6 Haziran 2024 İkizler burcunda Yeni ay

6 Hazirandaki Venüsyen Yeni ay An’ın gökyüzü haritasında bireysel olarak daha çok para kaynakları, vergi, sigorta, ortak finansman, miras, nafaka gibi konuları kapsıyor sevgili dostlar.


Kolektif enerji olarak; Satürn’ün konumu ve yeni aya kare açısı hak edilmişliğe, hem kendine hem karşı tarafa olan dürüstlüğe ve en çokta önyargılardan bağımsız bakış açısına vurgu yapıyor. Satürn retro hareketine hazırlandığından geçmişten gelen konuları da kapsıyor.

Geçmişte başkalarına karşı varsayımla, bilmeden, yargılayıcı tutumda ve eylemde bulunanlar için karmik bir yeni ay etkisi olabilir. Aynı durumların farklı versiyonları başlarına gelebilir. Yeni ay İkizlerde ve 8.evde. Satürn spekülasyonların, yatırımın ve şansın evi olan 5.evden kare açıyla etki ediyor. Önümüzdeki 1 sene bu gibi konular çokça farkındalık istiyor. Jüpiterin İkizler sürecinde Satürn Balık’ta olacak. Gezegenler resmen insanlığı ehilileştirmeye ve uyandırmaya yönelik çalışıyor. Biraz Kova enerjisine bürünebilmeli. Kendiyle alakadar, kendi akışında, gereksiz ve başkalarını ilgilendiren durumlara karşı ilgisiz kalmalı.

Satürn 2024-2025 ve 2026 Mart ortasına kadar aradaki Koç burcuna geçişiyle beraber Balık burcunda seyahat ediyor. Tabiri caizse alma mazlumunu ahını çıkar aheste aheste diyor. Merak duygusunu bilgiye, iletişimide dedikodudan ziyade keyifli hoş sohbetlere ya da halden anlamaya yönlendirmeye gayret etmeli.

6 Nisan İkizler burcundaki Yeni ay kendi akışında, sabırlı ilerlemiş olanlara bireysel haritalarınızın İkizler alanından pozitif kazanımlar, güzellikler ve yeni taze başlangıç enerjileri getirebilir.

Seyahatler, iletişim, kardeş, yakın çevre, akraba ilişkilerini içine alan bir yeni ay. Eğitim, danışmanlık, seyahatler ve bireysel haritalarınızın İkizler alanında başlangıçlar için uygun bir yeni ay enerjisi.

Yeni ay Türkiye’nin Ay’ının bulunduğu 12. evinde gerçekleşecek. Kadınlar arası dayanışma, yardımlaşma, dostluk, empati, halden anlama duygularına ve kendini özgürleştirmeye yönelik eylem ve faaliyetleri kapsıyor.
Diğer taraftan kadınlar lütfen yanlış anlamasınlar ama geçmişten bugüne her anlamda her şeyine destek olmuş ve arkasında durmuş erkek figürlerini basamak ya da çıkar tahtası olarak gören ve sonrasında bir anda şutlayan bazı kadın figürlerle ilgili magazinel gündemlerede sebep olabilir.

Nefes egzersizleri ve çalışmaları için verimli bir yeni ay. Nefesle vizyonlama ritüelleri de yapabilirsiniz. Nefes alırken gelecekte görmek istediğiniz halinizi hayal edin. Bol bol ödüllerin tadını çıkarırken dışarıdan kendinize baktığınızı vizyonlayın. Ne kadar mutlu, sağlıklı ve memnun olduğunuzu gözlemleyin. Bu görüntüyü sık sık zihninizde canlandırın.

İkizler burcundaki Yeni ay;
Kova, Terazi, Aslan ve Koç burçlarına olumlu etkide .

İkizler, Başak, Yay, Balık burçları bilinçli ve dengeli ilerlemeleri halinde pozitif.

Oğlak, Akrep burçları esnek, rahat olmalı ve yeteneklerine yönelik bu enerjiyi kullanmalılar .

Yengeç ve Aslan burçları stabil ilerleyebilirler.

Sağlıkla, güzellikle, bereketle.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ