ve kendi zararına reaksiyonlardan kaçınarak , sakin ve yeteneklerini kullanarak akılcı ilerlemeliler !

Değişken burçlardan Başak’lar evlilik ve ortaklık alanlarında, İkizler burçları sosyal çevre /kariyer, Yay burçları ev, aile alanlarındaki değişimler ve Balık burçlarının kendileri sakarlıklar, öfke patlamaları ve kazalara dikkat ederek denge ve sakinlikle ilerlemeleri yeni başlangıçlar adına iyi olacaktır.

Bireysel haritalarda 14-26 derece arası Balık burcunda gezegenleri olanlar en fazla etki alacak haritalardır.

Sevgilerimle 

Astro-Shera

Zeynep İrem Çağlar



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ