21 Temmuz Oğlak burcunda 29 derece Anaretik Dolunay

 

21 Temmuz Pazar günü Türkiye saatiyle 13:18’de Oğlak burcunda hem bireysel hem kolektif olarak geçtiğimiz ayın ve 2023 Nisan -Haziran aylarının konularınıda kapsayabilen devamı ve nihai tamamlanmasını kapsayan dolunay gerçekleşecek .

Anın gökyüzü haritasında Dolunay 4.5. 10.11 evlerde etkin. Ev, aile, yatırım, şans, kariyer ve sosyal çevre konularını kapsıyor.

Dolunay şu an retro pozisyonda olan Plüto ile kavuşumda olacağından Plütonik etkisi var. Haritalarınıza göre daha çok geçmişten gelen durum ve konularda net kararlar alma, belki sınırlar koyma, terketmek istenilen alışkanlıkları bırakma ve hayatınızda olumlu anlamda değişim dönüşüm yapmak istediğiniz konular için değerlendirebilirsiniz.

Dolunayın yükseleni Terazi daha çok ilişkiler, diplomasi ve hukuki konuları kapsıyor . İlişki konularında bitişler, başlangıçlar mümkün. Özel ilişkiler dışında arkadaşlıkları da kapsamaktadır.

Dolunay esnasında Kova burcundaki Altair, Dabıh ve Boss sabit yıldızıları etkin olacak. Altair finansal kayıplar, arkadaşlıklardan gelebilecek düşmanlıkları , metafizik konularına olan derinliği, hırs ve tutkuyu gösterirken Dabıh sabit yıldızı mesleki başarıyı, yükselmeyi anlatmaktadır. Plüto etkisi ise kalabalıklara hükmetme , iş hayatında kurnazlıkları , Boss sabit yıldızı çalkantılı ruh halleri, kariyer ve iş konularında kadın figürlerden gelebilecek desteği gösterirken Plüto etkisi kuvvetli öngörü yeteneğini ifade etmektedir.

Venüs Jüpiter pozitif etkileşimiyle iyi niyetli düşüncenin kuvvetini anlatırken böylelikle idealleriniz ve hedefleriniz yönünde destekte. Seyahatler içinde uygun zaman.

Oğlak burcundaki Dolunaydan haritasında 23-6 derece arası gezegenleri olanlar etki alabilirler.

Terazi burçlarının ev ve aile konularında, Koç burçlarının kariyer, Yengeç burçlarının evlilik ve ortaklık alanlarında dengeye dikkat etmeleri iyi olabilir.

Oğlak burcundaki dolunaydan en çok Başak, Boğa burçları faydalanırken Balık burçlarını sosyal ve kariyer çevrelerinde , Akrep burçlarını yolculuklar , iletişim, yakın çevre, kardeş ve eğitim , danışmanlık konularında destekleyecektir.

Aslan burçları sağlıklarına öncelik vermeliler.

İkizler burçları ortak finansman, miras, vergi, nafaka , sigorta , para kaynaklarıyla ilgili konularda dürüst ve etik ilerlemeliler.

Yay ve Kovalar stabil ilerleyebilirler.

Oğlak Dolunayı sağlık alanında diz, diş, eklem ve ciltle ilgili konuları kapsamaktadır.

Kolaylıkla sağlıkla sevgiyle

 Astro-Shera

Zeynep İrem Çağlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ