4 Ağustos 2024 Aslan Burcunda Yeni ay

 

4 Ağustos saat Pazar günü Türkiye saatiyle 14:14’de Aslan burcunda 12 derecede Yeni ay gerçekleşiyor.

An’ın gökyüzü haritasında 9. eve etki eden yeni ay Jüpiter ve Mars destekli olup uluslararası her türlü arena, uçak yolu seyahatler, diplomatik ilişkiler, basın, yayın, ticaret, hukuk, yüksek eğitim, psikoloji, astroloji ve kolektif olarak din, inanç alanlarına etki etmektedir. Yeni aya Merkür etkisi tüm bu alanlarda aktif iletişim ve hareketi gösterirken Merkürün Başak burcunda geri harekete hazırlanması bireysel olarak tüm bu alanlardan Retro öncesi geçmişten gelen ya da önceden beri düşündüğünüz ve uygulamaya koymak istediğiniz konularda devam niteliğinde yeni başlangıçlar yapabilir, imzalar atabilirsiniz.

Aslan burcu yaratıcılık yeteneği en yüksek ve bereketli burçtur sevgili dostlar. O sebepten bu yeni ayı en üstü seviyede verimli ve faydalı kullanabilirsiniz.

Yükselen Akrep şans noktasıyla kavuşumu her ne imza atıyorsan veya yeni başlangıçta bulunuyorsan mahremiyetine önem ver diyor.

Ortaklık, iş, yatırım, para, evlilik ya da tüm ilişkilerinde gizliliğe ve özele önem ver. Hızlı ol ama acele etme.

Aynı zamanda; kalbini yoracak ya da zorlayacak duygusal veya fiziki durumlardan uzak kal diyor. Çünkü Uranüs Boğa’da.

4 Ağustos Aslan burcundaki yeni ayı yaratıcı çalışmalar, çocuklarla bir arada olmak, kendinize keyifli saatler yaratmak , sevdiklerinize sarılmak, pozitif dilek ve temennilerde bulunmak için değerlendirebilirsiniz.

Yaptığınız her iş veya eylemi keyif alarak yapmak ya da keyif katmak adına çok kıymetli bir yeni ay enerjisi.

Türkiye’nin haritasında Yeni ay devlet hazinesini ifade eden 2.evinde gerçekleşecek. 5.evine karesi şans, yatırım, spekülatif piyasalar, sahne, tiyatro, sanatçılar, yaratıcılık, çocuklar, hamileler ve genç nüfusu kapsamaktadır. 11.ev Uranüs etkisinden diplomasi alanında yatırım ve ülke konularında gizlilik esasında olmalı. Kuvvetine ve cesaretine güvenmeli. Vizyonunu geniş tutmalı. Yeni fikirlere ve düşüncelere açık olmalı. Sınırlarını korumalı ve ülke çıkarına uymayan uluslararası hiç bir anlaşma ya da diplomatik duruma çekilmemeli. Bununla birlikte Natal Venüs ve Retro konumdaki transit Satürn arasındaki üçgeni açı
yeni olasılıklar ve elinde var olanlarla yeni kaynaklar yaratma ya da bulma yoluna ilerlerse kazançlarını ve maddi kaynaklarını iyileştirme imkanı olan bir süreç .

Bireysel haritalarınızda 6-18 derece arası Aslan burcunda gezegenleri olanlar bulunduğu ev konularında etki alacak haritalardır.

Aylık burçlarda her bir burcun hangi alanda hangi tutumla ilerlemesinin faydalı ve şanslı etki yaratacağını belirttim. Dileyenler ve detaylı bilgi almak isteyenler oradan da tekrar ulaşabilirler.

Hem retro enerjisi hem ay düğümlerinin enerjisi bu yeni ay esnasında tüm burçlardan farklı alanlarda denge bekliyor.

Fakat özetle;

Koç, Aslan ve Yay burçları bu yeni aydan en çok faydalanacaklar olurken Terazi ve İkizler burçlarını da destekleyecektir.

Sabit Akrep, Kova ve Boğa burçları Aslan burcunun bulunduğu ev konularında dengeye önem vermeliler.

Yengeç ve Başak burçları stabil ilerleyebilirler.

Balık ve Oğlaklar gizli yeteneklerine odaklanmalılar ve klasik bilindik tutumları yerine farklı tutumda ilerlemeleri çok faydalarına olacaktır.

Şansla, sağlıkla, sevgiyle ve şükürle



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ