8 Mayıs 2024 Boğa burcunda Yeni ay

 

8 Mayıs Çarşamba Türkiye saatiyle 06:23’te Boğa burcunda güven, değer temalı 18 derecede yeni ay meydana gelecek.

Boğa burcundaki Yeni Ay; Uranüs'e yakın ve tam olarak Venüsle Jüpiter arasında olduğundan daha çok materyalist ve maddesel ihtiyaçları odak noktasına getiriyor. Aynı zamanda kendinizi şımartmaya teşvik edebilecek zaman kalitesi sunuyor.

Anın gökyüzü haritasında Yeni ay 12.evde ve olumsuz etki eden ya da açı yapan bir gezegen bulunmuyor. Yeni ayın 4 derece orbla Almach sabit yıldızı kavuşumu şans, popülerlik, sanatsal yetenekler, yükselme, eğlenceli mizaç, toplum içinde sevilme, itibarı gösterirken yine 4 derece orbla Menkar sabit yıldızı kazalara açıklık yapabilirken kaygıdan uzak, dikkatli ve sakin bir zihin istiyor.

Satürn destekli bu yeni ayda elinizdekini değerlendirmek adına yeni yatırım hesabı açmak, maddi değer taşıyan değerli eşyalar kapsamında her şeyi maddi yönden değerlendirebilirsiniz.

Sanatsal aktiviteler, doğada vakit geçirmek, toprağa yeni mahsuller ekmek, üretim, emek ve çaba gösterilen birçok alanda hayırlı kısmetler ve yeniliklerle gelen çoğunlukla pozitif bir yeni ay.
Kolektif olarak bitki örtüsü, toprak, tarım, hayvancılık ve iklimi koruma amaçlı çokça yenilikler ve teknolojik alanında faydalı icat, üretimler ve yatırımlar yapılabilir.

Türkiye’nin haritasında Yeni ay 5.evinde yer alan Venüs’üne ve Vestasına tam karşıtlık yapıyor. Borsa, kripto para, dolar ve yatırım piyasaları ciddi ölçüde olumsuz yönde etkilenebilir. Yükselişe geçebilir. Yükseleni sabit burç olanlar estetik operasyonlardan bu süreç uzak dursun.

8-10 Mayıs kendinizi iyi hissettiren bir şeyle kendinizi şımartın. En şanslı günler. İster bir ritüelle, ister aile ya da arkadaşlarınızla küçük bir kutlama olsun yaşamın mucizeleri için şu ya da bu şekilde teşekkür etmek için mükemmel bir zaman. Yeni ekilen tohumların bol meyve vereceğinden emin olabilirsiniz. Hıdırellez ritüelleri içinde bu seneki Yeni ay çok güzel bir zaman.

Paylaşmış olduğum Mayıs Aylık burçlardan yükselen ve güneşinize göre etkilerine ulaşabilirsiniz. Bireysel ve solar döngü haritalarınızda Boğa alanı hangi evdeyse o alanda yenilikler, şans ve atılımlar yüksek potansiyelde. Boğa burcunda 12-24 derece gezegenleri olanlar en çok etki alacak haritalardır.

Sağlıkla keyifle 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ