19 Ağustos hava elementi Kova burcunda Anaretik Dolunay

 


19 Ağustos Pazartesi günü Su taşıyıcısı Kova burcunda
27 derece Anaretik Dolunay 4 derece orbla Sadalsuud ve Deneb Algedi sabit yıldızlarıyla kavuşumda olucak.

Sadalsuud şansın en şanslısı olurken gerçek ve sahte arasındaki farkı görebilmeyi sağlar. Yoğun sezgiler verebilirken dolunay enerjisi ve Deneb Algedi ruhsal çalkantılara ve duygusal yıkımlara sebep olabilen bir yıldızdır. Gölge yönüne kaymadan akışla gelen her türlü şansı değerlendirme yönünde hareket etmeli. Pozitif enerjide ve güvendiğiniz kişilerle bir arada olmaya çalışın.

İkizler burcunda meydana gelen sabit yıldızlı stelyum yaratıcılık anlamında bir çok yeteneğinizi kullanabilmek , cesaret girişim göstermek ve pozitif tamamlanmalar bakımından Kova burcundaki dolunaya oldukça destekleyici etkide.

Dolunay haftası bedeninizin su ihtiyacını ihmal etmeyin sevgili dostlar. Elektrolit dengesini korumalı ve dolaşım sistemini zorlamamalı. Bir de terleyip cereyanda kalmayın.

Gökyüzü Jüpiter Satürn karesine ilerliyor. İlk etkileri kısıtlamalar oldu. Her 2 gezegende çok rahat etmediği burçlarda konumlu. Jüpiter İkizlerde teknoloji , iletişim, eğitim, finans, bilişim, medya ,
Satürn ise otorite ve yetkilileri kapsıyor. Global olarak bu konularda daha büyük krizlere açık bir süreç olabilir.

15 Ağustos’ta Merkür Türkiye Cumhuriyetinin haritasında iletişim ve teknoloji evindeki retro hareketinden devlet hazinesi olan 2.evine geçiş yapıyor olacak. İletişim, teknoloji alanında gecikmeler ve kısıtlamalar ortadan kalkabilir.

Bireysel olarak güvenli bağlantılarda olun. Hiç bir konuda fazla taraf ya da fanatikçi tavırlarda olmamaya özen göstermeli. İlişkilerde inatçı ya da isyankar tavırlar yerine duyguları ifade etme yönünde ilerlemek enerjiyi doğru yönde çalıştırmak olacaktır.

Kova burcundaki Dolunay enerjisinde tüm gün aynı veya tek konuyla meşgul olmayın. Farklı aktivitelere geçin. Kendinize serbest ve farklılık içeren saatler ya da alanlar tanıyın. Tuz ve su ile yapılan arınma ritüelleri uygulayabilirsiniz.

Kolektif olarak hava koşullarında rüzgar, fırtına, kasırga gibi ani değişimler olabilir. Uçak ve hava yollarını etkileyebilecek olumsuz durumlar meydana gelebilir.

Merkür retrosunun temkinliğinde araba yolu keyifli ve güvenli seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

Zihninizde ve iletişiminizde hem kendiniz hem bütün için iyi ve güzel şeyler vizyonlayın.

Bireysel natal haritasında Kova burcunda 21-29 derecede gezegenleri olanlar direk etki alacak haritalar.

19 Ağustos Kova burcunda dolunaydan Terazi, İkizler burçları en çok faydalanabilecekler olurken Koç ve Yay burçları için oldukça destekleyici.

Oğlak ve Balık burçları stabil ilerleyebilirler.

Sabit Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçları ani karar ve aksiyonlardan uzak kalmaları , akışla beraber ilerlemeleri dolunay enerjisine pozitif yönde etki edecektir.

Yengeç ve Başak burçlarının gizli yeteneklerine odaklanmaları, alışıldık tutumları yerine farklılık göstermeleri enerjiyi en doğru şekilde çalıştırmak olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle.



 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ