2024 Haziran Aylık Burç Yorumları

 

Güneş ve Yükselen Koç burcu: Sevgili Koç burçları; Haziran ayı ilk yarı iletişim, eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizle ilgili konularda daha meşgul olacağınız ve bu alanlardan güzel, pozitif haberler, fırsat ve ödüllerle beraber gelebilecek enerjileri gösteriyor.

6 Haziran değişken ve hava elementine ait 16° İkizler burcunda gerçekleşecek Venüsyen Yeni ay sizler için tüm bu alanlarınızda başlangıçlar ve yenilikler açısından oldukça destekleyici. Daha sonradan değişiklik yapabilirsiniz.

9 Haziranda 1,5 aylığına Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle mücadele alanınız maaşlı çalışma, birikim ve yatırım alanınız olarak değişiyor. Sabırlı ve sakin enerjide ilerleyeceğiniz süreci gösteriyor.

17 Haziran itibariyle ilgili alanınız ev, aile, yuvayla ilgili  konulara kayarken bu konularda aktif olacağınız, ailenizle daha sık bir arada olabileceğiniz süreci gösterirken taşınmak, yeni bir ev almak veya evinde değişiklik yapmak isteyenler için dengeli ilerlenmesi gereken süreç.

Güneş’in de yaklaşık 1 aylığına Yengeç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınızda gereken özeni ve ilgiyi gösterirseniz hedeflerinizde destekleyici, korumacı ve bereketli.

22 Haziran öncü ve toprak elementine ait 1° Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay kariyer alanınıza etki edecek. Kariyer alanınızda tamamlanma veya bitişler olabilir.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn 12. Evinizde geri harekette olacağından bu süreçte psikolojik ve ruhsal anlamda pozitif enerjide olmalı, karamsarlık ve kurban bilincinden uzak durmalı, keyif, dinlenmeye vakit ayırmalı ve enerjinizi yüksek tutmalısınız. Devam eden ya da yarım kalan işleriniz varsa tamamlayabilirsiniz.


 
Güneş ve Yükselen Boğa Burcu:
Sevgili Boğa burçları; Haziran ayı ilk yarı maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızla zihinsel olarak daha meşgul olurken bu alanlardan fırsatlar ve pozitif haberler alabileceğiniz süreci gösteriyor.

6 Haziranda değişken ve hava elementine ait 16° İkizler burcunda gerçekleşecek Venüsyen Yeni ay maaşlı çalışma, yatırım ve birikim alanınıza güzellikler ve yeni başlangıçlar getirebilir. Nötr enerjide. Stabil ilerleyebilirsiniz.

9 Haziran’da 1,5 aylığına Marsın burcunuza geçmesiyle genel enerjiniz yükselebilir. Şekerli tüketimleri abartmamalı, tiroid ve hormonlarınızı etkileyebilecek tüketimlere ve boğaz enfeksiyonlarına karşı kendinizi korumalısınız. Boynunuzu zorlayacak hareketlerde bulunmayınız. Rüzgarda kalmayın. Esneklik kazandıran sporlar ve egzersizler yapabilirsiniz.

17 Haziran itibariyle iletişim alanınız aktifleşiyor. Meşguliyet ve ilgi alanınız eğitimler, danışmanlıklar, araba yolu seyahatler, yakın akraba, yakın arkadaşlarınız ve kardeş ilişkileriniz olarak değişiyor. Yakınlarınızla sevdiklerinizle seyahatler, tatiller ve beraber vakit geçirmek içinde şahane süreç. Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Yengeç burcuna geçmesi tüm bu alanlarınıza tamamen pozitif ve bereketli etkide.

22 Haziran öncü ve toprak elementine ait 1° Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay yurtdışı seyahatlerinize, yurtdışı işlerinize, yüksek eğitim, basın, yayın, ticaret, hukukla ilgili işlerinize, idealleriniz, inanç ve manevi alanınıza tamamen pozitif etkide tamamlanmalar getirebilir.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn kariyer ve sosyal çevre alanınızda geri harekette olarak sizleri tatilleri göndererek veya sorumluluklarınızı azaltarak destekliyor. Devam eden ya da yarım kalan işleriniz varsa bu süreçte tamamlayabilirsiniz.


 
Güneş ve Yükselen İkizler Burcu:
Sevgili İkizler burcu; Haziran ayının ilk yarısı Merkür’ün burcunuza geçmesi ve burcunuzda gerçekleşecek 16° Venüsyen Yeni ay ile iletişimizin daha da artacağı, yenileneceğiniz ve sizlere tamamen pozitif etkide enerjilerle başlıyorsunuz. Yeni ayda başlatmak istediğiniz yenilikler için daha sonradan değişiklik şansınız var. Jüpiter’i de yanınıza aldınız :)

9 Haziran’da Marsın 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesi bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edecek. Bu süreçte inat duygusu ve kendinizle inatlaşmaktan kaçının.

17 Haziran itibariyle meşguliyetiniz ve ilgi alanınız kendinizden kayarak maaşlı çalışma, maddi birikim alanınıza yoğunlaşıyor. Güneş’in de yaklaşık 1 aylığına Yengeç burcuna geçmesi çalışma ve birikim alanınıza ışığını ve korumasını veriyor olacaktır.

22 Haziran öncü ve toprak elementinde 1°Oğlak burcunda Dolunay; ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanına etki ederek bazı tamamlanmalar getirebilir. Etik, disiplinli ve dürüst ilerleyiniz.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn kariyer alanınızda geri harekette olacak. Tamamlamadığınız işleriniz varsa bu süreçte tamamlayın. Ani değişikliklerden kaçının.


 
Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu:
Sevgili Yengeç burçları; Haziran ayının ilk yarısına kendinizle iletişiminizin ve neşenizin artacağı, 6 Haziran 16° değişken ve hava elementine ait İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile de ruhsal olarak yenileneceğiniz süreci gösteriyor.

9 Haziran’da Mars’ın 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesiyle mücadele alanınız kariyer ve sosyal çevre ilişkilerinize geçerek tamamen destekleyici.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in burcunuza geçmesiyle hedefleriniz yönünde korunuyor ve destekleniyorsunuz. Güneş ışığını ve bereketini sizlere çeviriyor. Seyahatler için şahane zaman. Kendinizle, dış imajınızla daha çok ilgileneceğiniz süreci gösteriyor. Işığınızı parlatmaktan ve kendinizi sahneye koymaktan çekinmeyin bu süreçte.

22 Haziran öncü ve toprak elementi 1° Oğlak burcundaki Dolunay; karşıt eviniz olan evlilik ve ortak alanınıza etki ederek bazı tamamlanmalar ya da bitişler getirebilir.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn; yurtdışı seyahatleriniz, yurtdışı işleriniz, yüksek eğitim, basın, yayın, ticaret, hukuk, idealleriniz, inanç ve manevi alanlarınızda geri harekete geçerek sizlere tamamen pozitif etkide. Devam eden ya da bu alanlarda tamamlamanız gereken işleriniz varsa bu süreçte tamamlayabilirsiniz.


 
Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Haziran ayının ilk yarısı kariyer ve sosyal çevre alanınızla iletişiminizin, seyahatlerinizin artacağı ve bu konularla zihinsel olarak meşgul olacağınız tamamen pozitif etkide süreci gösteriyor.

6 Haziran değişken ve hava elementi 16° İkizler burcunda gerçekleşecek Venüsyen Yeni ay kariyer, sosyal çevre, uçak yolu seyahatlerinizle ilgili konularda tamamen destekleyici, yeni başlangıçlar getirebilir ve sizlerde yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Değişken burçta gerçekleşecek bir yeni ay olduğundan ne konuşa başlangıç yaparsanız yapın daha sonradan değiştirme şansınız var.

9 Haziran’da Mars’ın yaklaşık 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesiyle mücadele alanınız kariyer alanınıza kayıyor. Sakin, stabil, tevazuyla ve akışta ilerleyiniz. Fazla ego, inat ve kibir zarar getirebilir.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle ruhsal benliğinizle daha çok iletişimde olacağınız, dişil enerjinizin yükseleceği, 6 Haziran 16° İkizler burcundaki Venüsyen Yeni ay ile ruhsal olarak yenileneceğiniz, neşeli ve güzel bir süreç.

22 Haziran öncü ve toprak elementi 1° Oğlak burcundaki Dolunay ; günlük rutinleriniz, sağlık ve iş ilişkileriniz alanınıza etki edecek. Tüm bu alanlarda disiplinli, çalışkan ve dürüst ilerlediğiniz sürece geçmişten gelen konularıda içine alarak pozitif etkide tamamlanmalar getirebilir.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn; ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanında geri harekette olacak. Bu alanlarda yarım kalan veya devam eden iş veya konular varsa tamamlayabilirsiniz. Akışta ilerleyiniz.


 
Güneş ve Yükselen Başak Burcu:
Sevgili Başak burçları; Haziran ayının ilk yarısı kariyer konularınızla zihinsel olarak meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

6 Haziranda değişken ve hava elementine ait 16° İkizler burcundaki Venüsyen Yeni ay kariyer alanınıza etki edecek ve sizlerden denge bekliyor.

9 Haziran’da Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesiyle mücadele alanınız yurtdışı seyahatleriniz, yurtdışı işleriniz, yüksek eğitim, basın, yayın, ticaret, hukuk alanlarınızla idealleriniz, inanç ve manevi alanlarınıza kayarak tamamen pozitif etkide.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi sosyal çevre ve kariyer ilişkilerinize erki ederek destekleyici, koruyucu ve bereketli süreci başlatıyor olacak.

22 Haziran öncü ve toprak elementine ait 1° Oğlak burcunda Dolunay; şans ve yatırım alanınıza etki ederek tamamen pozitif etkide ve tamamlanmalar getirebilir.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn; karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınızda geri harekette olacak. Akışta ve aşırı sorumluluklarla kendinizi zorlamadan ilerleyin.


 
Güneş ve Yükselen Terazi Burcu:
Sevgili Terazi burçları; Haziran ayının ilk yarısı yurtdışı seyahatleriniz, yurtdışı işleriniz, yüksek eğitim, hukuk, basın, yayın, ticaret, idealleriniz ve inanç, manevi alanlarınızla zihinsel olarak daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor.

6 Haziranda değişken ve hava elementine İkizler burcunda gerçekleşecek 16° Venüsyen Yeni ay tüm alanlarınıza etki ederek yine tüm konularda yeni başlangıçlar için sizlere tamamen pozitif etkide ve daha sonradan değişiklik şansınız var.

9 Haziran Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesiyle mücadele alanınız dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz maddi kaynaklarınız, vergi, miras, sigorta, nafaka vb. alanlarınıza geçerek akılcı ve garantör ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi kariyer alanınıza etki edecek. Dengeli ilerlediğiniz sürece koruma, bereket ve şifa enerjileri sizinle. Hissettiğiniz ve sevdiğiniz işi yapmalısınız.

22 Haziran öncü ve toprak elementine ait 1° Oğlak burcundaki Dolunay;  ev, yuva, yaşam alanınız ve aile bireylerinizle olan ilişkilerinize etki edecek. Bu konularda ani risklerden kaçının.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn; günlük rutinleriniz, sağlık ve iş ilişkilerinizde kendinizi dinlendirmeniz ve aşırı sorumluluklardan kaçındığınız takdirde pozitif etkide. Tatil yapın ve bu yaz daha çok dinlenin Terazi burçları.
 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Haziran ayının ilk yarısına dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz finansmanla ilgili kaynaklarınız, işleriniz, vergi, sigorta, miras, nafaka vb. gibi konularla zihinsel olarak daha meşgul olarak başlayabilirsiniz.

6 Haziran değişken ve hava elementine ait İkizler burcunda gerçekleşecek 16° Venüsyen Yeni ay tüm bu alanlarınıza etki edecek. Esnek, farklı çözüm yollarına açık olduğunuz sürece pozitif etkide. Yeni başlangıçlar için daha sonradan değişiklik şansınız var.

9 Haziran Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesiyle mücadele alanınız ortaklık ve evlilik alanınız oluyor. Akışta, stabil, garantör ve konforlu ilerleyin. Ani risklere gerek yok.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi yurtdışı seyahatleriniz, yurtdışı işleriniz, yüksek eğitim, basın, yayın, hukuk, ticaret alanlarınızla, idealleriniz, inanç ve manevi alanlarınıza etki ederek bereketi, ışığı ve korumasıyla bu alanlarda sizlere tamamen pozitif etkide.

22 Haziran öncü ve toprak elementine ait 1° Oğlak burcundaki Dolunay; eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatleriniz, yakın akraba, yakın arkadaş veya kardeş ilişkileriniz alanına etki ederek tamamen destekleyici.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro ( geri ) hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn; şans ve yatırım alanınızdaki Retro hareketi sizlere tamamen olumlu etkide sevgili Akrepler.
 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu:  Sevgili Yay burçları; Haziran ayının ilk yarısı evlilik ve ortaklıkla ilgili konularınızla zihinsel olarak daha meşgul olacağınız süreç olabilir.

6 Haziranda karşıt eviniz olan değişken ve hava elementine ait 16° İkizler burcunda gerçekleşecek Venüsyen yeni ay evlilik ve ortaklık alanınızdaki yeniliklere karşı dengeli ve açık ilerlemeniz halinde pozitif, bereketli ve çok güzel etkide.

9 Haziranda Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesiyle mücadele ve enerjinizin çoğunluğunu iş ilişkileriniz, sağlık ve günlük rutinlerinize verebilirsiniz. İş ve ilişkilerinizde konforunuzu düşünerek garantör hareket edin. Sağlıklı beslenin aşırıya kaçmayın. Keyif yapmayı ihmal etmeyin.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ortak finansman,dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, miras, sigorta, nafaka vb. alanlarınıza etki edecek. Merhametli olun ama kendi kul hakkınıza girecek kadar duygusal davranmayın. Bereketli, koruyucu ve dışarıdan gelen maddi kaynaklarınızın artacağı süreci gösteriyor.

22 Haziran öncü ve toprak elementine ait 1° Oğlak burcundaki Dolunay maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edecek. Stabil ilerleyebilirsiniz. Geçmiş çalışmalarınızın olumlu yönde tamamlanması ve maddi kazançlar gelebilir.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro ( geri ) hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürn; ev, yuva, yaşam alanınız ve aile ilişkileriniz alanında bu hareketini gerçekleştirecek. Bu konularda tamamlanmamış işleriniz varsa mutlaka tamamlayın.
 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Haziran ayının ilk yarısı günlük rutinleriniz, sağlık ve iş ilişkilerinizle zihinsel olarak daha meşgul olabilirsiniz.

6 Haziranda değişken ve hava elementine ait İkizler burcunda gerçekleşecek 16° Venüsyen Yeni ay tüm bu alanlarınıza etki ederek hareket ve iletişiminizi arttırabilir. Yeni iş teklifleri ve ödüller gelebilir. Esnek ve dengeli ilerleyin. Aşırı iş ve disiplinle kendinizi strese sokmayın ve yormayın. İş ilişkilerinizde güleryüzlü ve esnek olun. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

9 Haziranda Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza tamamen pozitif etkide.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi evlilik ve ortaklık alanınızla daha çok ilgileneceğiniz süreci gösteriyor. Kendinize ve işinize çok fazla odaklanıp evlilik veya ortaklık ilişkilerinize karşı ilginizi, şefkatinizi ve sevginizi ihmal etmeyin. Koruyucu,şifalı ve bereketli enerjiler tüm bu alanlarda sizinle.

22 Haziran burcunuzda gerçekleşecek öncü nitelikte Dolunay ile kendinizi yormayın. Ağır beslenmeyin. Eklemlerinizi koruyun. İş konularında geçmiş işleride içine alan pozitif tamamlanmalar gelebilir.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro ( geri ) hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürnün bu hareketi iletişim, eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, yakın akraba, yakın arkadaş ve kardeş ilişkileriniz alanına etki ederek oldukça destekleyici etkide.
 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Haziran ayı ilk yarı şans ve yatırım alanınızla daha meşgul olabileceğiniz süreci gösteriyor.

6 Haziranda değişken ve hava elementine ait 16° İkizler burcunda gerçekleşecek Venüsyen Yeni ay şans ve yatırım alanınıza etki ederek tamamen pozitif etkide ve yeni başlangıçlar getirebilir. Yeni başlangıçlar için daha sonradan değişiklik şansınız var.

9 Haziranda Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesiyle mücadele alanınız ev konularınız ve aile ilişkilerinize kayıyor. Sakin, stabil ve fevriliklerden uzak ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi iş ilişkileriniz, sağlık ve günlük rutinlerinize etki edecek. Birçok kişi sizin yanınızda kendini korunaklı, güvende hissediyor olabilir. Bencilleşmeden kendinizede sevgi ve ilgi vermeyi ihmal etmeyin. Tüm bu alanlarınızda şifalı, korumalı ve bereketli enerjiler sizinle.

22 Haziran öncü ve toprak elementine ait 1° Oğlak burcunda  gerçekleşecek Dolunay bilinçaltı ve ruhsal alanınıza etki edecek. Stabil ve dinlenerek ilerleyebilirsiniz. Geçmiştende gelen hem iş hem özel konularda içsel olarak tamamlanma kararları alabilirsiniz.

29 Haziranda Satürn Balık burcunda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro ( geri ) hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürnün bu hareketi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki ederek nötr enerjide. Eğer isterseniz, tamamlanmamış konularınız varsa tamamlayabilirsiniz. İstemezseniz tatil yapabilirsiniz. Size kalmış :)
 
Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Haziran ayı ilk yarı ev, yuva, yaşam alanı ve aile ilişkilerinizle ilgili konularda zihinsel olarak daha meşgul olabilirsiniz.

6 Haziranda değişken ve hava elementine ait 16° İkizler burcunda gerçekleşecek Venüsyen yeni ay tüm bu alanlarınıza etki edecek olup sizlerden denge ve mantık bekliyor.

9 Haziran Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Boğa burcuna geçmesiyle mücadele alanınız iletişim, eğitim, araba yolu seyahatler, yakın akraba, yakın arkadaş ve kardeş ilişkileriniz alanına kayarak tamamen destekleyici etkide olacaktır.

17 Haziran itibariyle sırasıyla Venüs, Merkür ve Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi yaklaşık 1 ay şans ve yatırım alanınıza etki ederek hedeflerinizde tamamen pozitif, koruyucu, şifalı ve bereketli etkide.

22 Haziran öncü ve toprak elementine ait 1° Oğlak burcundaki Dolunay; kariyer ve sosyal çevre alanınıza etki ederek destekleyici ve pozitif tamamlanmalar getirebilir.

29 Haziranda Satürn burcunuzda 15 Kasım’a kadar sürecek olan Retro ( geri ) hareketini başlatıyor. Önümüzdeki 5 ay Satürnün bu hareketiyle tamamlanmamış işleriniz varsa tamamlayın.
 
 
Sevgiler
Astro-Shera
Zeynep İrem Çağlar


 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ