2024 Mayıs Aylık Burç Yorumları

 


Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Mayıs ayına değişim dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun kariyer, sosyal çevreniz  ve aynı zamanda kariyer ilişkileriniz alanına etki edecek olan Kova burcundaki Retrosuyla başlıyorsunuz. 2 Eylül’e kadar tüm bu alanlarınızda stabil ilerleyebilirsiniz. 2 Eylül - 12 Ekim arası ise Plüto Oğlak burcunda Retrosuna devam edeceğinden geçtiğimiz 18 senelik kariyer ve sosyal ilişkilerinizle ilgili konularda ani riskler almamalı, gözlemci olmalısınız.

Mayıs ayının ilk yarısı genel olarak maddi yatırım (birikim), maaşlı çalışma, eğitim, araba yolu seyahatler, iletişim ağınız, kardeşlerinizle olan ilişkileriniz ve yakın çevre konularınızın aktif olacağı ve bu alanlarınıza olumlu etkide bir ay olacak.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; maaşlı çalışma, maddi birikim ve özdeğer alanınıza etki edecek.

15 Mayıs- 3 Haziran arası zihinsel olarak bu konularla daha çok meşgul olacağınız ve stabil ilerlemeniz gereken süreci gösterirken 18 Mayıs’ta yine tüm bu alanlarınızda şans, fırsat , bolluk ve bereket sizinle olabilir.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi; eğitim, araba yolu seyahatler,  kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizde daha interaktif olacağınız süreci gösterirken bu alanlarda iletişimlerinizde ve hedeflerinizde son derece destekleyici, şifalı, şanslı ve korumacı enerjide.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay eğitim, yurtdışı seyahatler, basın, yayın, ticaret, uluslararası işlerinizde ve hukuki konularınızda tamamen pozitif etkide tamamlanmalar, değişim ve dönüşümler getirebilir.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle şans alanınız eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, iletişim, kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz olarak değişiyor.


 
Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun kariyer, yüksek eğitim, uluslararası seyahatleriniz, basın, yayın, ticaret ve hukuki konularınıza etki edecek olan Retrosuyla başlıyorsunuz. 2 Eylül’e kadar tüm bu alanlarınızda gözlemci olmanız ve ani risklerden kaçınmanız gereken süreci gösterirken 2 Eylül - 12 Ekim arası Plüto Oğlak burcunda retrosuna devam edecek. 2 Eylül itibariyle geçtiğimiz 18 seneyi içine alan 2024 Ocak ayına kadar olan gerekli değişim ve dönüşümleri gerçekleştirebilirsiniz. Taşınma, yurtdışından ülkenize tekrar yerleşim gibi konular ve resmi işlemlerde destekleyici.

8 Mayıs 18° burcunuzda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay ile Mayıs ayı ilk yarı genel olarak dış imajınız, statünüz ve kendinizle daha meşgul olarak yenileneceğiniz pozitif olumlu süreci gösterirken 18 Mayıs sizler için çok yüksek şansta bir tarih.
Fırsatlar, bolluk ve bereketle gelen güzel sürprizler olabilir.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi; maaşlı çalışma, maddi birikim, kariyer alanınıza, hedeflerinize, bu konularda iletişim alanınıza  tamamen olumlu , interaktif ve şanslı etkide. Stabil ilerleyebilirsiniz. Kendinize olan güven ve değer duygunuzun daha da artacağı süreci gösteriyor.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; ortak finansman veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanınıza etki edeceğinden bu konularda pozitif tamamlanmalar, değişim ve dönüşümler getirebilir.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle şans alanınız maaşlı çalışma, maddi yatırım (birikim) alanınız olarak değişiyor. Özdeğer alanınıza da etki ettiğinden neşe duygusunu diğer burçlardan daha yoğun hissedebilirsiniz.



Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun uluslararası işleriniz, seyahatler, basın, yayın, ticaret, hukuk, ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınızla ilgili konularda Retro hareketiyle başlıyorsunuz. 2 Eylül’e kadar tüm bu alanlarınızda gözlemci olacağınız ve sizlere olumlu etki edecek süreci gösterirken 2 Eylül - 12 Ekim arası geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak’a kadar olan ortak finansman ve para kaynaklarınızla ilgili konularıyla tekrar ilgilenebilirsiniz.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay ile Mayıs ayı ilk yarı ruhsal olarak yenileneceğiniz, pozitif ve olumlu bakış açısını benimseyeceğiniz bolluk ve bereket bilincine geçeceğiniz süreci gösteriyor.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in, akabinde Venüs’ün yaklaşık 1 aylığına burcunuza geçmesiyle şifa, şans, fırsatlar, ilahi koruma hedefleriniz yönünde sizinle. Bu süreçte iletişim alanınız daha da  aktif olabilir.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; evlilik ve ortaklık alanınızda tamamlanmalar getirebilir. Her koşulda Kad Koç burcunda olacağından sizler için hayırlısı olan olacaktır.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine burcunuza geçmesiyle şans sizden yana İkizler burçları. Dengeli, abartmadan ve dikkatli ilerlemeye devam.
 


Güneş ve Yükselen Yengeç burcu: Sevgili Yengeç burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanında Retro hareketiyle başlıyorsunuz. 2 Eylül - 12 Ekim arası geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak ayına kadar olan evlilik ve ortaklıkla ilgili durumları olanlar tekrar aynı konu ve kişilerle ilgilenebilirler.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; Mayıs ayının ilk yarısı sosyal ve kariyer ilişkilerinizde tamamen olumlu etkide yenilikler ve bereket getirebilir.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi ; ruhsal ve bilinçaltı alanınızda daha esnek olacağınız, hedeflerinizde farklı çözüm yollarını benimseyebileceğiniz ve keşfedebileceğiniz, iletişiminiz artacağı, sosyalleşeceğiniz etkide. Stabil ilerleyebilirsiniz.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; iş ilişkileriniz, sağlık ve günlük rutinleriniz alanında değişimler ve tamamlanmalar getirebilir. Kad Koç etkisiyle tüm bu alanlarınızda girişimci, kendinize iyi bakarak ve önemseyerek ilerlediğiniz sürece değişiklik ve durumlar tamamen hayrınıza olacaktır.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle iyimser ve pozitif bakış açısını benimseyeceğiniz sürece geçiyorsunuz. Jüpiter İkizler süreci 12.evinize etki edeceğinden olumluyu da olumsuzu da büyütebilir. O sebepten önümüzdeki 1 sene pozitif bilinçle yola devam.
 


Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun 2 Eylül’e kadar Kova burcunda evlilik ve ortaklık alanınızda Retro harekete geçeceği ve gözlemci olmanız gereken süreci gösteriyor. 2 Eylül- 12 Ekim arası ise Plüto bu sefer Oğlak burcunda retro hareketine geçerek geçtiğimiz 18 sene 2024 Ocak ayına kadar olan iş ilişkileriniz, sağlık ve günlük rutinlerinizle ilgili konularda kuvvetleneceğiniz ve isterseniz  tekrar bu konuların üstünden geçebileceğiniz, ele alabileceğiniz süreci gösteriyor.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; kariyer alanınıza etki edecek. Stabil ilerlemeniz, dürtüsel ve duygusal risklerden kaçınmanız halinde pozitif etkide.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesiyle sosyalleşiyorsunuz. Arkadaşlarınızla, eşinizle, dostlarınızla birarada olmak ve seyahatler içinde destekleyici ve keyifli süreç sizler için.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; şans, yatırım, sosyal ve kariyer çevre alanınıza etki ederek tamamen olumlu etkide.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene şans alanınız sosyal ve kariyer çevreniz aynı zamanda seyahatlere kayıyor. Bu alanlarda şans tamamen sizinle.
 


Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun 2 Eylül’e kadar Kova burcunda Retro harekete geçeceği iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz, sağlık alanınızda gözlemci, akışta ve kontrollü ilerlemeniz halinde sağlam kuvvetli ilerleyeceğiniz süreci gösteriyor. 2 Eylül- 12 Ekim arası ise Plüto bu sefer Oğlak burcunda retro hareketine devam edeceğinden geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak ayına kadar olan şans ve yatırım konularında tamamen pozitif etkide dönüşümler getirebilir.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; uçak yolu seyahatler, basın, yayın, yüksek eğitim, ticaret, hukuki konular ve uzak gelen ama gerçekleştirmek istediğiniz hedefleriniz yönünde tamamen pozitif etkide.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi; kariyer hedeflerinize olumlu etki ederek, daha interaktif ve sosyal olabileceğinizi, güçlü kişilerden gelebilecek kuvvetli destekleri, sağlık ve günlük rutinlerinizde kuvvetleneceğiniz enerjiyi gösteriyor.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; ev konuları, yuva ve aile ilişkilerinize etki edeceğinden dengeli ilerlemeniz bazı tamamlanmalar açısından iyi olacaktır.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene şans alanınız kariyer alanınıza kayıyor. Abartmadan denge ister.


 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun 2 Eylül’e kadar Kova burcunda şans ve yatırım alanınızda Retro hareketiyle daha da kuvvetleneceğiniz, gözlemci olacağınız pozitif etkide.

2 Eylül- 12 Ekim arası ise Plüto bu sefer Oğlak burcunda retro hareketine devam edeceğinden geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak ayına kadar olan ev, aile, yuva konularınızda ve ilişkilerinizde krizlerden uzak gözlemci ilerlemeniz pozitif dönüşümler getirebilir.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, miras, nafaka, sigorta vb. gibi konularda sabırlı ve sakin ilerlediğiniz sürece pozitif etkide.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi; uçak yolu seyahatler, basın, yayın, yüksek eğitim, ticaret, hukuki konular, uzak gelen ama gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerinize tamamen olumlu ve fırsatlarla dolu etkide. Bu alanlarda iletişim ağınız artabilir.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; iletişim, eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, kardeş veya yakın çevre ilişkilerinize etki ederek destekleyici tamamlanmalar getirebilir.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene şans alanınız uçak yolu seyahatler, basın, yayın, yüksek eğitim, ticaret, hukuki konular, amaç ve hedefleriniz alanına geçerek tüm bu alanlarda şans sizlere tam destekte olacak. Dengeli ve mesafeli ilerlemeye devam.


 

Güneş ve Yükselen Akrep burcu: Sevgili Akrep burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun 2 Eylül’e kadar Kova burcundaki Retrosu ev konuları, yuva, aile ilişkilerinizde gözlemci olmanız halinde kuvvetleneceğiniz ve ani risklerden kaçınmanız gereken süreci gösteriyor.

2 Eylül- 12 Ekim arası ise Plüto bu sefer Oğlak burcunda retro hareketine devam edeceğinden geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak ayına kadar olan eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, iletişim, yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz alanında destekleyici. 2 Eylül-12 Ekim 2024 arası araba almak isteyen Akrep burçları için uygun zamandır.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; evlilik ve ortaklık alanınızda stabil, konforlu, akışta ve sabırlı ilerlediğiniz sürece pozitif etkide.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi ; ortak finansman veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, sigorta, nafaka vb. gibi konularda esnek ve farklı çözüm yollarını değerlendirerek ilerlediğiniz sürece olumlu etkide.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; maaşlı çalışma, maddi yatırım (birikim) alanınıza etki edecek. Stabil ilerleyebilirsiniz. Tamamlanmalar gelebilir.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene şans alanınız; ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız olarak değişiyor. Dengeli ve tasarruflu ilerleyin. Özel ilişkilerinizde her anlamda abartıdan uzak durun. Ruhsal olarak neşe duygunuz epey bir artışa geçebilir.
 


Güneş ve Yükselen Yay burcu: Sevgili Yay burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun 2 Eylül’e kadar Kova burcundaki Retrosuyla iletişim, eğitim, araba yolu seyahatler, danışmanlık, kardeş veya yakın çevre ilişkilerinize olumlu etki eden kuvvetleneceğiniz süreç.

2 Eylül- 12 Ekim arası ise Plüto bu sefer Oğlak burcunda retro hareketine devam edeceğinden geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak ayına kadar olan maaşlı çalışma ve maddi birikim konularınızı tekrar ele almak, değiştirmek veya dönüştürmek istediğiniz konularda destekleyici. Bu alanlarda geçmiş iş konularında maddi kazançlar ve hakedişler gelebilir.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda ve ilişkilerinizde acele etmeden, sakin ve sabırlı ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde karşıt eviniz İkizler burcuna geçmesi ; evlilik ve ortaklık alanınıza etki edeceğinden ilişkilerinizde iletişime önem verdiğiniz  ve farklı çözüm yollarını düşünerek ilerlemeniz halinde hedefleriniz yönünde olumlu etkide olacaktır. Kalabalık seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

23 Mayıs 2° burcunuzda gerçekleşecek Dolunay; ikili ilişkileriniz, ortaklık, ortak finansman ve dışarıdan gelen kazanç alanlarınıza pozitif etkide.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine karşıt eviniz olan İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene şans alanınız; evlilik ve ortaklık alanınız olarak değişiyor. Dengeli, dürüst ilerlediğiniz sürece neşeli günler sizinle.
 


Güneş ve Yükselen Oğlak burcu: Sevgili Oğlak burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun 2 Eylül’e kadar Kova burcunda maaşlı çalışma, maddi birikim ve özdeğer alanınızda etki edecek içgörü sahibi olabileceğiniz Retrosuyla başlıyorsunuz. Stabil ilerleyebilirsiniz.

2 Eylül- 12 Ekim arası ise Plüto son kez burcunuzda retro hareketine devam edeceğinden geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak ayına kadar olan kendinizle ilgili her türlü konuyu ele alabilir, üzerinden geçebilir, değişim ve dönüşüm gereken alanlarda derleme ve toplamalar yapabilirsiniz.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; şans ve yatırım alanınıza etki ederek tamamen olumlu etkide. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi ; iş ilişkileriniz, sağlık ve günlük rutinlerinize hareket getirmeye hazırlanıyor. Bu süreçte günlük dinamiğinize ve iletişime uyum sağlamanız hem iş hem genel enerjinize iyi gelecektir.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; ruhsal ve bilinçaltı alanınıza etki ederek tamamen pozitif etkide. İyimser ve pozitif  enerjiler sizinle.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene şans alanınız ; iş ilişkileriniz,  günlük rutinleriniz ve sağlık alanınız olarak değişiyor. Jüpiter İkizler burcunda denge ister bilginize.
 



Güneş ve Yükselen Kova burcu: Sevgili Kova burçları; Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun 2 Eylül’e kadar burcunuzdaki Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Sizler için hem iç hem dış gözlem adına fırsat dolu.  2 Eylül- 12 Ekim arası bu sefer Plüto son kez  Oğlak burcunda retro hareketine devam edeceğinden geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak ayına kadar olan çözüm isteyen konuları ve sayfaları varsa kapatmak için değerlendirebilirsiniz. Stabil akışınızda ilerleyin.

8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; ev konuları, yuva ve aile ilişkilerinizde dengeli ve fevrilikten uzak ilerlemeniz halinde olumlu etkide. Taşınma gündemleri ve yenilikler olabilir.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi ; şans, eğlence ve yatırım alanınıza etki ederek tamamen pozitif etkide. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay; sosyalleşme ve kariyer çevrenize etki edeceğinden destekleyici fırsatlar ve pozitif tamamlanmalar gelebilir. Seyahatler içinde güzel fırsatlar gelebilir.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene şans alanınız; şans ve yatırım alanınız olarak değişiyor :) Şans şans evinize geçiyor. Maşallah diyelim. Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesi tüm burçlar içinde en çok size yarayacak.
 
 

Güneş ve Yükselen Balık burcu: Sevgili Balık burçları;  Mayıs ayına değişim, dönüşüm ve en kuvvetli gezegenimiz Plütonun 2 Eylül’e kadar Kova burcunda Retro harekete geçeceği bilinçaltı ve ruhsal alanınızda derin iç görü sahibi olabileceğiniz ve aydınlanabileceğiniz süreci gösteriyor. 2 Eylül- 12 Ekim arası ise Plüto son kez  Oğlak burcunda retro hareketine geçerek geçtiğimiz 18 senenin 2024 Ocak ayına kadar olan kariyer ve sosyal çevre ilişkilerinizin üstünden tekrar geçebilir. Yer değişikliği ve seyahat gündemleri olabilir. Sizlere tamamen pozitif etkide destekleyici olacaktır.


8 Mayıs 18° Boğa burcunda gerçekleşecek hem Satürn hem Jüpiter ve Uranüs destekli Yeni ay; iletişim, eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz alanına etki ederek son derece destekleyici. Yeni başlangıçlar için uygundur.

20 Mayıs sonrası önce Güneş’in yaklaşık 1 aylığına, akabinde Venüs’ünde İkizler burcuna geçmesi ; ev konuları, aile ve yuva ilişkilerinize etki edeceğinden bu konularda dengeli ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

23 Mayıs 2° Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay;  kariyer alanınızda tamamlanmalar, değişimler ya da bitişler getirebilir. Her ne olursa olsun tamamen hayrınıza olacaktır. Dürüstlükten şaşmayın.

Mayıs son hafta Jüpiter’in 1 seneliğine İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene şans alanınız; ev, yuva ve aile alanınız olarak değişiyor. Sorumluluklar ve ev alanınızda dengeli ve abartmadan ilerlemeye devam ediniz.
 

Sevgiler

Astro-Shera

Zeynep İrem Çağlar

 

 


 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ