EYLÜL 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Güneş ve Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç burçları; Eylül ayına maaşlı çalışma ve birikim alanınızda Uranüsün geri harekete geçmesi ve kariyer evinizde Plütonun retro hareketiyle başlıyorsunuz. İş, kariyer ve birikim konularınızda geçmişten gelen ve gelecek amaçlarınıza yönelik olumlu etkide dönüşüm ve ilerleme sürecine giriyorsunuz. 2025 Ocak sonu ve Şubat başı bu emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını alacaksınız.


Venüs’ün karşıt eviniz olan Terazi burcuna geçmesi evlilik veya ortaklık işlerinizde sizlerden ilgi, uyum ve denge beklerken bu konularda güzel sürprizler getirebilir.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınızda bilinç, düzen, disiplin isterken iş ilişkilerinizde şeffaf ilerleyin.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesi ev konularınızda ve aile ilişkilerinizde denge bekliyor.

7 ve 8 Eylül tarihleri  iş, yatırım alanınızda ani riskler almayın. Günlük rutinlerinize, sağlığınıza ve var olan sorumluluklarınıza öncelik verin.

9-26 Eylül arası kendinize gereken özen ve bakımı gösterebileceğiniz tarihler olurken 18 Eylül Balık burcundaki Kısmi Ay tutulmasında psikolojinizi ve ruhsal sağlığınızı besleyecek ritüellerde bulunun.
İş ve para konularında sürpriz haberler ve birikim alanınızda kazançlar elde edebilirsiniz.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi evlilik ve ortaklık alanınıza hedeflerinize yönelik uyum ve ahenkini vermeye hazırlanıyor. Adil ve dengeli ilerlemeye özen göstermeniz önemli olabilir. Bu dönem kendinizle, ailenizle ve partnerinizle ilgili maddi konuları gizli tutmak isteyebilirsiniz.

Ekim ayına evlilik veya ortaklık işlerinizle zihinsel olarak daha meşgul olarak giriş yapabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; Eylül ayına Uranüsün burcunuzda geri harekete geçmesi ve 9.ev alanınıza etki edecek olan Plütonun retro hareketiyle başlıyorsunuz. Ani riskler almayın. Akışta kalın. Maddi konularda amaca ve ihtiyacınıza yönelik hareket etmeye çalışın. Böylelikle her iki gezegenin hareketi pozitif 2025 Ocak sonu ve Şubat başı bu emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını alacaksınız.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; şans ve yatırım alanınıza etki edecek olup geçmişten emek verdiğiniz, çalıştığınız çabaladığınız ve ürettiğiniz konuların üstüne tamamen pozitif etkide yenilikler getirmeye hazırlanıyor.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesi danışmanlık alanında çalışan Boğa burçları, iletişim, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizle etki ederek tamamen destekleyici motivasyonda.

7 ve 8 Eylül tarihleri  ev, aile, şans ve yatırım alanınızda ani riskler almayın. Sorumluluklarınız varsa halletmeye çalışın.

9-26 Eylül arası şans ve yatırım konularınızla ilgili olacağınız pozitif süreci gösterirken 18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması sosyal ve kariyer ilişkilerinize etki ederek sizlere bu  alanlardan destekleyici tamamlanmalar getirebilir. Sürpriz gelişmeler olabilir.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınıza denge getirirken , evlilik ve ortaklık işlerinizle ilgili konuları gizli tutun.
Ekim ayına da yine bu konularla meşgul giriş yapabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler burcu; Eylül ayına Uranüsün Boğa burcunda ruhsal ve bilinçaltı alanınızda geri harekete geçmesi ve para kaynaklarınız alanına etki edecek olan Plütonun Oğlak burcunda retro hareketiyle  başlıyorsunuz.
Yaratıcı alanınıza yoğunlaşmanız ve akışta ilerlemeniz faydanıza olabilir. Dışarıdan gelen  veya ortak olduğunuz geçmişten gelen para kaynaklarınızla ilgili konularda etik ilerlediğiniz sürece  pozitif etkide. 2025 Ocak sonu ve Şubat başı emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını alacaksınız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza tamamen pozitif etkide.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; ev, yuva ve aile alanınıza etki edecek olup denge bekliyor.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesi maaşlı çalışma ve birikim alanınıza etki edeceğinden bu konularda hareket ve bereket getirebilir. Stabil ilerleyebilirsiniz.

7 ve 8 Eylül tarihleri  araba kullanırken sakin ve dikkatli olun. Eğitim, hizmet, iletişim, ev, aile ve kariyerle ilgili konularınızda sakin ve sorumluluklarınızın bilincinde ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

9-26 Eylül arası ev, yuva, aile konularınızla meşgul olabileceğiniz gösterirken sizler için denge önemli bu konularda çünkü 19 Eylülde sürpriz gelişmeler olabilir.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması kariyer alanınıza etki edecek ve bazı tamamlanmalar ya da bitişler olabilir.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza etki ederek şans ve yatırım hedeflerinize yönelik tamamen pozitif etkide olucak. Ekim ayınada yine bu konularla meşgul olarak giriş yapabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; Eylül ayına hem Uranüsün Boğa burcunda sosyal ve kariyer çevre alanınıza etki edecek olan destekleyici geri hareketi hem de ortaklık ve  evlilik alanınıza etki edecek olan Plütonun Oğlak burcunda retro hareketiyle  başlıyorsunuz. Evlilik ve ortaklık ile ilgili konularda özellikle de geçmişten gelen durumlarla ilgili çoğunlukla maddi anlamda krizlerden kaçının. 2025 Ocak sonu ve Şubat başı emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını alacaksınız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ev, aile konularında sizlerden denge bekliyor. Bazen politik olmanız gerekebilir.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; danışmanlık alanında çalışanlarınız, iletişim, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinize etki ederek tüm bu konularda başlangıçlar için tamamen destekleyici.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına burcunuza geçmesiyle enerjiniz ve motivasyonunuz yükseliyor. Bu süreç sindirim sistemi ve beslenmenize özen gösterin.

7 ve 8 Eylül tarihleri  iş, çalışma, para, eğitim, basın, yayın, ticaret, hukuk, seyahat ve tüm ilişkilerinizde sorumluluklarınızın bilincinde olun ve ani sinir, ani tepkilerden kaçının.

9-26 Eylül arası yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması uluslararası arena, seyahatleriniz, işleriniz, eğitim, basın, yayın, ticaret, hukuk ve ideallerinize etki ederek sizlere tamamen pozitife etkide tamamlanmalar getirebilir.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ev konuları ve aile alanınıza etki edecek. Ev konularınızda ve aile ilişkilerinizde denge ve adalete önem verdiğiniz sürece sizlere olumlu ve bereketli etkide. Ekim ayına yine bu konularla meşgul başlayabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; Eylül ayına hem Uranüsün Boğa burcunda kariyer alanınıza etki edecek geri hareketi ve kariyer konularında aniliklerden kaçınmanız, akışta ilerlemeniz gereken süreci gösterirken Plütonun Oğlak burcunda iş ilişkileriniz, günlük rutinleriniz ve sağlık alanınıza etki edecek geçmiş sağlık ve rutinlerinizi revize edip yenileneceğiniz retro hareketiyle başlıyorsunuz. 2025 Ocak sonu ve Şubat başı emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını alacaksınız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi iletişim, eğitim, araba yolu seyahatler, yakın çevre ve kardeş ilişkilerinize etki ederek tamamen sizler için tamamen destekleyici.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edecek olup sizlere nötr etkide. Stabil ilerleyebilirsiniz.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesi sizlere hassasiyet ve duygusallık verebilir. Kendinize şefkat gösterin, aşırı sahip çıkma ve kontrol duygusundan uzak durmaya çalışın.

7 ve 8 Eylül tarihleri  kariyer, iş, çalışma ve para konularında ani sinir ve ani tepkilerden kaçının, sorumluluklarınızı halletmeye bakın.

9-26 Eylül arası yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor. Stabil ilerleyin.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması dışarıdan gelen veya ortak olduğunuz para kaynaklarınıza etki ederek sizlere pozitif yönde kazançlar getirebilir.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi danışmanlık alanında çalışanlarınız, iletişim, eğitim, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinize etki ederek bu konularda hedefleriniz yönünde destekleyici olacaktır. Ekim ayınada yine bu konularla meşgul giriş yapabilirsiniz.
Aile ve evle ilgili konularınızı gizli tutun.
 
Güneş ve Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; Eylül ayına hem Uranüsün Boğa burcunda 9.ev alanınıza etki edecek olan tamamen pozitif etkide Retro (geri) hareketi  hem de Plütonun sizler için tamamen pozitif etkide olacak olan Oğlak burcundaki retro hareketiyle başlıyorsunuz. Geçmişten gelen işlerinizin devamı niteliğinde amaçlarınıza yönelik maddi ve manevi değişim ve yenilenmeler planlayabilirsiniz.
2025 Ocak sonu ve Şubat başı emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını alacaksınız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi maaşlı çalışma ve birikim alanınıza etki edecek olup kendinizle de daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz bu süreç. Değer duygunuzunda yükseleceği süreç.

3 Eylül 11° burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay günlük rutinleriniz ve sağlık konularında revize ve düzenlemelerinizi ayarlamak ya da yeniden organize etmek için şahane zaman. Zihin ve duyguların dengeside fiziksel sağlığınızı kadar önemli. İş konularında başlangıçlar yapabilir ya da bu yönde kararlar alabilirsiniz.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesi sosyal ve kariyer çevrenizle ilgili konularda daha duyarlı, ilgili ve empat enerji verebilir.

7 ve 8 Eylül tarihleri  evlilik, ortaklık konularında sorumluluklarınız varsa halledin. Hukuk, basın, yayın, ticaret, eğitim, yurtdışı seyahatler, vize, pasaport gibi konularda ve hedeflerinize ideallerinize yönelik ani riskler almayın. Ani tepkilerden kaçının.

9-26 Eylül arası kendinizle ve yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınıza etki edeceğinden sizlerden denge ve akış bekliyor.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi maaşlı çalışma, iş ve birikim alanınıza denge getiriyor. Stabil ilerleyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ekim ayınada yine bu konularla ilgili başlayabilirsiniz.

Eğitimle, seyahatlerinizle, danışmanlık veriyorsanız eğer bu alanda müşterilerinizle ilgili bilgileri, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizle ilgili konuları gizli tutabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; Eylül ayına hem Uranüsün Boğa burcunda dışarıdan gelen ve ortak finansman konularınıza etki edecek sabırlı ilerlemeniz gereken Retro (geri)hareketi  hem de Plütonun ev, yuva ve aile alanınıza etki edecek ve bu konularda risklerden kaçınmanız gözlem yapmanız gereken Oğlak burcundaki retro hareketiyle başlıyorsunuz.

Venüs güzel burcunuza geçiyor Terazi’ler. İlişki ve para konularında koruyucu enerjiler sizinle.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay ruhsal ve psikolojik yönden sizler için hem şifalı hem de mantıklı ve doğru kararlar alabileceğiniz süreci gösteriyor.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesiyle kariyer alanınızda enerjiniz yükseliyor.Kariyer konularında daha hassas olabilirsiniz. Kariyer konularında politik olmak yerine sakin, dengeli, adil ve mantıklı ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

7 ve 8 Eylül tarihleri  para, ortak finansman, kariyer ve sosyal çevreniz etrafında dönen ya da bunlarla ilişkili konularda ani riskler almayın. Ani tepkilerden kaçının. Günlük rutinlerinizde, sağlık konularınızda  ve iş ilişkilerinizde sorumluklarınızın bilincinde ilerleyin.

9-26 Eylül arası yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması günlük rutinleriniz, iş ilişkileriniz ve sağlık alanınıza etki edecek. Ayaklarınıza bakım yapın. Akışta ilerleyin. Otorite figürleriyle ve iş konularında ani riskler almayın. Tamamlanmalar olabilir.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş burcunuza geçerek hedeflerinize yönelik ışığını ve desteğini sizlere veriyor olacak. Kuzey ay düğümü halen Koç burcunda olduğu için kendinizi önemseme ve merhamet dengesini çok iyi ayarlayın. Ekim ayınada yine bu konularla meşgul giriş yapabilirsiniz.

Çalışma ve maddi birikiminizle ilgili bilgileri gizli tutabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; Eylül ayına hem Uranüsün Boğa burcunda evlilik ve ortaklık işlerinize etki edecek akışta ve sabırlı ilerlemeniz gereken Retro (geri) hareketi hem de Plütonun eğitim, iletişim, hizmet, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinize, araba yolu seyahatlerinize etki edecek sizler için destekleyici Oğlak burcundaki retro hareketiyle başlıyorsunuz. 2025 Ocak sonu ve Şubat başı tüm bu alanlarda emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını almış olacaksınız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ruhsal yönden adil ilerleyeceğiniz bir çok alanda huzur, barış ve uyumla ilerlemek isteyeceğiniz, kendinizle dış imaj olarakta daha çok ilgileneceğiniz süreci , değer duygunuzunda epey yükseleceği süreci gösteriyor.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; sosyal ve kariyer çevre alanınıza etki edecek ve bu alanlarda geçmişin devamı niteliğinde başlangıçlar için sizlere pozitif etkide. Aynı zamanda, uçak yolu seyahatleriniz içinde destekleyici süreç.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesiyle ideallerinize daha da çok yaklaşıyorsunuz. İnanç ve maneviyatla çok güzel bağ kurduğunuz, yurtdışı iş ve seyahatlerinizde aynı zamanda  yüksek eğitim, ticaret, hukuk, basın, yayın alanlarında işleri olanlar içinde tamamen pozitif etkide kuvvetleneceğiniz sürece giriyorsunuz.

7 ve 8 Eylül tarihleri  kariyer, evlilik ve iş ortaklıklarınızda ani tepkilerden ve kararlardan kaçının. Çocuklarınız ve sosyal ya da kariyer çevrenizle ilgili konularda sizleri ilgilendiren sorumluluklarınız varsa mutlaka halledin.

9-26 Eylül arası yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması; şans ve yatırım alanınıza etki edecek ve tamamen pozitif etkide.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi psikolojik ve ruhsal yönden geçmiş ilişki veya ortaklık konularınız üzerinden şifalanacağınız süreci gösteriyor. Hem özel hem ortaklık ilişkilerinizi kapsıyor. Aynı zamanda güzellik, giyim, estetik ve bakım gibi konularla kendinizi şımartabilirsiniz. Ekim ayınada yine bu konularla meşgul olarak giriş yapabilirsiniz.

Ay sonu Venüs’ün de tutkulu burcunuza geçmesiyle hem özel hem maddi  konularınızı kendinize saklayın ve bu süreç gizli tutun. Para konularında ani risklerden kaçının ya da iyice düşünerek karar alın.
 
Güneş ve Yükselen Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; Eylül ayına hem Uranüsün Boğa burcunda günlük rutinleriniz, sağlık ve iş ilişkileriniz alanınıza etki edecek dinlenmeye vakit ayırarak, sabırlı ve akışta ilerlemeniz gereken Retro (geri) hareketi hem de Plütonun çalışma ve maddi birikim alanınızaetki edecek stabil ilerleyebileceğiniz Oğlak burcundaki retro hareketiyle başlıyorsunuz. 2025 Ocak sonu ve Şubat başı tüm bu alanlarda emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını almış olacaksınız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi sosyal ve kariyer çevrenize etki ederek sizler için bu alanlarda destekleyici olucak.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; kariyer alanınıza etki ediyor. Kariyer konularında yeni başlangıçlar yerine var olanı daha iyi hale getirme yönünde hareket etmeniz daha iyi olabilir.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesi ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınıza etki edecek.
Geçmişten ve aileden gelen arsa, miras, sigorta, vergi, nafaka vb. gibi konularda harekete geçebilirsiniz. Bu konularda şanslı ve çözümlerle gelen süreç sizler için.

7 ve 8 Eylül tarihleri  yüksek eğitim, basın, yayın, ticaret, hukuk alanlarında çalışanlar varsa bu alanlarda ve bu alanlardaki ilişkilerinde ani tepki ve ani reaksiyonlardan kaçınmalılar. Ayrıca yurtdışı seyahatler, vize, pasaport gibi konular için uygun bir zaman olmayabilir. Kariyer ve evle ilgili sorumluluklarınızı yoğunlaşmanız ve halletmeniz daha iyi olabilir.

9-26 Eylül arası kariyer alanınıza etki eden yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması; ev, yuva ve aile alanınıza etki ederek bazı tamamlanmalar olabilir. Aile ilişkilerinizde ve ev, gayrimenkul, arsa gibi işlerinizde denge ve sabır istiyor.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi kariyer ve sosyal çevre alanınıza uyum, denge ve hoş etkileşimler getirmeye hazırlanıyor. Kariyer ve sosyal çevrenizden hedefleriniz yönünde yeni ortaklık oluşumları veya ilişkiler için oldukça destekleyici süreç olacaktır.
Ekim ayına yine bu konularla meşgul olarak giriş yapabilirsiniz.
Para ve ilişki konularınızı gizli tutmak isteyebilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; Eylül ayına hem Uranüsün Boğa burcunda şans ve yatırım alanınıza etki edecek sizler için pozitif Retro (geri) hareketi hem de Plütonun burcunuzdaki retro hareketiyle başlıyorsunuz. Geçmiş 17 senelik iş konularınızın tekrar üstünden geçebilir ve bıraktığınız işler varsa tamamlayabilirsiniz. Kariyer konularınızda krizlerden ve ani risklerden kaçının. 2025 Ocak sonu ve Şubat başı tüm bu alanlarda emeklerinizin ve sabrınızın karşılığını almış olacaksınız.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; yurtdışı konularınız, işleriniz, seyahatleriniz, basın, yayın, ticaret,hukuk, eğitim ve idealleriniz yönünde tamamen olumlu etkide ve bu alanlarda geçmişten geleceğe etki edebilecek başlangıçlar yapabilirsiniz.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesi karşıt viniz olan evlilik ve ortaklık alanınıza etki edecek. Aşırı kontrol ve sahiplenmeden uzak durun.

7 ve 8 Eylül tarihleri  ortak finansman, para kaynaklarınız, şans ve yatırım alanında ani risklerden ve ani tepkilerden uzak durun. İdealleriniz, eğitim, seyahatleriniz ve işlerinize yoğunlaşın.

9-26 Eylül arası yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması; eğitim, iletişim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinize etki ederek sizler için tüm bu alanlarda destekleyici.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi kariyer alanınızda denge ve uyum halinde olursanız hedeflerinizde pozitif etkide olacaktır. Ekim ayına yine kariyerinizle ilgili konularla meşgul giriş yapabilirsiniz.

Sosyal ve kariyer çevre ilişkilerinizle ilgili konuları gizli tutabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; Eylül ayına hem Uranüsün Boğa burcunda şans ve yatırım alanınıza etki edecek sizler için pozitif Retro (geri) hareketi hem de Plütonun burcunuzdaki retro hareketiyle başlıyorsunuz. Geçmiş 17 senelik iş konularınızın tekrar üstünden geçebilir, bıraktığınız veya devam etmek istediğimi işler varsa tamamlayabilirsiniz. Kariyer konularınızda krizlerden ve ani risklerden kaçının.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ideallerinize tamamen pozitif etkide.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; dışarıdan gelen para ve ortak finansman alanınıza etki edecek. Hesaplı kitaplı ilerleyiniz. Eşinizin, kendinizin ya da ailenizin sağlık konularıyla ilgili yeni rutinler ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesiyle daha duygusal ve başkalarına karşı hassas şekilde bağ kurma haline geçebilirsiniz. Sağlık rutinlerinize ve beslenmenize özen gösterin. İş ilişkilerinizde aşırı kontrol ve sahiplenme duygusundan kaçının. Seyahatler enerjinize çok iyi gelecektir.

7 ve 8 Eylül tarihleri  evlilik, ortaklık, ev, aile ilişkilerinizde ani tepki ve reaksiyonlardan uzak durun. Para, birikim, iş, ailenizin sağlığıyla ilgili konulara  ve özdeğerinize  daha çok yoğunlaşın.

9-26 Eylül arası yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

18 Eylül 25° Balık burcundaki Kısmi ay tutulması; maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınıza etki ederek bereketli enerjide. Sezgileriniz yükselebilir. Stabil ilerleyebilirsiniz. Balık dolunayının duygusallık, alınganlık gibi tutumları yerine kendinize hassas olun. Güzel ritüeller yapın.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi yurtdışı konularınız, yurtdışı işleriniz, vize, pasaport gibi işlerinizde, seyahatleriniz, basın, yayın, ticaret, hukuk, eğitim ve genel anlamda idealleriniz yönünde sizlere tamamen pozitif etkide. Ekim ayınada bu konularla meşgul olarak giriş yapabilirsiniz.

Ortak finansman veya para kaynaklarınızla ilgili konuları gizli tutabilirsiniz.
 
Güneş ve Yükselen Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; Eylül ayına Uranüs’ün Boğa burcunda iletişim, eğitim, danışmanlık, araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinize destekleyici Retro (geri) hareketi hem de Plütonun Oğlak burcunda kariyer ve sosyal çevre alanınıza yine olumlu etki edecek olan retro hareketiyle başlıyorsunuz.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınıza etki ederek dengeli ve adil ilerlediğiniz sürece pozitif etkide.

3 Eylül 11° Başak burcundaki Yeni ay; karşıt eviniz olan evlilik ve ortaklık alanınıza etki edecek. Dengeli, dürüst ve mantıklı ilerlediğiniz sürece olumlu.

4 Eylül – 4 Kasım  Marsın yaklaşık 1,5 aylığına Yengeç burcuna geçmesi şans ve yatırım alanınıza tamamen pozitif etkide hareket getiriyor.

7 ve 8 Eylül tarihleri  dikkatli araba kullanın. Genel anlamda iletişimde ani tepki ve sinirden uzak durun. İş ilişkileriniz, kardeş, yakın akraba, yakın çevrenizle olan ilişkilerinize olumsuz etki edebilir. Evlilik veya ortaklıkla ilgili konularda sorumluluklarınıza yoğunlaşın.

9-26 Eylül arası yeni ay konularıyla ilgili olacağınız süreci gösteriyor.

18 Eylül 25° Balık burcunuzdaki Kısmi ay tutulması; evlilik ve ortaklık konularınızda tamamlanmalar getirebilir. Akışta ilerleyin. Bir çok alanda olumlu bir tutulma olurken sorumluluk bilinci sizler için önemli. Ağır ve ödem yapıcı gıdalar tüketmeyin. Beslenmenize özen gösterin. Vücut sularınızın dengesini bozmayın. Kendinizi dinlendirmek için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

22 Eylül sonrası yaklaşık 1 ay Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ortak finansman ve dışarıdan gelen para kaynaklarınızla ilgili konularda vergi, sigorta, nafaka, miras gibi denge ve adalet bekliyor. Ekim ayınada bu konularla meşgul giriş yapabilirsiniz.

İdealleriniz, hedefleriniz, seyahatleriniz, hukuki ya da iş konularınızla ilgili bilgileri gizli tutabilirsiniz.
 
Sevgiler
Zeynep İrem Çağlar

Astro-Shera 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ