Temmuz 2024 Aylık Burç Yorumları

 

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar olan ve 12.evinize etki edecek Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Bu süreçte rüyalarınız artabilir. Merhamet duygunuz yoğunlaşabilir. Genel olarak kanma, kandırılma ve kendini kandırma gibi durumlara karşı dikkatli olmanız gerekirken ruhsal ve bedensel olarak arınabileceğiniz ve gerçekçi ilerlemeniz gereken süreci gösteriyor.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle şans ve yatırım alanınızla zihinsel olarak daha meşgul olacağınız sürece geçerken 6 Temmuzda 14° Yengeç burcunda Sirius Kavuşumlu Yeni ay ev, aile, yuva alanınıza etki ederek denge bekliyor.

20 Temmuzda Marsın İkizler burcuna geçmesiyle 4 Eylül’e kadar mücadele ve enerjinizi yoğunlaştıracağınız alan eğitim, danışmanlık, iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba ve kardeş ilişkileriniz olurken Marsın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı 21 Temmuzda 29° Oğlak burcundaki Dolunay kariyer alanınıza etki ederek tamamlanma ya da bitişler getirebilir.

Temmuz son hafta yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Aslan burcuna geçmesi şans yatırım alanınıza tamamen pozitif yönde etkide olacağı süreci gösterirken Ağustos ayına iş ilişkileriniz, plan, program, günlük rutinleriniz ve sağlık konularında bilinçli gireceğiniz süreci gösteriyor.


 
Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar kariyer ve sosyal  çevre alanınıza etki edecek Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Çevre ve sosyal ilişkilerinizde daha farkındalıklı, merhameti unutmadan ve gerçekçi bakış açısıyla ilerlemeniz halinde sizler için destekleyici.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ev, yaşam, yuva ve aile ilişkilerinize etki ederek zihinsel olarak bu konularla daha çok meşgul olacağınız süreci gösteriyor ve sizden denge bekliyor.

6 Temmuzdaki 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay eğitim, danışmanlık, iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba ve kardeş ilişkileriniz alanına etki ederek olumlu etkide. Bu alanlarda yenilikler, seyahatler ve şifa enerjileri sizinle.

20 Temmuz itibariyle Marsın İkizler burcuna geçmesiyle 4 Eylül’e kadar hareket edeceğiniz ve enerjinizi yoğunlaştıracağınız alan maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınız olurken Marsın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı 21 Temmuz 29° Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay basın, yayın, ticaret, eğitim, uluslararası bağlantılarınız, işleriniz ve seyahatleriniz, hukuk, psikoloji, astroloji ve inanç alanlarınıza etki ederek bu alanlarda tamamen pozitif etkide ve olumlu tamamlanmalar getirebilir.

Temmuz son hafta yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ev, yuva ve aile alanınızda denge beklerken Ağustos ayına şans ve yatırım alanınızla zihinsel olarak daha meşgul ve şans,yatırım konularında pozitif etki altında olacağınız süreci gösteriyor.
 
Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar kariyer alanınıza etki edecek  Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Bu dönem kariyer konularında gerçekçi ve farkındalıklı olmanız gereken süreci gösteriyor. Kariyer konularında kanma, kendini kandırma ve kandırılma gibi durumlara karşı sizlerin dikkatli olması gerekiyor.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi eğitim, danışmanlık, iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba, kardeş ilişkileriniz alanlarınıza etki ederek bu konularla daha meşgul olacağınız ve sizlere yine bu alanlardan ilişkilerinizde ve işlerinizde kendinize güvenerek cesur ve yaratıcı olacağınız destekleyici süreci gösteriyor.

6 Temmuz 14° Yengeç burcundaki Sirius kavuşumlu Venüs ve Satürn destekli Yeni ay maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edecek. Stabil ilerleyebilirsiniz.

20 Temmuz itibariyle Marsın burcunuza geçmesiyle 4 Eylül’e kadar hareket ve genel enerjiniz yükseliyor. Marsın burcunuza geçmesiyle eş zamanlı olarak 21 Temmuz 29° Oğlak burcundaki Dolunay ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi,sigorta, miras, nafaka vb. gibi konularda etki edeceğinden yine bu konularda etik, sorumluluk sahibi ve disiplinli ilerlemenizi bekliyor. Para kaynaklarınızla ilgili şanslı süreç.

Temmuz son hafta yaklaşık 1 aylığına Güneş’in Aslan burcuna geçmesi eğitim, danışmanlık, iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba, kardeş ilişkileriniz alanlarınıza destekleyici ve kuvvetli ışığını verirken Ağustos ayına aile, ev, yuva konularınızla zihinsel olarak daha meşgul gireceğiniz aile ve ev ile ilgili konularda dengeli, mantıklı ilerlemeniz gerekende süreci gösteriyor.


 
Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar basın, yayın, ticaret, eğitim, uluslararası bağlantılarınız, işleriniz ve seyahatleriniz, hukuk, inanç ve ideallerinize etki edecek Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Bu alanlardaki işleriniz, ilişkileriniz ve her ne konunuz varsa daha farkındalıklı ve gerçekçi bakış açısıyla ilerlemeniz fayda sağlayacaktır. Bu süreç genel anlamda sizlere pozitif etkide.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi maaşlı çalışma, iş ortamı ve maddi yatırım alanınızla zihinsel olarak daha meşgul olacağınız süreci gösteriyor. Stabil ilerleyebilirsiniz. İş konularında cesaretinizin ve yaratıcılığınızın artacağı süreç.

6 Temmuzda 14° Sirius kavuşumlu burcunuzdaki Yeni ay idealleriniz ve hedefleriniz yönünde destekleyici olup güzel başlangıçlar getirebilir.

20 Temmuz itibari Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle 4 Eylül’e kadar kuvvetinizin, enerjinizin, iletişiminizin ve hareketinizin artacağı süreci gösterirken Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı, 21 Temmuz 29° Oğlak burcundaki Dolunayla evlilik veya ortaklık alanınızda tamamlanma ya da bitişler olabilir. Dengeyle ilerleyin.

Temmuz son hafta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Aslan burcuna geçmesi maaşlı çalışma, iş ve maddi yatırım alanınız için son derece destekleyici etkide olurken Ağustos ayına eğitim, danışmanlık, iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba, kardeş ilişkilerinizle ilgili konularla daha meşgul olarak başlayabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, sigorta, miras, nafaka vb. gibi konulara etki edebilecek Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Farkındalıklı, gerçekçi, kanma ve kandırılmalara karşı farkındalıklı olduğunuz takdirde pozitif etkide.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün burcunuza geçmesiyle iletişiminizin,cesaretinizin ve yaratıcılığınızın her alanda artacağı süreç olurken 6 Temmuz 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay 12.ev alanınızda gerçekleşeceğinden her türlü yenilik ve hareket için destekleyici ve ruhsal yönden şifalı. Bol bol dua edin. Dualarınızın kabul olacağı süreç.

20 Temmuz itibariyle Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle kariyer ve sosyal çevre ilişkilerinizde epey hareketli ve yoğun olacağınız süreci gösterirken Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı 21 Temmuz 29° Oğlak burcunda Dolunay iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınıza etki edecek. Sosyalleşme ve seyahatleri abartmadan dengeli ilerleyin. Diş, eklem, cilt ve kemik sağlığınızı koruyun.

Temmuz son hafta Güneş yaklaşık 1 aylığına burcunuza geçerek şifasını ve kuvvetini sizlere vermeye hazırlanıyor. Kuzey ay düğümünden de destek alarak her ortamda parlayacaksınız. Sahneler sizin.

Ağustos ayına maaşlı çalışma, iş ve maddi birikim, yatırım konularınızla zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.


 
Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınızda Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Bu konularda kanma, kandırılma, aldatılma, aldatma ve kendini kandırma gibi durumlara karşı dikkatli , farkındalıklı ve gerçekçi ilerleyin lütfen.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi 12.evinize etki edeceğinden ruhsal olarak daha cesur, eğlenceli hissedeceğiniz ve yaratıcılığınızın artacağı süreç sizler için. Stabil ilerleyebilirsiniz.

6 Temmuz 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay hem kariyer hem sosyal çevre ilişkileriniz için destekleyici, şifalı ve olumlu etkide.

20 Temmuz itibariyle Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle 4 Eylül’e kadar mücadele ve enerjinizi yoğunlaştıracağınız alan kariyeriniz olurken kendinizi çok yormamaya özen gösterin.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı 21 Temmuz 29° Oğlak burcunda Dolunay iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınıza etki edeceğinden fazla görev ve sorumluluk almamanız daha iyi olabilir. Denge.

Temmuz son hafta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Aslan burcuna geçmesi hedefleriniz ve ruhsal amaçlarınız yönünde destekleyici. Fazla ego ve eleştirel tutum yapabilir. Buna dikkat ederek ve kendinize daha çok şefkat göstererek ilerlemeniz iyi olacaktır.

Ağustos ayına girmeden Merkür sağlığının bilincinde, düzenli, titiz ve mantıklı olan burcunuza geçiyor. Özbakım ve özdisiplin duygunuz artabilir.


 
Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınızda Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Günlük rutinlerinizde özenli, beslenmenize ve tüketimlerinize dikkat ederek, bağımlılıklar varsa azaltarak, iş ilişkilerinizde gerçekçi ve farkındalıklı, dinlenme ya da tatil için kendinize zaman ayırarak ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi sosyal ve kariyer çevrenizle daha meşgul olacağınız süreci gösterirken sizler için destekleyici.

6 Temmuz 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay kariyer alanınıza etki ederek sizlerden kariyer ilişkilerinizde tam denge bekliyor.

20 Temmuz itibariyle Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle 4 Eylül’e kadar hareketinizi ve enerjinizi basın, yayın, ticaret, hukuk, uluslararası seyahetleriniz, uluslararası iş ve ya durumlarla ilgili işleriniz, idealleriniz, psikoloji, astroloji, inanç ve maneviyat alanlarınıza yoğunlaştıracak olup sizlere tamamen pozitif etkide.

Bu alanlarda hareket ve girişimleriniz pozitif sonuç getirirken Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle eşzamanlı 21 Temmuz 29° Oğlak burcundaki Dolunay ev, yuva ve aile ilişkilerinizde yine denge bekliyor.

Temmuz son hafta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Aslan burcuna geçmesi hedeflerinizde, kariyer ve sosyal çevre ilişkilerinizde destekleyici etkide olurken Ağustos ayına ruhsal, fiziksel ve psikolojik anlamda kendinizle meşgul, kendinize karşı daha titiz, sağlık bilincinde ve her anlamda düzen, plan ve program önceliğinde giriş yapabilirsiniz.


 
Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar şans ve yatırım alanınızda Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Sizlere tamamen pozitif etkide.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle kariyer alanınızla ve iş konularınızla daha meşgul ve cesur hamlelerde olabileceğiniz süreci gösterirken kariyerinizde tevazu ve hoşgörüyü ihmal etmeden tutkularınızı ve egonuzu doğru yöneterek ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

6 Temmuz 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay basın, yayın, ticaret, eğitim, hukuk, uluslararası seyahatleriniz, uluslararası iş veya durumlarla ilgili işleriniz, idealleriniz, psikoloji, astroloji, inanç ve maneviyat alanlarınıza etki edecek olup tamamen şifalı, koruyucu ve pozitif etkide yenilikler getirebilir.

20 Temmuz itibariyle Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle 4 Eylül’e kadar mücadele ve enerjinizi yoğunlaştıracağınız alan ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, sigorta, nafaka vb gibi konular. Sabitlik yerine esnek bilinçte, farklı işletme ve çözme yöntemleriyle ilerlemeniz halinde pozitif etkide.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı 21 Temmuz 29° Oğlak burcunda gerçekleşecek Anaretik Dolunay eğitim, danışmanlık, iletişim, araba yolu seyahatleriniz ve yakın çevre, akraba, kardeş ilişkileriniz alanınıza etki ederek tamamen destekleyici etkide.

Temmuz son hafta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Aslan burcuna geçmesi hedefleriniz ve kariyer alanınıza kuvvetli, cesur, güvenli ve tutkulu ışığını verirken, ego ve tutkularınızı dengeli yönetmeniz halinde sahneler ve başarılar sizinle.

Ağustos ayına sosyal ve kariyer çevre konularınızla meşgul olarak başlayabilirsiniz.


 
Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar ev, yuva ve aile ilişkilerinizle ilgili konularda Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Dengeli ilerleyin. Taşınma konularınız varsa dinlenmeye vakit ayırın. Artık dinlenme zamanı.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle basın, yayın, ticaret, eğitim, hukuk, uluslararası seyahatleriniz, uluslararası iş veya durumlarla ilgili işleriniz, idealleriniz, psikoloji, astroloji, inanç ve maneviyat alanlarınızla zihinsel olarak daha meşgul olacağınız süreci gösterirken sizlere tamamen pozitif etkide.

6 Temmuz 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay; ev, yaşam alanınız, aile ilişkileriniz, ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, sigorta, nafaka vb gibi alanlarınıza etki edecek olup sakin ve akışta, ani riskler almayarak, kaynaklarınızda korumacı hareket etmeniz halinde pozitif ve şifalı etkide yenilikler ve yeni kaynaklar getirebilir. Hem ilişkilerinizdeki hem kendinize karşı şefkat duygusuna daha çok yoğunlaşın bu süreç.

20 Temmuz itibariyle Mars’ın karşıt eviniz olan İkizler burcuna geçmesiyle 4 Eylül’e kadar hareket ve enerjinizi yoğunlaştıracağınız konular ortaklı ilişkileriniz ve evlilik alanınız olurken Mars’ın bu geçişiyle eş zamanlı 21 Temmuz 29° Oğlak burcundaki Anaretik Dolunay maaşlı çalışma, iş ve birikimlerinize etki ederek tamamlanmalar getirebilir. Sizlere nötr etkide, stabil ilerleyebilirsiniz. Geçmişten gelen çalışmalarınızın olumlu karşılığını alabilirsiniz.

Temmuz son hafta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Aslan burcuna geçmesi basın, yayın, ticaret, eğitim, hukuk, uluslararası seyahatleriniz, uluslararası iş veya durumlarla ilgili idealleriniz, psikoloji, astroloji, inanç ve maneviyat alanlarınıza etki edecek olup tüm bu alanlardaki hedeflerinize tamamen pozitif etkide cesaretini , güvenini, tutkusunu ve ışığını veriyor olacak. Bu alanlarda sahneler sizin.

Ağustos ayına kariyer ve iş konularınızla zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz. İş ve kariyeriniz konularınızla ilgili plan, program yapma isteği, düzen ve titizlik duygusu artabilir. Abartmadan dengeli lütfen.


 
Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar eğitim, iletişim, araba yolu seyahatleriniz, yakın çevre, akraba ve kardeş ilişkilerinize etki edecek Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Sizler için tamamen destekleyici.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle ortak finansman, dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, sigorta, nafaka vs. gibi konularla zihinsel olarak daha meşgul ve cesur hamlelerde olabileceğiniz süreç olurken,

6 Temmuz 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay evlilik ve ortaklık alanınıza etki ederek denge bekliyor.

20 Temmuz itibariyle Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle günlük enerjiniz çok daha hareketli hale geliyor ve her anlamda iletişimleriniz artabilir. Bu süreçte eylemde bulunmak ve abartmadan hareket etmek sağlığınıza iyi gelecektir. Soğuk algınlığına karşı kendinizi koruyun.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı burcunuzda gerçekleşecek Anaretik 29° Dolunayda sağlığınızı ihmal etmeyin. Kariyer konularında pozitif tamamlanmalar olabilir. İş konularında ani riskler almayın ve kendinizi zorlamayın. Yapacağınızı yapın ve bırakın. Enerjiyi biraz salın.

Temmuz son hafta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Aslan burcuna geçmesiyle tutkularınız, güveniniz, cesaret ve yaratıcılığınız yükselebilir. Maddi konularda cesaretiyle hedef ve kazançlarınızda yön gösterebilir. Tutku enerjiniz bir anda yükselişe geçebilir.

Ağustos ayına; Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle basın, yayın, ticaret, eğitim, hukuk, uluslararası seyahatleriniz, uluslararası konularda işleriniz, idealleriniz, psikoloji, astroloji, inanç ve maneviyat alanlarınızla ya da bu alanlardan her hangi biriyle meşgul olarak plan, program , düzen bilincinde başlayabilirsiniz. Tamamen pozitif etkide süreçle Ağustos ayına giriş yapıyorsunuz.


 
Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Temmuz ayına Neptün’ün 8 Aralık 2024’e kadar maaşlı çalışma ve birikim alanınızda Retro hareketiyle başlıyorsunuz. Stabil ilerleyebilirsiniz. Sizlere nötr etkide.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınıza etki edeceğinden bu konularla daha meşgul, kendinden emin ve cesur hamlelerde olacağınız süreci gösterirken dengeyle ilerleyin lütfen.

6 Temmuz 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınıza etki edeceğinden kendinize karşı şefkatli ve ruhsal yönden besleyici ilerlemeniz halinde bereketli, iş konularında pozitif, destekleyici ve her anlamda şifalı yenilikler gelebilir.

20 Temmuz itibariyle Mars’ın İkizler burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza tamamen pozitif etkide hareket getiriyor.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı 21 Temmuz 29° Oğlak burcundaki Anaretik Dolunayda iş ve geçmiş konularda pozitif tamamlanmalar getirebilir. Stabil ilerleyebilirsiniz.
Zihninizi çok yormayın. Dolunay zamanı ruhsal, psikolojik ve bedensel yönden dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.

Temmuz son hafta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına karşıt eviniz olan Aslan burcuna geçmesi evlilik alanınıza tutku, cesaret, güven ve aşk katabilir. Ortaklı işleriniz için son derece parlatıcı ve yükseltici süreç olacaktır. Ani risklerden ve abartıdan kaçının.

Ağustos ayına ortak finansman, dışarıdan gelen para kaynaklarınız, vergi, sigorta, nafaka vb. gibi konularla meşgul olarak başlayabilirsiniz.


 
Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Temmuz ayına Neptün’ün burcunuzda 8 Aralık 2024’e kadar olan Retro hareketiyle başlıyorsunuz.
Gerçekçi bakış açısında, mantıklı ve farkındalıklı ilerlemeniz bu süreçte faydanıza olacaktır. Fazla merhamet, kurban bilinci, drama ve duygusallıktan sakının.

Temmuz ilk hafta Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle iş ilişkilerinizde cesur , günlük rutinleriniz ve akışınızla daha meşgul, sağlık bilincinde olacağınız süreci gösterirken 6 Temmuz 14° Sirius kavuşumlu Yengeç burcundaki Yeni ay, şans ve yatırım alanınıza tamamen pozitif etki ederek yeni başlangıçlar getirebilir.

20 Temmuz itibari yaklaşık 1,5 ay Mars’ın İkizler burcuna geçmesi ev, yuva ve aile ilişkilerinize etki edeceğinden bu konularda dengeyi muhafaza etmelisiniz. Gerekirse akışına bırakmalısınız.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle eş zamanlı 21 Temmuz 29° Oğlak burcundaki Dolunay kariyer ve sosyal çevre alanınıza etki ederek sizler için destekleyici.

Temmuz son hafta Güneş’in yaklaşık 1 aylığına Aslan burcuna geçmesiyle hedefleriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınızda kuvvetli, şifalı, hedeflerinizde kendinize güvenerek tutkulu ilerleyeceğiniz süreci gösteriyor.
Yaratıcılığınız ve günlük akışınızda keyife yer verme ihtiyacınız artabilir. Kendinizi yormadan keyifle ve dengeli ilerleyin.

Ağustos ayına  evlilik veya ortaklık işlerinizle ilgili konularla zihinsel olarak meşgul başlayabilirsiniz.
 

Sevgiler;

Zeynep İrem Çağlar

Astro-Shera

 

 

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ