25 Mart Terazi burcunda Gölgeli Ay Tutulması

 

İkizler’in Kraliyet sabit yıldızı Aldebaran yükseliyor !

“Ruhunuzun gülümsediği yerde kalın.”

25 Mart 5 derece hava elementi
Terazi burcundaki gölgeli ay tutulması Türkiye saatiyle 10:01 de gerçekleşecek. Tutulma ilişkiler, ortaklık, evlilik, diplomasi, yasalar, vergiler, sigortalar, miras, seçim, siyaset ve hukuki konuları kapsıyor. Tutulmaya olumsuz etki eden bir gezegen yok. 25 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay / ay tutulması faydalarıyla dolu olacak. Seyahatler, eğitimler, iletişim, yatırım, şans ve
danışmanlık alanında iş yapanlar için oldukça destekleyici ve güzel etkide.

Tutulma Güney ay düğümünde ve An’ın haritasında 5.evde etkili olduğundan geçmişten gelen evlilik, ortaklık, diplomasi, yatırım, şans, politika ve siyasi konuları kapsıyor.

An’ın haritası 9 derece yükselende dürüstlük, bütünlük, güleryüz ve tatlı diliyle büyüleyen Aldebaran sabit yıldızıyla kavuşumda. Tabi bu bir anlamda ödüllerinide beraberinde getiriyor.

Türkiye’nin haritasında 4.evde tam Mars’ının üstünde gizli ev olan 12.evdeki 29 derece Ay’ına kare yapacak. Gizli olaylar, taciz, manipülasyon ve şiddet içeren geçmişten gelen evlilik, ortaklık, ilişki gibi durumların kanıt ve ifşaları gibi hukuki gündemlerle beraber politika, emlak , toprak ve yatırım sektörünü etkileyebilir.
Seçimler politik kızışma ve krizleri beraberinde getirebilir. Başkasına gölge eden kendine büyük gölge etmiş olur.

Tutulma kendi başına ve bireysel pozitif etkide olsa da kolektif olarak bir çok ülkeyi olumsuz yönde etkileyebilir.

25 Mart - 8 Nisan 2 tutulma arası hem bireysel hem kolektif gerçekçi, istikrarlı ve faydaya yönelik seçimlerde bulunmalı.

Terazi burcundaki gölgeli ay tutulmasında Terazi burçlarının kendileri başta olmak üzere öncü burçlar Koç, Oğlak ve Yengeç’ler kendi faydalarını düşünerek bilinçli ilerlemeliler.

İkizler burçlarını ilişki, yatırım, şans alanlarında, Kova burçlarını uluslararası her türlü konu kapsamında, seyahatler, basın, yayın, ticaret, hukuk, psikolojik, astrolojik ve manevi alanlarda, Yay burçlarını sosyal çevre ve kariyer , Aslan burçlarını eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler ve yakın çevre ilişkilerinde destekliyor.

Başak ve Akrep burçları stabil ilerleyebilirler.

Balık burçları dışarıdan gelen veya ortak oldukları para kaynaklarında , vergi, miras vs gibi konularda adil ilerlemeliler. İlişkisi olanlar flörtöz durumlara girmemeli. Boğa burçları iş ilişkilerinde dengeli , kişisel zevklerine alan açarak ilerlemeleri iyi olacaktır.

Tutulma Güneş ve Yükselen burcunuzla hem natal hem solar döngü haritalarınızda bu burçların düştüğü ev ve gezegen derecelerini kapsamaktadır.

29-11 derecede gezegenleri olanlar Tutulmadan en çok etki alacak haritalardır.

Genel olarak Terazi burcundaki Tutulma; bitmemiş işleri gecikmeden halletmeyi ve kişisel ilişkiler de dahil olmak üzere havayı temizlemeyi, kimsenin işine burnunu sokmamayı, psikolojik ve toplumsal olarak gölge taraflarla bilinçli olarak yüzleşerek bütünlük bilincinde hem yaşam kalitesi hem de şifayı arttırmayı tavsiye ediyor.

Her şey bir seçimdir.
Dengeyle, şifayla ve güzellikle 

 

Zeynep İrem Çağlar

Astro-Shera

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ