17-18 Eylül 2024 Balık burcunda Kısmi Ay Tutulması

 

Yeni başlangıçlar için devam niteliğinde tamamlanma enerjisi.


17- 18 Eylül saat 05:35’te
25 derece Balık burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay tutulmasıyla değişim ve dönüşüm enerjileri yavaş yavaş öncü Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç burçlarından değişken nitelikte Balık, Başak, Yay ve İkizler burçlarına kaymaya başlıyor sevgili dostlar.

Balık burcundaki bu tutulmanın etkisi önümüzdeki 6 aya etki edecek.

25 derecede gerçekleşecek ay tutulmasında 23 derece Markab ve 4 derece orbla da Scheat sabit yıldızı etkin. Markab dış etkenlerden gelebilen acılar sonunda erdem ve olgunlaşmayı, Ay kavuşumu kuvvetli ve sağlıklı bünyeyi gösterirken kazalara açık hale getirebilir. Güneş kavuşumu kolektif olarak ateş veya silahla gelen bilen tehlikelerle birlikte ün ve zenginliği de anlatmaktadır. Scheat ise genelde olumsuz bir sabit yıldızdır. Neptün’ün de anaretik etkisiyle gölge tarafında kurban olma, kurban etme, kanma, kandırılma, dalgınlık, dolandırılma, melankoli, duygusal dengesizlik, uyku hali, kolektif olarak suyla ilgili problemler ve deniz kazalarına açıklık yaratabilirken pozitif tarafında bireysel olarak gizemli, soyut konularda yaratıcılık yeteneklerinin yükseleceği sürecide gösterebilmektedir. Mars su elementi Yengeç burcunda seyahatine başlaması ay tutulmasının gölge yönleri açısından şans ve koruma faktörü olurken, Satürn’ün Balık burcundaki konumu ilahi adalet döngüsünü temsil etmektedir.
Satürn şu an retro. Düze döndüğü 16 Kasım tarihiyle birlikte bu döngü kendini küresel, toplumsal ya da bireysel daha net belli etmeye başlayacaktır.

Ay düğümlerinin resmi olarak Balık - Başak aksına geçişi
12 Ocak 2025 günüdür.

Türkiye Cumhuriyetinin haritasında gizli ev olan ve natal Ay’ının bulunduğu 12.evinde tutulma gerçekleşecek.

Dişil nitelikte Balık enerjisiyle birlikte önümüzdeki 18 ay her anlamda global olarak dişil enerjinin yükseleceği süreci gösterirken her daim kendi akışında, farkındalıkla, empatiyle, olana da olmayana da benim hayrımadır diyebilenlere ve kendi yolunda ilerlemiş olanlara ödüllendirici nitelikte çalışacaktır.

Balık burcundaki ay tutulmasının gölge yönüne kaymadan farkındalıklı ilerlemesi gereken burçlar değişken nitelikte Yay, Balık burçlarının kendileri, Başak ve İkizler burçları.

Pozitif etki alacaklar Akrep, Yengeç burçları olurken Boğa ve Oğlak burçlarınıda destekleyecektir.

Terazi ve Aslanlar kendi akışlarında ilerlemeleri, çok fazla hesaba ve kitaba girmemeleri, gizli yeteneklerine odaklanmaları, güvenmeyi öğrenmeleri, yaratıcılık taraflarına yoğunlaşmaları enerjiyi doğru yönde çalıştırmalarını sağlayacaktır.

Koç ve Kova burçları stabil ilerleyebilirler.

Natal ve solar döngü haritalarında 19-29 derece Balık burcunda gezegenleri olanlar bulunduğu ev konularında ilk etki alacak haritalardır.

18 Eylül Balık burcunda gerçekleşecek kısmi ay tutulmasının burçlara olan detaylı etkisine paylaşmış olduğum aylık burçlardan ulaşabilirsiniz.

Tutulma haftası çok tuzlu, ödem yapıcı, ağır gıdalar ve uyuşturan tüketimlere yönelmemeli ya da dengeli tüketmeli. Vücut sularınızı korumalı ve ayak sağlığına özen göstermeli.

Sağlıkla, maddi ve manevi güzelliklerle gelmesine niyet ederim. Bütünün hayrına olsun.

 

Astro-Shera

Zeynep İrem Çağlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ