2024 Nisan Aylık Burç Yorumları

 

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Nisan ayı ilk haftaya 19° burcunuzda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Hafta genelini sakin ve huzurlu  geçirmeye özen gösterin.

Tutulmayla aynı hafta; burcunuzdaki hem Merkür retrosu hem Venüs’ünde burcunuza geçişiyle geçmişten gelen konu ve durumlardaki başlangıçlar için destekleyici fakat yeni başlangıçlar için uygun bir süreç değil. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

19 Nisan’da yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Boğa burcuna geçmesi maddi yatırım ve çalışma alanınıza kuvvetini ve ışığını verirken , geçmiş iş, ortaklık ve ilişki konuları gündeminize gelebilir. Fırsatlar, kazançlar ve sürprizler olabilir. Stabil ve akışta ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanında gerçekleşecek. Bu alanda krizleri iyi yönetebilmeniz adına ani, duygusal ve dürtüsel enerjilerden uzak kalmanız daha iyi olacaktır.

Yeni aydan 1 gün sonra 25 Nisan’da Merkür burcunuzda düz hareketine geçiyor.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle maddi anlamda kazançlı, değer duygunuzun yükseleceği sabırlı olmanız gereken süreci gösterirken iş ve para konularında ani risklerden kaçının.

30 Nisan yönetici gezegeniniz Marsın 1,5 aylığına burcunuza geçmesiyle genel enerjiniz, hedef ve mücadele kuvvetiniz yükseliyor. Tansiyon ve baş bölgenizi riske atacak durum ve eylemlere karşı dikkatli olun. Hareket etmek ve sakinlik bu enerjiyi olumlu, dengeli ve sağlıklı yönde çalıştırmanıza imkan verecektir.


 

Güneş ve Yükselen Boğa burcu: Sevgili Boğa burçları; Nisan ayının ilk haftasına 19° Koç burcunda 12.ev olan bilinçaltı ve ruhsal alanınızda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Aynı hafta Koç burcundaki Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçişiyle sizler için tam bir arınma süreciyle geçmişten gelen konularda ödül ve kazançları kapsıyor. Bu süreçte stabil ve dengeli ilerleyin. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.


19 Nisan’da Güneş’in yaklaşık 1 aylığına burcunuza geçmesiyle her anlamda kuvvetlenerek ışıldayacağınız, hedeflerinizde destekleyici ve şifalanacağınız süreci gösteriyor. Uranüs’ün de burcunuzda olması sebebiyle ani riskler, dürtüsel eylem ve tutumlardan kaçındığınız, akışta ilerlediğiniz sürece tüm bu süreçler hayrınıza olacaktır.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanıza etki edecek.

29 Nisan Venüs’ün burcunuza geçmesiyle yatırım olarak ani risklerden kaçındığınız sürece maddi ödüller gelebilir. İlişkilerde dengeli ilerlediğiniz sürece fırsatlar gelebilir. Güzelliğiniz ve dış imajınız daha önplanda olacaktır.

30 Nisan Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesi yine bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden kendinizle iyi geçinmeye programlı olun. Ani öfke ve sinir patlamalarından uzak durmalı, kendi zararınıza durumlar yaratmamalısınız. Bu enerjiyi girişim, cesaret ve daha çok hareket ederek dengeli ve sağlıklı bir şekilde yönetebilirsiniz.


 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Nisan ayının ilk haftasına 19° Koç burcunda gerçekleşecek sosyal çevre ve kariyer alanınıza etki edecek olan Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesiyle kariyer ve sosyal çevre ilişkilerinizle meşgul olabileceğiniz sürece giriyorsunuz. Hem Retro hem de tutulma enerjisi ve diğer gezegen geçişleri; hem geçmiş ilişkilerinizi şifalandırmak hem de kariyer konularınızda maddi anlamda lehinize ve pozitif etkide  olacaktır. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

19 Nisan’da yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Boğa burcuna geçmesi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden  sabırlı ve sakin ilerlemeniz halinde hedeflerinizde olumlu etkide. Biraz gevşemek ve rahatlamak ve konforunuzu önemsemeniz psikolojik sağlığınıza ve bedensel enerjinize iyi gelecektir.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay iş ilişkileriniz, sağlık ve günlük rutinleriniz alanına etki edecek. Maddi ve manevi ani riskler yerine yeteneklerinize ve dengeli ilerlemeye odaklandığınız sürece pozitif etkide geçmiş daha çok iş ve maddi konularla ilgili tamamlanmalar getirebilir.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle kendinize olan değer duygunuzun yüceleceği, kendinizle, maddi manevi konforunuzla ve güzelliğinizle daha ilgili olacağınız keyfinizin öncülüğünde süreç başlıyor olacak.

30 Nisan Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesi yine kariyer ve sosyal ilişkileriniz alanına etki ederek bu alanlarda cesaret, girişim, mücadele ve amaçlarınız yönünde olumlu etki alacaksınız. Seyahatleriniz için uygun zaman dilimi.



 
Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Nisan ayının ilk haftasına 19° Koç burcunda gerçekleşecek olan ve kariyer alanınıza etki edecek olan Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır. Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesiyle geçmiş yerine hep ileriye bakmanız, kendinize güvenmeniz ve devam etmeniz gereken süreç.

19 Nisan’da yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Boğa burcuna geçmesi sosyal çevre ve kariyer ilişkilerinize hedefleriniz yönünde kazançlı ve hayırlı ışığını getiriyor olacak.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay şans ve yatırım alanınıza pozitif etkide ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle kariyer ve sosyal ilişkilerinizin şifalanacağı ve maddi anlamda kazanç ve fırsatların gelebileceği pozitif sürece geçiyorsunuz.

30 Nisan Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesiyle kariyer konularınızda duygusallık yerine mantıklı, hedef odaklı, atılım ve cesaretle ilerlemenizi bekliyor. Hiç bir şeyi kişisel almayın.



 
Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Nisan ayının ilk haftasına 19° Koç burcunda gerçekleşecek ve 9.ev alanınız olan basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, uluslararası iş ve seyahatlerinizle, psikoloji, astroloji, maneviyat ve tüm inanç alanlarınıza etki edecek olan Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınıza geçmişten gelen konularıda kapsayarak maddi manevi tamamen pozitif etkide. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

19 Nisan’da yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle kariyer alanınızda sabırlı, sükunetle ve sakin ilerlemeniz halinde hedefleriniz yönünde olumlu etki verecektir.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay ev, aile ve yuva alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda maddi manevi ani harcamalar, risklerden ve duygusal tutumlardan uzak kalınız. Dürtüsel ve tepkisel olmak yerine dengeli ve akışta ilerlemeniz yine faydanıza olacaktır.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle kariyer alanınızda para ve ilişkilerle ilgili ani risklerden, aşırı ve gereksiz bonkörce harcamalardan uzak kalınız.

30 Nisan sonrası Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesi; 9.ev alanınız olan basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, uluslararası iş ve seyahatleriniz, psikoloji, astroloji, maneviyat ve tüm inanç alanlarınıza etki ederek bu alanlarda cesaret, girişim, mücadele ve amaçlarınız yönünde tamamen olumlu etki alacaksınız.




Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Nisan ayının ilk haftasına 19° Koç burcunda ortak finansman veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, sigorta, nafaka vb. konularda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınıza etki edecek. Dengeli, mantıklı, gerçekçi ve yeteneklerinize odaklanarak ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

Maddi konularda yeni sorumluluk ve yükümlülükler altına girmeyin !

19 Nisan’da yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Boğa burcuna geçmesi basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, uluslararası iş ve seyahatleriniz, psikoloji, astroloji, maneviyat ve tüm inanç alanlarınıza etki ederek bu alanlardaki hedeflerinize tamamen pozitif etkide ışığını veriyor olacak.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay; eğitim, iletişim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, kardeş, akraba ve yakın çevre ilişkilerinizde olumlu etkide.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle yine basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, uluslararası iş ve seyahatleriniz, psikoloji, astroloji, maneviyat ve tüm inanç alanlarınızda maddi manevi şanslı ve kazançlı bir süreç sizler için.

30 Nisan sonrası Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesiyle ortak finansman veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, sigorta, nafaka vb. konularda sakin, sağlığınızı önemseyerek, dengeli ve dikkatli ilerlemeniz halinde amaçlarınız yönünde olumlu etki alacaksınız.




 Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Nisan ayının ilk haftasına 19° Koç burcunda evlilik ve ortaklık alanınızda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınıza etki edecek. Akışta, sakin, stabil ve dengeli ilerlemeniz halinde pozitif etkide. Hiç bir şeyi değiştirmeye çalışmayın.

19 Nisan’da yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Boğa burcuna geçmesi dışarıdan gelen para kaynaklarınız veya ortak finansman konularınızla ilgili adil ilerlediğiniz takdirde hedeflerinizde kuvvetini ve bereketini veriyor olacaktır.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay; maaşlı çalışma, maddi yatırım (birikim) alanınıza etki edecek. Stabil ilerleyebilirsiniz.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle yine dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz para kaynaklarınız, vergi, miras, sigorta gibi konularıda kapsayarak bu alanlarda kazançlar, ek kaynaklar ve fırsatlar gelebilir.

30 Nisan sonrası Mars’ın 1,5 aylığına karşıt eviniz olan Koç burcuna geçmesiyle evlilik ve ortaklık alanınızla ilgili ani riskler almamanızı ve kendinizi önemseyerek dengeli ilerlemeye çalışmanızı öneririm.




 Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Nisan ayının ilk haftasına 19° Koç burcunda gerçekleşecek  iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınıza etki edecek olan Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınıza etki edecek. Sakin, stabil, iş ilişkilerinizde ani ve sert reaksiyonlardan kaçınarak hem kendinize hem başkalarına empatiyle ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

19 Nisan’da Güneş’in yaklaşık 1 aylığına karşıt eviniz Boğa burcuna geçmesiyle evlilik ve ortaklıkla ilgili konularda sabırlı olduğunuz takdirde hedeflerinizde bereket, kuvvet ve bolluk sizinle.

24 Nisan 4° burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’da mümkün olduğu kadar konforlu, dengeli, huzurlu ve sakin geçirin. Maddi konularda ani riskler almayın. Pozitif ve hayrınıza olacak tamamlanmalar gelebilir.

29 Nisan Venüs’ün yine karşıt eviniz olan Boğa burcuna geçmesiyle sabrınız neticesinde evlilik veya ortaklık alanlarınızdan fırsatlar ve kazançlar gelebilir.

30 Nisan sonrası Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesiyle günlük rutinleriniz, sağlık, ve iş ilişkilerinizde çaba ve mücadele anlamında girişimci enerjiniz yükselebilir. Kendinizi yormadan, dengeli ve dinlenmeye vakit ayırarak günlerinizi keyifle geçirmenizi tavsiye ederim. Acele, hızlı eylem ve tutumlardan kaçındığınız takdirde çabalarınız ve amaçlarınız yönünde olumlu etki alacaksınız. Sağlığınıza öncelik vererek ilerleyin, her şey en iyi ve güzel haliyle hallolur.




Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Nisan ayı ilk haftasına 19° Koç burcunda gerçekleşecek  şans ve yatırım alanınıza etki edecek olan Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınızın hepsine pozitif etkide olacak.

19 Nisan’da Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Boğa burcuna geçmesi günlük rutinleriniz, sağlık ve iş ilişkileriniz alanına etki edecek. Tüm bu alanlarda sabırlı ve acele etmeden ilerlediğiniz takdirde bolluk, bereket ve kuvvet sizinle.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay; bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edeceğinden psikolojik olarak sakin ve stabil ilerlemeniz halinde spiritüel yönden sizler için kuvvetli ve pozitif yönde arınmalar getirebilir.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi yine günlük rutinleriniz, sağlık ve iş ilişkilerinize etki edeceğinden tüm bu alanlarda sabrınızın sonucu olarak şifa, koruma ve kazançlar sizlerle.

30 Nisan sonrası Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza tamamen olumlu etkide olacaktır. Çaba, girişim ve amaçlarınız yönünde oldukça destekleyici.



 
Güneş ve Yükselen Oğlak burcu: Sevgili Oğlak burçları; Nisan ayı ilk haftaya 19° Koç burcunda ev, yuva ve aile alanınıza etki edecek olan Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınızda ve ilişkilerinizde etiklik ve dürüstlükten şaşmadığınız sürece pozitif etkide olacak. Adil ilerlemeye çalışın.

19 Nisan’da Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Boğa burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza bolluk ve bereketini getirmeye hazırlanıyor. Hedefleriniz bolluk ve bereketle geliyor. Tamamen olumlu etkide.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay sosyal çevre ve kariyer ilişkilerinizde destekleyici ve pozitif yönde tamamlanmalar getirebilir.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi yine şans ve yatırım alanınıza tamamen pozitif etkide.

30 Nisan sonrası Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesiyle aile, ev, yuva alanınızda acele eylem ve hareketlerden kaçının. Evinizin içinde sakarlıklara karşı farkındalıklı olun. Ailenizle ilgilenin ve aile bireyleriyle ilişkilerinizde dengeli, sakin ilerleyin.



 
Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Nisan ayı ilk haftaya 19° Koç burcunda iletişim, danışmanlık, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz alanına etki edecek olan Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınızın hepsine destekleyici etkide olacak.

19 Nisan’da Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Boğa burcuna geçmesi ev, aile, yuva ve aile ilişkilerinizde dengeli ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay kariyer alanınızda sakin ve stabil enerji bekliyor. Bazı tamamlanmalar ya da bitişler olabilir. Maddi manevi ani risklerden ve fevri tutumlardan kaçınmanız faydanıza olabilir.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi yine ev, aile ve yuva alanınıza etki edeceğinden özellikle ev konularında harcamalarınızda dengeli, ilişkilerinizde sabırlı ve sakin ilerlemeniz halinde tüm bu alanlarda şifa, koruma, fırsatlar ve bolluk sizinle.

30 Nisan sonrası Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesi iletişim, danışmanlık, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeş veya yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde çaba ve amaçlarınız yönünde cesaretiyle oldukça destekleyici.



 
Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Nisan ayı ilk haftaya 19° Koç burcunda gerçekleşecek ve maaşlı çalışma, maddi yatırım ( birikim) alanınıza etki edecek olan Güneş Tutulmasıyla başlıyorsunuz. Her tutulma enerjisi kendimizle ve hayatlarımızla yeniden temasa geçtiğimiz yeni bir başlangıçtır.

Aynı hafta yine Koç burcunda başlayacak olan Merkür retrosu ve Venüs’ün de Koç burcuna geçmesiyle tüm bu alanlarınızın hepsinde stabil ilerleyebilirsiniz.

19 Nisan’da Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Boğa burcuna geçmesi iletişim, danışmanlık, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeş, akraba ve yakın çevre ilişkilerinize bolluk ve bereketini getiriyor. Çokça destekleyici.

24 Nisan 4° Akrep burcundaki Dolunay basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, uluslararası iş ve seyahatleriniz, psikoloji, astroloji, maneviyat ve tüm inanç alanlarınıza etki ederek bu alanlarda pozitif tamamlanmalar gelebilir. Vize pasaport gibi işleriniz varsa tam zamanı.

29 Nisan Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi yine iletişim, danışmanlık, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeş, akraba ve yakın çevre ilişkilerinizde şifalı, korumacı, fırsat dolu ve kazançlı etkide.

30 Nisan sonrası Mars’ın 1,5 aylığına Koç burcuna geçmesi; maaşlı çalışma, maddi yatırım ( birikim) alanınıza girişim, mücadele ve amaçlarınız yönünde olumlu etkide.
 

Sevgilerimle

Astro-Shera

Zeynep İrem Çağlar


 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ