AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

 


Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile giriş yapıyorsunuz. Şans ve yatırım alanınıza etki edecek olan bu yeni ay sizlere pozitif etkide. 15 gün boyunca da etkisi devam edecek.

5 Ağustos Başak burcunda başlayacak ve sonrası Aslan burcunda devam edecek olan Merkür retrosu ve aynı tarihte Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle Aslan burcundaki yeni ay geçmişten gelen durum ve konularda tekrar yeni başlangıç enerjileri getirebilir. Bu defa burcunuzdaki Kuzey ay düğümünden destekli olduğu için eğer isterseniz 2. şansları verebilirsiniz. 15 Ağustos Merkürün Aslan burcuna geçmesiyle bu konularla zihinsel olarak daha da meşgul olabilirsiniz.

16-19 Ağustos sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay sosyal ve kariyer çevre alanınıza etki ederek bu alanlarda destekleyici tamamlanmalar getirebilir.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi günlük rutinleriniz, sağlık ve iş ilişkilerinizle ilgili konularda şifalı etkide ve yine bu alanlarda hedeflerinize ışık tutacaktır.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda ev, yaşam ve yuva alanınıza etki edecek Yeni ay ile giriş yapıyorsunuz. 15 gün boyunca etkisi devam edecek.

5 Ağustos Başak burcunda başlayacak sonrası Aslan burcunda devam edecek olan Merkür retrosu ve Venüs’ün Başak burcuna geçişiyle 15 Ağustos’a kadar Merkür’ün enerjileri geçmişten gelen konularda ve  yeni ay gündemlerinizde sizlere pozitif etkide. 15 Ağustos sonrası zorlayıcı olabilir. O sebepten 15 Ağustos’a kadar bu süreci faydalı değerlendirebilirsiniz. Ev, taşınma, kira gibi gündemleri olanlar için ilk 15 gün olumlu.

16-19 Ağustos iş ve maddi konularda sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay kariyer alanınızda tamamlanmalar ve bitişler getirebilir.

 22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza etki ederek tamamen pozitif etkide.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda gerçekleşecek iletişim, eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, kardeş, yakın çevre ve akraba ilişkileriniz alanlarınıza etki edecek olan ve sizler için destekleyici Yeni ay ile başlıyorsunuz.

Yeni ay ile aynı süreç kendi gezegeniniz Merkür retroya başlayacağı için bu konularda geçmişten gelen kişi ve durumları karşınıza getirebilir. Merkür; 5 Ağustos’ta Başak burcunda başlayacağı Retro hareketine 15 Ağustos sonrası Aslan burcunda devam edecek. Venüs’ün de Başak burcuna geçmesi Ağustos ilk 15 gün ev, yuva ve aile ilişkierinizde sizlerden denge ve stabilite bekliyor. Sonrası zihinsel olarak sizler için daha rahat süreç.

16-19 Ağustos kariyer konularınızda sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay;  yurtdışı ilişkileriniz, yurtdışı işleriniz, seyahatleriniz, basın, yayın, eğitim, hukuk, ticaret alanlarınızın hepsine tamamen pozitif etkide. Bu konularda ya da alanlarda idealleriniz ve hedeflerinize yönelikte olumlu tamamlanmalar getirebilir.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi ev, yuva ve aile ilişkilerinizde, gayrimenkulle ilgili konularda dahil denge bekliyor. Şifasını verecektir.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda gerçekleşecek maaşlı çalışma, birikim ve ruhsal alanınıza etki edecek Yeni ay ile giriş yapıyorsunuz. Bu yeni ay sizlere geçmişten gelebilecek iş konularında cesaret, girişim verebilir ve tutkularınızı yükseltebilir. Stabil ve rahat ilerleyebilirsiniz.

5 Ağustosta yeni ay ile aynı süreç Merkür Başak burcunda Retro hareketine başlıyor. Akabinde Venüs Başak burcuna geçiyor. Eğitim, danışmanlık, yakın çevre, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinize etki ederek tamamen pozitif etkide. Geçmişten gelen yakınlarınızla, dostlarınızla görüşmeler için son derece destekleyici. Geçmişte başladığınız ya da devam etmediğiniz eğitim konuları varsa tekrar yeni başlangıçlarda bulunmak için destekleyici.

15 Ağustos sonrası Merkür Aslan burcunda retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede  Aslan burcundaki yeni ayın iş ve para konularıyla meşgul olabilirsiniz.

16-19 Ağustos arası yurtdışı ilişkileriniz, yurtdışı işleriniz, seyahatleriniz, basın, yayın, eğitim, hukuk, ticaret ve bu alanlarda ideallerinizle ilgili konularda sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay; dışarıdan gelen para kaynaklarınız ya da ortak finansman, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi konularınız varsa o alanlara edecek. Ritüel olarak bu dolunayda kendinizi özgür bırakmanız ve kontrol duygunuzdan bir müddet uzak kalmanız faydanıza olabilir.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi eğitim, danışmanlık, yakın çevre, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın akraba ilişkilerinize etki ederek şifalı etkide. Hedeflerinizde destekleyici süreç.

 29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları Ağustos ayına 12° burcunuzda gerçekleşecek Jüpiter ve Mars destekli pozitif etkide Yeni ay ile başlıyorsunuz. Seyahatler ve idealleriniz için bu yeni ayı değerlendirebilirsiniz. Yeni ay enerjisiyle Merkür retrosu başlıyor ve sizlere keyifli, bol dinlenmeli enerjiler teklif ediyor. Kuzey ay düğümünden desteklisiniz.

5 Ağustos Merkür Başak burcunda başlayacağı retro hareketine 15 Ağustos sonrası burcunuza geçerek devam edecek. İlk 15 gün maaşlı çalışma ve maddi yatırım konularınızla zihinsel olarak meşgul olabilirken Ağustos 2. yarı iletişim alanınızda dikkatli ilerlemelisiniz. Ego ve kibire karşı dikkat. Dalgınlıklara, sakarlıklara karşıda dikkatli olun lütfen.

16-19 Ağustos arası hem sosyal ve kariyer ilişkilerinize karşı hem de ortak finansman ve para kaynaklarınızla ilgili konularda (vergi,sigorta,miras,nafaka vb. gibi)  sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay; evlilik ve ortaklık alanınıza etki ederek sizlerden denge bekliyor.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi maaşlı çalışma, iş ve yatırım alanınıza şifalı etkide. Stabil ilerleyebilirsiniz.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay ile tutkulu ve cesur enerjilerle başlıyorsunuz.

Yeni ay ile aynı süreçte 5 Ağustos’ta gezegeniniz Merkür burcunuzda Retro hareketine başlıyor ve bu hareketini 15 Ağustos itibariyle Aslan burcuna geçerek devam edecek. Bu yeni ay sizlere geçmişten gelen konularda cesarete geçiren enerjiler verirken kuzey ay düğümünden destekli olduğundan geçmişi şifalandırmak içinde kullanabileceğiniz bir yeni ay enerjisi. Retroda eleştirelliğin dozuna karşı dikkatli olun lütfen.

16-19 Ağustos kariyer ve özel hayat arasında sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay; günlük rutinleriniz, iş ilişkileriniz ve sağlık alanınıza etki edecek. Dinlenerek ve özgürlüğünüze alan tanıyarak geçirmeniz faydanıza olabilir.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş burcunuza geçerek her alanda şifasını ve başarısını getiriyor.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edecek olan sizler için tüm bu alanlarda cesur, kendinden emin, tutkulu ve sizler için destekleyici Yeni ay enerjisiyle başlıyorsunuz.

Yeni ay ile aynı süreçte Merkür Başak burcunda retro hareketini başlatıcak ve bu hareketini 15 Ağustos’ta Aslan burcuna geçerek devam ettirecek. Merkürün Başak burcundaki geri hareketi bilinçaltı alanınızda şifalanma ve toksik enerjilerden arınma imkanı sağlayabilirken Aslan burcundaki retro süreci sosyal ve kariyer çevre alanınıza etki ederek geçmişten gelen iş ve çevre konularında menfaatinize durumlar getirebilir.

16-19 Ağustos tarihler yurtdışı konular, seyahatler, işleriniz, sağlık ve günlük rutinlerinizde hem sorumluluk hem denge bekliyor.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay; şans ve yatırım alanınıza etki ederek sizlere pozitif etkide.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi ruhsal ve psikolojik alanınıza etki ederek hem çalışkan ruh hem sağlık bilincinde, detaycı, planlı ve programlı enerjiler verebilir.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

 

Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda kariyer alanınıza etki edecek olan tutkulu, kendinden emin ve cesur Yeni ay enerjisiyle başlıyorsunuz. Her ne kadar Kuzey ay düğümünden destekli olsa da iş ve özel konularınızda mahremiyeti koruyun ve hem kendinize hem yaratıcı yeteneklerinize güvenerek cesur  ve kuvvetli adımlarınıza devam edin.

Yeni ay ile aynı süreçte Merkür Başak burcunda retro hareketini başlatıcak ve bu hareketini 15 Ağustos’ta Aslan burcuna geçerek devam ettirecek. Merkürün Başak burcundaki retro geri hareketi hem kariyer hem sosyal çevre alanınız için geçmişten gelen hem iş hem sosyal ilişkileriniz açısından oldukça destekleyici olurken 15 Ağustos sonrası kariyer alanınızda geri harekete geçeceğinden spekülasyonlardan uzak durduğunuz sürece önceden olmadığı kadar pozitif yönde katkıları ve faydası olacaktır.

16-19 Ağustos tarihleri şans, yatırım, para kaynaklarınızla ilgili konularda dikkat etmeniz gerektiğini ve büyük risklerden uzak durmanız gerektiğini gösteriyor.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay; ev, yuva, aile alanınıza kuvvetini verirken aile ilişkilerinizde ve ev konularında sizlerden denge bekliyor. Ailenizi ihmal etmeyin bu Kova dolunayındaki 1 haftalık süreçte.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi hem sosyal hem kariyer çevrenize etki edeceğinden sizler için bu tüm bu konularda ve bu konulardaki hedefleriniz yönünde oldukça destekleyici süreci gösteriyor.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

 

 

Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda kendi eviniz olan 9.eviniz; uluslararası iş, konular, seyahatler, yüksek eğitim, basın, yayın, ticaret ve tüm bu alanlardaki ideallerinize etki edecek olan ve yine sizlere tamamen pozitif etkili Yeni ay ile başlıyorsunuz.

Yeni ay ile aynı süreçte Merkür Başak burcunda retro hareketini başlatıcak ve bu hareketini 15 Ağustos’ta Aslan burcuna geçerek devam ettirecek. Merkürün Başak burcundaki retro hareketi kariyer alanınıza etki edeceğinden sizlerden denge bekliyor. 15 Ağustos sonrası Aslan burcundaki retro süreci ise olumlu. 9.ev alanınıza etki ederek geçmiştende gelebilecek iş ve konularda tamamen pozitif etkide olucaktır.

16-19 Ağustos tarihler evlilik,ortaklık, ev, yuva ve aile ilişkilerinizle ilgili konularda sorumluluklarınızı unutmayın.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay; 3. ev alanınız olan eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatleriniz, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinize etki edeceğinden bu alanlardan destekleyici tamamlanmalar, güzel, keyifli seyahatler ya da geziler getirebilir.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi kariyer alanınıza etki edeceğinden kariyer alanınızda dengeli sabırlı ilerlemeniz, acele ve eleştirel tavırlara dikkat etmeniz halinde hedefleriniz yönünde olumlu etkide.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

 

Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınız ( vergi, sigorta, nafaka,miras vs gibi ) Yeni ay enerjisi ile başlıyorsunuz.

Yeni ay ile aynı süreçte Merkür Başak burcunda retro hareketini başlatıcak ve bu hareketini 15 Ağustos’ta Aslan burcuna geçerek devam ettirecek. Merkürün Başak burcundaki retro hareketi 9.ev alanınız olan uluslararası konular, seyahatleriniz, basın, yayın, ticaret, hukuk, eğitim, hedef ve ideallerinize etki ederek geçmişten gelen konularda sizlere tamamen pozitif etkide süreci gösteriyor.

15 Ağustos sonrası Merkür’ün Aslan burcundaki retro hareketi yeni ay konularını gündeme getirebilir. Kendinizden emin, dürüst ve cesur ilerlediğiniz sürece olumlu etkide.

16-19 Ağustos tarihler araba yolu seyahatler için pek uygun değil. Günlük rutinleriniz, seyahat ve iş konularında dengeyi sağladığınız sürece sıkıntı yok.

19 Ağustos Anaretik 27° Kova burcundaki Dolunay; maaşlı çalışma ve birikim alanınıza etki edecek. Stabil ve rahat ilerleyebilirsiniz.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle Merkür retrosunu fırsata çevirerek hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

 

Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda evlilik ve ortaklık alanınıza etki edecek olan kendinden emin, cesur ve tutkulu  Yeni ay enerjisiyle başlıyorsunuz.

Yeni ay ile aynı süreçte Merkür Başak burcunda retro hareketini başlatıcak ve bu hareketini 15 Ağustos’ta Aslan burcuna geçerek devam ettirecek. Merkürün Başak burcundaki retro hareketi ortak olduğunuz veya dışarıdan gelen para kaynaklarınıza etki edecek. Ebeveynlerinizin sağlık konularıyla da ilgilenebilirsiniz bu süreçte. Para konularında ani ve büyük riskler almayın.

15 Ağustos sonrası Merkür’ün Aslan burcundaki retro hareketi yeni ay konularını gündeme getirebilir. Geçmiş ortaklık veya ilişkiler tekrar önünüze gelebilir. Aslan burcundaki retro kuzey ay düğümünden destekli, ilgilenip ilgilenmemek size kalmış.

16-19 Ağustos tarihler şans, yatırım, iş ve ilişki konularınızda sorumluluklarınızı halledin ve bu konularda hızlı riskler almayın.

19 Ağustos Anaretik 27° burcunuzda gerçekleşecek Dolunayda maddi konularda ani riskler almayın. Sakin geçirin.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi ailenizin sağlığı  ve para kaynaklarınızla ilgili konularda pozitif ve şifalı enerjisini verecektir.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

 

Güneş ve Yükselen Balık Burcu : Sevgili Balık burçları; Ağustos ayına 12° Aslan burcunda günlük rutinleriniz, iş ilişkileriniz ve sağlık alanınıza etki edecek olan Yeni ay enerjisiyle başlıyorsunuz. İş konularında kendinizden emin ilerlediğiniz ve dinlenmeye vakit ayırdığınız sürece gayet olumlu etkide bir yeni ay sizlere.

Yeni ay ile aynı süreçte Merkür Başak burcunda retro hareketini başlatıcak ve bu hareketini 15 Ağustos’ta Aslan burcuna geçerek devam ettirecek. Merkürün Başak burcundaki retro hareketi evlilik ve ortaklık alanınızda dengeli ve mantıklı gidişat bekliyor sizlerden.

15 Ağustos sonrası Merkür’ün Aslan burcundaki retro hareketi yeni ay konularını gündeme getirebilir. Akışta ve sağlığınızın bilincinde ilerleyin. Kendinize iyi gelebilecek yaratıcı çalışmalar enerjinize çok iyi gelecektir.

19 Ağustos Anaretik 27°  Kova burcunda  gerçekleşecek Dolunay ile özgürlük duygunuz artışa geçebilir. Dolunay enerjisiyle ruhsal ve psikolojik yönden ani risklere meyil eden maddi manevi kararlar almayın. Akışta ve geldiği gibi ilerleyin.

22 Ağustos sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Başak burcuna geçmesi evlilik ve ortaklık alanınıza şifasını verirken sizlerden denge ve mantıklı yaklaşım bekliyor.

29 Ağustos’ta Merkür Aslan burcunda düz seyrine dönüyor. Bir kaç gün derece almasını beklemekte fayda var.

 

Sevgilerimle ;

Zeynep İrem Çağlar

Astro-Shera

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ