26 Mayıs 2024 - 10 Haziran 2025 Jüpiter İkizler burcunda ve Tüm burçlara etkileri

 

Nasıl anlatsam nerden başlasam :)

Yay burcunun yönetimindeki
şans, şifa, talih, bilgelik ve genişletme gezegenimiz Jüpiter Yay burcunun pek iyi anlaşamadığı 3.evin ve Merkür’ün yönetimindeki İkizler burcuna geçiyor. Bazı burçların bu süreçte abartıya karşı dikkat etmesi gerekiyor.

Direk konuya giriyorum sevgili dostlar sonra burçlara geçeceğim. Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesiyle pozitif yönden iletişim, eğitim, öğrenim, teknoloji, bilişim, medya, alanlarında global olarak devrimsel gelişmeler yaşanabilir. İletişim, medya ve yazarlık alanında yetenekler bu süreçte önplanda olabilir. Zeka, öğrenme seviyesi ve kabiliyeti çocuklarda yükselebilir. Gençler başarılarıyla daha önplanda olabilir.


Bireysel haritalarınızda öncelikli İkizler burcunun, hava grubu Kova, Terazi burçlarının ve ikincil olarak Aslan, Koç burçlarının bulunduğu ev konularında çift kısmetler, şans, zeka, bolluk ve bereket enerjileriyle beraber hareket artabilir.

Bireysel olarak neşeyi arttırırken Satürn’ün Balık burcunda konumlanması mutluluğunu ve neşeni dışarıya çok fazla gösterme ya da abartma ve kendi içinde yaşa dercesine hareket edebilir. Empati kurmayı, yardım ve iyilik yapmayı ihmal etmemeli ve unutmamalı bu süreçte. Jüpiter’in İkizler seyrinde neyi söylediğimizle birlikte nasıl söylediğimiz ve nerede nasıl davranacağını bilmek daha çok önemli olacak. Konuşurken insanların yüzüne gözüne bakmaya, gülümsemeye ve samimiyete önem vermeli. İletişimi çok iyi kullanmalı.

Plütonun Kova burcundaki seyri Jüpiter İkizler sürecine tam destekte olacaktır . Jüpiter İkizler seyrinde 3 silahşörler olarak benim adlandırdığım Phact, Rigel, Capella ve Aldebaran sabit yıldızlarını yüceltecektir. Bu ne demek oluyor? Yine bireysel haritalarınızın İkizler burcu alanından iyi dostlar, o evin konularında kendi faydanıza sosyal ağ, arkadaşlar, kendinizi bir çok alanda net ve olduğunuz gibi ifade edebilme yeteneği, bütünlük, dürüstlük, neşe ve güleryüzlü enerjiler verecektir. Rigel yazarlık alanında yetenekleri önplana çıkarabilir.

Her alanda doğru ve dürüst bilgiyle ilerlemek gerekiyor bu süreçte. Sağdan soldan bilgiyi alıp emin olmadan yapılan paylaşımlar gölge yönünü çalıştırmak olacaktır. Dengeli, dikkatli, yeni insanları iyi tanımaya özen göstererek farkındalıklı ve etkin iletişim kurmalı.

9 Ekim 2024’te Jüpiter İkizler burcunda Retro hareketine başlayacak. Retro olduğu süreç gölge yönünde ağzı olan konuşuyor ya da eline telefonu alan doğru mu yanlış mı bilmeden her duyduğunu paylaşıyor durumları, dedikodu, bolca magazin, ilişki, iletişim ve öğrenim alanlarında yüzeyselliklere sebep olabilir. Her alanda bilgi hırsızlığıyla ilgili durumlar yine bu süreçte gündeme gelebilir. Yasalar ve hukukla ilgili gündemler olabilir. Bunlara karşı farkındalıklı olmalı.

Sağlık alanında özellikle beslenme şeklinizde renkli beslenme metodu faydalı olabilir. Jüpiterin İkizler burcuna geçmesiyle önümüzdeki 1 sene nefes çalışmalarının her anlamda çok faydasını görürsünüz ki yine nefes terapileri ve bu konuda çalışmalar fazlasıyla randıman alarak popüler olacaktır bu süreçte. Hiç bir şeyin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Düşüncelerinizi sakinlikle yönetin. Düzenli yürüyüşler yapabilirsiniz. Hareket etme, iletişim, öğrenme, bilgi alma isteği artarken Satürn’ün Balık burcu konumundan sebep zihni ve bedeni dinlendirmeyede vakit ayırmalı.

Jüpiterin İkizler burcuna geçmesi bütünün hayrına olsun diyelim ve şimdi burçlara detaylıca olan etkisine başlayalım.

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Jüpiter İkizler geçişi sizlere tamamen olumlu etkide. Keyifli araba yolu seyahatleriniz artacaktır. Eğitim ve danışmanlık alanında iş yapan Koç burçları şans ve kısmetler sizinle. Kardeş, yakın akraba ve yakın dostlarınızla olan ilişkilerinizde tamamen şifalı ve pozitif etkide.

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Jüpiter'in İkizler burcuna geçmesi maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınıza kısmet, şans ve talih enerjileri getirecek. Abartı harcama ve risklerden uzak durun. Kendinize olan güveninizin ve neşe duygunuzun fazlasıyla artacağı süreç sizler için. Empatiyle ilerleyin.

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Jüpiter’in burcunuza geçmesiyle her anlamda şans, talih, kısmetler ve her alanda ilerleme, genişlemeler sizinle. İştahınız açılabilir. Kilo almayın. Hiç bir şeyi abartmayın. Dürüstlükten şaşmayın. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Bırakın Jüpiter güzelliklerini göstersin. Akılcı ve mantıklı ilerleyin. Neşeniz bol olsun.

Güneş ve Yükselen Yengeç burcu: Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesi 12. ev alanınız olan ruhsal ve psikolojik alanınıza etki edecek. Her daim olumlu düşünün. Jüpiter olumluyu da olumsuzu da büyütebiliyor.
İyi hissedin ve iyi konuşun. Kendinize iyi sözler söyleyin. Kendinizi sevin. Yaratıcılık alanınız kuvvetlenebilir bu alanda çalışmalarınızı mesleki alana yöneltebilirsiniz. Nötr enerjide etki alacağınızdan bunların dışında dikkat etmeniz gereken pek bir şey yok. Stabil ilerleyebilirsiniz. 


Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Jüpiterin İkizler burcuna geçmesiyle hem sosyal hem kariyer çevreniz hareketlenebilir ve bu alanlardan şanslar kısmetler gelebilir. Uçak yolu keyifli seyahatler sizinle. Bu geçişler sizler için destekleyici.

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Jüpiter çok iyi anlaşamadığınız İkizler burcuna geçerek kariyer alanınıza etki edecek. Mantıklı olurken iletişim alanınızda ve söylemlerinizde ne kadar az eleştirel olursanız ve sertliği biraz kırarsanız sizler için o kadar iyi olacaktır. Abartmayın. Yapıcı şekilde düşünce ve fikirlerinizi aktarma metodu iyi olabilir.

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Jüpiterin İkizler burcuna geçmesi 9.ev alanınıza etki edecek. Basın, yayın, ticaret, yüksek eğitim, hukuk, psikoloji, astroloji ve uluslararası alanların hepsinde mesleki açılımlar yakalayabilirsiniz. Fikirleriniz önem taşıyacak ama Gad Terazi olduğu için her fikrinizide beyan etmek durumunda değilsiniz. Geçmişten gelen konularda Jüpiter sizlere tam anlamıyla pozitif etkide olacak.

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Jüpiterin İkizler burcuna geçmesi ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız alanına etki ederek şanslı süreç. Abartmadan tasarruflu ilerlemeye önem vererek ilerleyin. Ruhsal olarak yaratıcılığınız artabilir. Yazı ve edebi alanda takdir görebileceğiniz ve fikirlerinizin başkaları üzerinde etkili olabileceği süreç. İlişkilerinizde abartıya karşı farkındalıklı olun. Korku yerine sevgiye daha çok sarılın. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Neşe her yanınızı sarıyor.


Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Jüpiter İkizler burcuna geçerek evlilik ve ortaklık alanınıza şans getirmeye hazırlanıyor sevgili yaylar. Jüpiter karşıt evinize geçeceği için hiç bir şeyi abartmayın. Dürüstlükten ve dengeden şaşmayın. Kendi fikirlerinizde diretmeyin.

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Jüpiter İkizler burcuna geçerek günlük rutinleriniz, iş ilişkileriniz ve sağlık alanınıza giriş yapacak. İş ilişkilerinizde esnek olmaya çalışın. Doğru bildiğimiz doğrular vardır evet ve disiplin sizin soyadınız. Bırakın kimseyi düzeltmek için müdahale etmeyin. Dürüstlükten şaşmayan bir burçsunuz. Kendi doğrularınızdan şaşmayabilirsiniz fakat farklı fikirlere de bu süreçte açık olun. Şikayeti azaltın. Aşırı ciddi görünmek yerine biraz da siz ters köşe yapmayı deneyin. Size de iyi gelecektir. Kendinizi bu süreçte iş iş iş çok yormayın, kendinizi dinlendirmeye ve eğlendirmeye vakit ayırırsanız süper olacak !

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Jüpiter’in zeki İkizler burcuna geçmesi sizlere tamamen pozitif etkide. Şans ve yatırım alanınıza etki edecek. Bilginizi kullanmayı öğreneceksiniz.


Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Jüpiter çok iyi anlaşamadığınız İkizler burcuna geçerek ev, yaşam alanı ve aile ilişkileriniz alanınıza etki edecek. Sorumluluklarınızı hatırladığınız, alınganlık ve kendi içinizde bir şeyleri halletmeye çalışmaktan uzak durduğunuz, iletişim kurmaktan çekinmediğiniz, pozitif, esnek ve dengeli ilerlediğiniz sürece olumlu etkide.

 

Astro-Shera

Zeynep İrem Çağlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ